Pege1012 Odesláno 13. srpna 2014 Nahlásit Odesláno 13. srpna 2014 Zdravím vážené kolegy a poprosím o radu s výběrem řemenu. Moje zlaté seamastery se mi v dohledné době vrátí ze servisu, který mimo jinéspočíval také v pozlacení pouzdra, výměně dodrbaného skla a podobně. Proto se chci připravit a sehnat jim nějaký super řemen. Koupit originální vintážní zlacený tah je docela neřešitelný úkol, takže půjdou na kůži.Vlastně jsem již koupil od Hanáků zlacenou sponu Omega, navíc jim objednal řemen DiModel imperator jenže jsem objednal rozměr 22/18 a nyní jsem zjistil, že Jedi mají rozměr u stěžejek 20. Takže DiModel použiji na svoje Mark 4,5 a vybírám dále. Uvítám vaše jakékoli typy, pro představu hodím do přílohy foto svých Jedi pro představu a namátkové tří řemenů, které jsem vybral na ebay. I když netuším jaká bude kvalita řemenů ze Singapůru. Zadání je rozměr 20/18, Barva mi přijde optimální hnědá, vzor asi strukturovaný. Ale dovedu si představit i jiné barvy. Děkuji za vaše typy. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
VintageLover Odesláno 13. srpna 2014 Nahlásit Odesláno 13. srpna 2014 Dal bych na ně světlejší hnědou... Rios New Orleans. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Pege1012 Odesláno 13. srpna 2014 Autor Nahlásit Odesláno 13. srpna 2014 Dal bych na ně světlejší hnědou... Rios New Orleans.Karle o tomhle řemenu vím, jenže nemá 20/18 alespoň jsem to nenašel, je to podle mne 20/20. A já potřebuji u spony18.
VintageLover Odesláno 13. srpna 2014 Nahlásit Odesláno 13. srpna 2014 Měl jsem za to, že se zužuje, ale asi to je optický klam.http://www.ebay.de/sch/i.html?_odkw=watch+strap+20%2F18&_osacat=14324&_from=R40&LH_PrefLoc=2&_trksid=p2045573.m570.l1313.TR0.TRC0.H0.Xbrown+watch+strap+20%2F18&_nkw=brown+watch+strap+20%2F18&_sacat=14324 Viděl bych to každopádně na nějakého aligátora v hnědé.
Pege1012 Odesláno 14. srpna 2014 Autor Nahlásit Odesláno 14. srpna 2014 Tak jo, asi mám vybráno buď krokodýl Rios Lord, nebo aligátor Rios Imperial
VintageLover Odesláno 14. srpna 2014 Nahlásit Odesláno 14. srpna 2014 Tak jo, asi mám vybráno buď krokodýl Rios Lord, nebo aligátor Rios ImperialDo toho bych šel, Lord, hned ten druhý. Dobrá volba. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Petr77 Odesláno 14. srpna 2014 Nahlásit Odesláno 14. srpna 2014 Ja bych sel do Hirsch Lucca *zlatohneda. Cenovka teda vysoka, ale rozmery splnuje a s tim zlacenym pouzdrem a sponou je to v mych ocich luxusni spojeni. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Pege1012 Odesláno 15. srpna 2014 Autor Nahlásit Odesláno 15. srpna 2014 Tak jo rozhodnuto, nejvíc mi tam pasuje ten Rios Lord. Díky všem zúčastněným, zejména Karlovi a jeho vytříbenému vkusu.
Doporučené příspěvky
Archivováno
Toto téma je nyní archivováno, a proto není možné odpovídat na toto téma.