Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

ok, diky. Ja jeste koukam po SRP441K1...maji 45mm prumer.

Blby to je s tim, kde si je vyzkouset...

Neni zač ;)

Joo, ty se mi taky líbily a stále líbí ;) ..ale pak stejně vyhrálo to, že ty monstra jsou profláknutější..sice je má víc lidí, takže nejsou moc unikátní, ale o to mi nějak nejde :)

Já jsem si v KOSCOMu v Praze zkousel asi troje..a byly tam i jedny téměř stejný jako ty Tvoje favority.. Podle mě stačí objevit stejnou velikost, tvar a zbytek si dokážeš představit ;)

Hlavně.. v reálu jsou vždycky hezčí než z fotky nebo videa, takže vyloženě zklamanej určitě nebudeš :)

Odesláno (upraveno)

no a jeste jedna otazecka...kde si je nakonec kupoval?

Nakonec CreationWatches.com ..jak tu bylo poznamenáno - free shipping a super ceny... Ja za ně dal 174? a clem prošly skvěle..jen 270kč

..navíc jsem dostal radu od týpka z DHL, jestli chci příště nejnižší clo (treba 30kč), tak prý stačí, aby to poslali jako elektron. čtečku knih ;)

Výsledek - super hodinky za super cenu

Červenou variantu monster jsem v Praze viděl za 10 580,- .. Tak nevim, jestli byly v něčem "spešl", ale ani bych se nedivil, kdyby ne..

Upraveno uživatelem Honza898989
Odesláno

Nakonec CreationWatches.com ..jak tu bylo poznamenáno - free shipping a super ceny... Ja za ně dal 174? a clem prošly skvěle..jen 270kč

..navíc jsem dostal radu od týpka z DHL, jestli chci příště nejnižší clo (treba 30kč), tak prý stačí, aby to poslali jako elektron. čtečku knih ;)

Výsledek - super hodinky za super cenu

Červenou variantu monster jsem v Praze viděl za 10 580,- .. Tak nevim, jestli byly v něčem "spešl", ale ani bych se nedivil, kdyby ne..

Tak myslis, ze to pujde u vsech modelu? Staci jim poslal @ a napsat tam, ze at poslou ctecku knih? Prosim te a zakolik, jako tu ctecku knih, asi? Jinak jeste jednou gratuluji ke krasnym hodinkam, osobne si myslim, ze ty Monstra jsou lepsi hodinkny, nez srp001k1. Wr 200 m.

Odesláno (upraveno)

Tak myslis, ze to pujde u vsech modelu? Staci jim poslal @ a napsat tam, ze at poslou ctecku knih? Prosim te a zakolik, jako tu ctecku knih, asi? Jinak jeste jednou gratuluji ke krasnym hodinkam, osobne si myslim, ze ty Monstra jsou lepsi hodinkny, nez srp001k1. Wr 200 m.

Asi jsi mě špatně pochopil :) ne ať poslou čtečku knih, ale aby ten balík s hodinkama poslali jako čtečku knih. (Neco jako "předmět" mailu, tak je i předmět baliku - popis, co balík obsahuje)

Třeba muj balík poslali jako "measuring tool"..což je pravda...

..

Nevím, jestli to jde, dát třeba do poznámek k objednávce.. Nebo primo jak pises Ty, napsat mail..ale za pokus to stojí :)

Edit:

Jinak díky ;) jsem s nima fakt spokojen :)

Upraveno uživatelem Honza898989
Odesláno

Asi jsi mě špatně pochopil :) ne ať poslou čtečku knih, ale aby ten balík s hodinkama poslali jako čtečku knih. (Neco jako "předmět" mailu, tak je i předmět baliku - popis, co balík obsahuje)

Třeba muj balík poslali jako "measuring tool"..což je pravda...

..

Nevím, jestli to jde, dát třeba do poznámek k objednávce.. Nebo primo jak pises Ty, napsat mail..ale za pokus to stojí :)

Edit:

Jinak díky ;) jsem s nima fakt spokojen :)

Jasne,dik.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...