Giovany21 Odesláno 3. srpna 2014 Nahlásit Odesláno 3. srpna 2014 Čaute pacienti mám svoj definitívny prírastok Ten pocit je neopísateľný Má 2920 g, 49 cm a volá sa Christopher 1
spineshank Odesláno 3. srpna 2014 Nahlásit Odesláno 3. srpna 2014 přeji vše nej k tomu nejkrásnějšímu co člověk v životě má,hlavně ať jsou oba v poho
Daemonultimate Odesláno 4. srpna 2014 Nahlásit Odesláno 4. srpna 2014 Parádní přírůstek, tak všechno nej celé rodině
petpel Odesláno 4. srpna 2014 Nahlásit Odesláno 4. srpna 2014 Gratulace k tomu nejkrasnejsimu ze vsech prirustku a treba v budoucnu zkompletujes kombo ( ke klukovi holku). ;-)
vraby Odesláno 4. srpna 2014 Nahlásit Odesláno 4. srpna 2014 Definitivni to mě zarazilo,tady na hodinářském. Jak jsem kouknul dál,je to jasné :-) Velká gratulace a zdravíčko všem.
Giovany21 Odesláno 8. srpna 2014 Autor Nahlásit Odesláno 8. srpna 2014 (upraveno) Ďakujem vám všetkým za priania Všetko vyšlo podľa plánu, chlapec a v znamení leva Foto z čakania na prírastok a z druhého dňa Ešte do komba ako píše "petpel" dievčatko, ale ešte neviem v akom znamení ... Upraveno 8. srpna 2014 uživatelem Giovany21
matous Odesláno 9. srpna 2014 Nahlásit Odesláno 9. srpna 2014 Gatulace Co je víc ? . Nám se přesně před týdnem narodila holčička. Druhá Kombo se nekonalo
worm007 Odesláno 10. srpna 2014 Nahlásit Odesláno 10. srpna 2014 super prírastok ! gratulujem plánuješ mu aj kúpiť nejaké hodinky z jeho roku narodenia ? (niektorí to tak tuším robia)
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se