Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Možná bych se spíš podíval po nějakých potápkách od Seika, které tu jsou hodně doporučované. Přijde mi, že kvalita je na tom o něco lépe jak ty Wengery... Např.

5 Sport

2.jpg

Nebo SKX009

SKX009K-P.jpg

Odesláno

Z těhle dvou bych bral Wengery (a to mám týden nové Hanowy :-) ). Jediné, co na těch Wengerech nemusím, je ten obrovský nápis - to by mohlo být decentnější. 

Odesláno

Díky za tipy od Seika, ale rozhodně chci řemínek pryž, kaučuk apod. Ani ocel, ani titan. A nějak se spíš přikláním k Citizenu Eco drive, pokud bych nešla do Wenger/Hanowa. Ale bohužel jsem je nikde neviděla naživo. 

Odesláno

Díky za tipy od Seika, ale rozhodně chci řemínek pryž, kaučuk apod. Ani ocel, ani titan. A nějak se spíš přikláním k Citizenu Eco drive, pokud bych nešla do Wenger/Hanowa. Ale bohužel jsem je nikde neviděla naživo. 

Tak tah za řemen vyměníš vždy :-), to je pak detail ;). Hodně štěstí s výběrem.

Odesláno

Tak ako píše bushman, tie posledné Citizeny sú fajn voľba. Naživo pôsobia kultivovane. Predposledné sú tiež pekné hodinky, ale sú to už vyslovene potápky. Mimochodom, ak to nie je darček, tak sú aj v menšom priemere.

Odesláno

Tak ako píše bushman, tie posledné Citizeny sú fajn voľba. Naživo pôsobia kultivovane. Predposledné sú tiež pekné hodinky, ale sú to už vyslovene potápky. Mimochodom, ak to nie je darček, tak sú aj v menšom priemere.

Asi se rozhodnu pro ty předposlední Citizeny (přeci jen jsou ty Radio cenově trochu jinde), jen jsem teda teď zmatená z toho průměru. Které jsou ty větší? http://www.ihodinars...0-00e-diver.php  nebo  http://www.svetcasu.cz/times/eshop/41-1-Citizen/0/5/7941-Citizen-Eco-Drive-Promaster-BN0100-42E-20ATM-panske-hodinky. Nějak nechápu v čem je rozdíl...za vysvětlení budu vděčná.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...