Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

S tím neporadím, kupuju vždycky u svého hodináře, ale dej si pozor na záruku - na citizeny koupené přes oficiální distribuci je pět let záruka. Může se to možná lišit podle modelu, ale pokud si dobře vzpomínám, když jsem se někdy na jaře zajímal o tenhle model, říkal mi, že je tam pět let. Na předchozí citizeny jsem měl také pětiletou záruku. Sice jí nejspíš nebudeš potřebovat, ale co kdyby náhodou :-) Jinak jsi zvolila určitě dobře, budeš spokojená...

Odesláno

S tou DPH je to na nic. Kolikrát se to opravdu nevyplatí. Kdysi jsem si chtěl koupit (ne)hodinky Nixon, z USA, ceny na jejich eshopech velmi pěkné, ale po dorovnání DPH + poštovné + nedejbože poštovné za nějakou reklamaci. To radši opravdu někde z ČR, kamenný obchod či ověřený eshop. 

Odesláno

možná napiš odkud jsi, já tak koupil svoje první Citizeny, v kamenném krámě za super cenu, poslední vystavený kus

L.

• po 4 týdnech...
Odesláno

Já kupoval Citizeny z eBaye a v pohodě, dokonce mi dorazil návod kde byla i čeština a popsaný servisní partner pro ČR a záruka 5 let a poměr ceny byl 6000,- z eBay a 19000,- v ČR

Saly

Odesláno

No pokud to nebyly hodinky od AD z ČR, tak s tou pětiletou zárukou nevím, nevím... A pokud to byly hodinky od AD z ČR tak cena rozhodně nemohla být za nové hodinky na 1/3 ceny v ČR... 

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...