peterL Odesláno 20. května 2015 Nahlásit Odesláno 20. května 2015 Tato kniha si určite zaslúži môj hlboký obdiv. Sústrediť do jednej knihy také veľké množstvo odborných a objektívnych informácii a kvalitných fotografii dalo určite veľa námahy. Taktiež cena je oproti obdobným encyklopédiám polovičná až tretinová. Ako sa hovorí ?Klobúk dolu pred autormi?. Aj keď by som ja vytkol jeden veľmi malý nedostatok a to konkrétne to, že v knihe sa nenachádzajú ( aspoň som to ja ešte nenašiel ) zmienky o hodinkách PRIM s celo zlatými puzdrami, ktoré mňa osobne zaujímali a podľa mňa by tam zmienka v knihe mohla byť. Týmto svojim postrehom by som nerád kohokoľvek urazil.
Nodus Odesláno 20. května 2015 Nahlásit Odesláno 20. května 2015 Za mě, supééér umístění :clap: , gratuluji.
p3k Odesláno 20. května 2015 Nahlásit Odesláno 20. května 2015 Libore gratulace, můžeš příště zaútočit druhým dílem
straspol Odesláno 20. května 2015 Nahlásit Odesláno 20. května 2015 Nakonec kniha skončila na bronzovém umístění. Zlaté by bylo samozřejmě lepší, ale jsem velmi spokojen i s tímto třetím místem, neboť konkurence byla veliká.Libore, jsi frajer !!! Kniha je super a měla být oceněna zlatou medailí posypanou diamantama GRATULUJU !!!
straspol Odesláno 20. května 2015 Nahlásit Odesláno 20. května 2015 Aj keď by som ja vytkol jeden veľmi malý nedostatok a to konkrétne to, že v knihe sa nenachádzajú ( aspoň som to ja ešte nenašiel ) zmienky o hodinkách PRIM s celo zlatými puzdrami, ktoré mňa osobne zaujímali a podľa mňa by tam zmienka v knihe mohla byť. Kdo hledá, nalezne
Návštěvník eloga Odesláno 25. května 2015 Nahlásit Odesláno 25. května 2015 Libor a bronzová, velká gratulace, .**
accutron Odesláno 22. dubna 2016 Nahlásit Odesláno 22. dubna 2016 Bude v dohledné době další vydání?Ne.
Miroslávek Odesláno 11. června 2016 Nahlásit Odesláno 11. června 2016 (upraveno) Tak jsem dneska zjistil, že se Straspolova slova o závislosti na Primkách dočkala knižního vydání v Primbibli, tak gratulace ,dodnes jsem si toho nevšimnul.Jestli je všeobecně známá věc, tak sorry za repete.... Upraveno 11. června 2016 uživatelem Miroslávek
straspol Odesláno 11. června 2016 Nahlásit Odesláno 11. června 2016 S gratulacema šetři. Doma to četli...
Miroslávek Odesláno 11. června 2016 Nahlásit Odesláno 11. června 2016 (upraveno) S gratulacema šetři. Doma to četli...A jsou na tebe hrdí, nebo si tě ohledně hodinkových akvizic více hlídaj ... a nebo oboje ? Upraveno 11. června 2016 uživatelem Miroslávek
straspol Odesláno 11. června 2016 Nahlásit Odesláno 11. června 2016 A jsou na tebe hrdí, nebo si tě ohledně hodinkových akvizic více hlídaj ... a nebo oboje ?Nějak si ty poslední věty vzali osobně. Hájil jsem se že to byla jen humorná nadsázka, ale oni to tak nevidí. Jsou trochu vztahovační a přecitlivělí...
Honza.manta Odesláno 11. června 2016 Nahlásit Odesláno 11. června 2016 A zabírají místo na potenciální další hodinky...
Miroslávek Odesláno 11. června 2016 Nahlásit Odesláno 11. června 2016 (upraveno) No kdyby by se toho místa vskutku nedostávalo , nabízím pěkná suchá místečka včetně stojánků u mě doma , poštu platím , případně si přijedu Upraveno 11. června 2016 uživatelem Miroslávek
JaRooN Odesláno 11. června 2016 Nahlásit Odesláno 11. června 2016 Máš prostor na uskladnění pár kýblů? Páč to, co je na stojáncích, ti Stráša neposkytne Na druhou stranu, ty kýbly se hodí, když člověk něco vymýšlí. Včera jsem si u něj doma vyzvedl pytel pouzder na takové to domácí hraní
Miroslávek Odesláno 11. června 2016 Nahlásit Odesláno 11. června 2016 (upraveno) I kýble beru , ale aby něco zbylo :-)Je potřeba si to dopředu rozdělit , když Straspol mlčí, tak asi souhlasí :-) Upraveno 11. června 2016 uživatelem Miroslávek
JaRooN Odesláno 11. června 2016 Nahlásit Odesláno 11. června 2016 Neboj, zbyde, my jen něco vymýšlíme se Strášou pro pár kamarádů, tak ten "pytel" ber s rezervou - 10-15 kousků ohemraných pouzder
Miroslávek Odesláno 11. června 2016 Nahlásit Odesláno 11. června 2016 Jj, jaký pouzdra se vám hodí , třeba bych mohl přispět .
straspol Odesláno 11. června 2016 Nahlásit Odesláno 11. června 2016 A zabírají místo na potenciální další hodinky...PSSSSSSSSSSSSSSSSSSST
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se