IzTaPa Odesláno 1. srpna 2014 Nahlásit Odesláno 1. srpna 2014 (upraveno) Hands-On With The MB&F LM101, The Legacy Machine For Less (With Live Photos And Price)http://www.watchesbysjx.com/2014/08/hands-on-with-mb-lm101-legacy-machine.html cena je brutal, ale i presto se mi dost libi... a snad to to uz nebylo (MB&F mi nic nevyhledava) Only 30 pieces each in red and white gold will be made each year. The retail price is 56,000 Swiss francs before taxes, or US$59,000. Upraveno 1. srpna 2014 uživatelem IzTaPa
Daemonultimate Odesláno 1. srpna 2014 Nahlásit Odesláno 1. srpna 2014 Tak to se mi taky líbí, ještě větší paráda to bude, kdyč lověk vidí, jak se to mrská.
Kid_A Odesláno 2. srpna 2014 Nahlásit Odesláno 2. srpna 2014 je to uzasna pracicka. puristicky, rekl bych. moc pekne...
Daemonultimate Odesláno 3. srpna 2014 Nahlásit Odesláno 3. srpna 2014 Teď se v telefonu dívám na ty detaily, třeba subciferník, ten materiál, barva, použitý indexy, nádherná prácička.
Chorche Odesláno 3. srpna 2014 Nahlásit Odesláno 3. srpna 2014 To je nádhera. Z obou stran. A když se člověk zadívá do detailů, tak ještě větší.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se