African Posted June 8, 2007 Report Posted June 8, 2007 (edited) Převzato z časopisu: 4MEN Jezdíte Maybachem? Ne? Ale to přece nevadí. Kus jeho elegance, nonšalantnosti a majestátu si můžete dopřát tak jako tak. Tourbillon Maybach, to jsou nové hodinky pro milovníky výjimečnosti. Maybach je sám o sobě exkluzivní, ale hodinky se strojkem Troubillon patří k absolutní špičce. Systém vynalezl hodinář Breguet před více než 200 lety a jedná se o mechanizmus, který zajišťuje přesnost časomíry i přes nepřízeň gravitace a pohyb hodinek. Tohle vše není až tak důležité, protože všichni víme, že strojky Tourbillon patří k tomu nejkomplikovanějšímu a nejdokonalejšímu mechanismu, který hodináři znají. Proto se hodinky vybavené tímto zařízením cení vysoko a je to také jeden z důvodů, proč mít na ruce Tourbillon coby průkaz znalosti a výjimečného vkusu. Ale pojďme zpět k Maybachu. Na světě je pouze několik hodinářů, kteří dokáží vyrobit a zkonstruovat složitý mechanismus. A jeden takový je i v Německu. Ten vyrobil exkluzivní hodinky se zmíněným strojkem určené pouze pro Maybach. Hodinky jsou vyrobeny z 18-karátového zlata, řemínek mají z krokodýlí kůže a jejich výjimečnost je daná i tím, že jich bylo vyrobeno pouze 12 kousků. Samozřejmě ručně. Promyšlený mechanismus zajišťuje až 40 hodin chodu po sundání hodinek z ruky a v katalogu najdete i doplňkové materiály, které mohou být použity pro vámi objednaný kousek. Ať už jde o diamanty či jiné dekorativní prvky, které si na hodinky hodláte objednat. Hodinky Tourbillon Maybach stojí 120 tisíc euro bez daně, což je cena za exkluzivitu, ruční práci a originál každého kousku. Objednávat můžete přímo u Maybachu na showroomu. Images are visible only to registered users. Please register or sign in to enable full experience. Images are visible only to registered users. Please register or sign in to enable full experience. Images are visible only to registered users. Please register or sign in to enable full experience. Edited June 8, 2007 by Vlastimil7664
anton Posted June 8, 2007 Report Posted June 8, 2007 Já je nechci,špatně bych viděl na ty malé ručky.......
African Posted June 8, 2007 Author Report Posted June 8, 2007 Já je nechci,špatně bych viděl na ty malé ručky....... Kdyby byli penízky na takovýhle hodinky, tak budou i na pořádný brejle....
African Posted June 8, 2007 Author Report Posted June 8, 2007 Trochu jsem nepochopil toho výrobce" Mě připadá, že je na zakázku sestavuje jediný hodinář a to Wilhelm Rieber, znáte ho někdo? Nebo jsem si to jen špatně vyložil?
uns Posted June 8, 2007 Report Posted June 8, 2007 Mne osobne by na tých hodinkách vadil ten nápis "Maybach". Ak by som mal dostatok prostriedkov, určite by som uprednostnil tourbillon s nápisom "Franck Muller", "Breguet", "Perrelet", ... "Maybach" patrí na auto, nie na hodinky. Tak isto by som si nekúpil tourbillon, na ktorom by bol znak NIKE alebo KNVL (kenvelo)... BTW: inak su tie hodinky úžasné.
African Posted June 8, 2007 Author Report Posted June 8, 2007 Mne osobne by na tých hodinkách vadil ten nápis "Maybach". Ak by som mal dostatok prostriedkov, určite by som uprednostnil tourbillon s nápisom "Franck Muller", "Breguet", "Perrelet", ... "Maybach" patrí na auto, nie na hodinky. Tak isto by som si nekúpil tourbillon, na ktorom by bol znak NIKE alebo KNVL (kenvelo)... BTW: inak su tie hodinky úžasné. Podle mě na tom není nic špatného. Určitá třída hodinek totiž k automobilismu již dlouhou historii neodmyslitelně patří, např. Breitling for Bentley, Tag Heuer, IWC for Mercedes, Panerai for Ferrari a mnoho dalších, takže v tomto ohledu s tebou trochu nesouhlasím
vanderB. Posted June 8, 2007 Report Posted June 8, 2007 Souhlas s unsem. Kdyby to bylo Rieber for Maybach, prosim, ale Maybach s Tour? To nejni nic pro mě
sibirnaya Posted June 9, 2007 Report Posted June 9, 2007 hodinky maybach si koupim, az budu mit maybach. a protoze je to podle me silene tragicky auto, tak si je asi nekoupim. stejne jako bych si nekoupil breitling for bentley, pokud nemam bentley. pripada mi to nejak nemistne... a vahal bych i nad eterna porsche design nicmene fakt, ze mam bmw, me neprimeje k tomu koupit si bmw quartzky jediny co se mi pozdava je girard perregaux bmw oracle, ale nevim nevim...
farářskej Posted June 19, 2007 Report Posted June 19, 2007 Maybach a auta? Pche... všichni přece ví, že když se řekne Maybacch, druhým dechem se dodává ZEPPELIN! :-)
PanzerBear Posted June 19, 2007 Report Posted June 19, 2007 hodinky maybach si koupim, az budu mit maybach. a protoze je to podle me silene tragicky auto, tak si je asi nekoupim. stejne jako bych si nekoupil breitling for bentley, pokud nemam bentley. pripada mi to nejak nemistne... a vahal bych i nad eterna porsche design nicmene fakt, ze mam bmw, me neprimeje k tomu koupit si bmw quartzky jediny co se mi pozdava je girard perregaux bmw oracle, ale nevim nevim... Nevim jeslti mi to jen pripada ale to ten napis Oracle ma presne ten design jako znama spolecnost Oracle delajici databazove servery. Takze by to jeste chtelo igelitku pansonic do ruky a bylo by to asi komplet.
Recommended Posts