simon Odesláno 8. června 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. června 2007 nejlepší bude,.. když každý bude mít co chce... tak si to promyslete Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
danycz Odesláno 8. června 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. června 2007 to simon: muzu ti poslat napr. obrazek nejakeho hirsche, aby jsi videl, jaky typ bych preferoval? A pak se domluvit na podrobnostech? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
simon Odesláno 8. června 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. června 2007 2 danycz :jasan, kouknu a dohodnem to Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeňa Odesláno 9. června 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. června 2007 nejlepší bude,.. když každý bude mít co chce... tak si to promyslete Já jsem svou předtavu předložil i s obrázkem. Teď je otázkou cena. V jaké relaci by se řemínek od tebe pohyboval, případně byla by množstevní sleva? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeňa Odesláno 10. června 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. června 2007 Já jsem svou předtavu předložil i s obrázkem. Teď je otázkou cena. V jaké relaci by se řemínek od tebe pohyboval, případně byla by množstevní sleva? Nemám ti napsat mail? Mohli bychom se tak domluvit na konkrétní představě i ceně. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Qvido Odesláno 10. června 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. června 2007 Ta cena by mě taky zajímala, chtěl bych nějakej parádní širokej řemen na letecké Primky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pilot Odesláno 10. června 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. června 2007 pokud bude taková nabídka, tak se připojuji do řady =PSII si to určitě zaslouží (taky bych to viděl tak jak bylo již naznačeno = jeden k leteckým; druhý možná i karbon s výtazným oranžovým prošitím k černooranožovým...)* rozhodně se mi líbí individální přístup.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferda_mravenec Odesláno 10. června 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. června 2007 Nemáte náhodou původní řemínek (nebo velmi podobný) řemínek ke sportům II ? Marně jej sháním a nikdo ho už nemá Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
simon Odesláno 10. června 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. června 2007 Hoši , dle vybraného materialu.. je v něm rozdíl cena začíná u pětiset kaček...ruční prace Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
withnail Odesláno 11. června 2007 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 11. června 2007 já mám určitě zájem minimálně o dva různé...cena není rozhodující...chtěl bych jeden na letecké a jeden na sporty... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
simon Odesláno 11. června 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. června 2007 Pošli zprávu..dohodnem se, díky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
withnail Odesláno 11. června 2007 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 11. června 2007 dobrý, posílám Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
withnail Odesláno 11. června 2007 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 11. června 2007 a co ty gumový pásky s rozšířením? má někdo typ? hodinek hodně a pásků málo... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
horal Odesláno 19. května 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. května 2008 Mohu se zeptat zda se nakonec něco realizovalo? Za případné chlubící foto předem děkuji. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stinovlas Odesláno 12. června 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. června 2008 (upraveno) Nemáte náhodou původní řemínek (nebo velmi podobný) řemínek ke sportům II ? Marně jej sháním a nikdo ho už nemá do vcerejska jsem mel, pak jsem ho vyhodil, protoze se mi vubec nelibi... ^^ docela by me ale pasek k temhle hodinkam zajimal, nejakej peknej kozenej s oranzovym prositim jen na stranach, nijak moc tlustej. ale cena je pro me dulezita, jsem chudy student edit: sakra, jsem si nevsiml ze se to resilo uz loni. sorry. Upraveno 12. června 2008 uživatelem Stinovlas Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se