Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 46
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno
  V 18. 8. 2014 v 11:49, Viktor napsal:

Já by jsem to neudělal, by jsem nemoch.

Ale rád bych si koupil ty Eterny, co má Roman.

A já bych chtěl ty Nautily, co má stig. Bychom pak byli ti buddies...

Odesláno (upraveno)

Ty hodinky mi byl cert dluznej......

Nejdriv jsem objednal z USA jine, nez ma kamarad-titanove. Ani po mesici a pul po zaplaceni mi neprisli, stratili se nekde cestou. Po asi dvou tydnech komunikace pres paypal mi nastesti paypal vratil penize v plne vysi a ja si hodinky objednal v nemecku. Tentokrat uz stejne jako ma kamarad-meli je skladem za akcni cenu a je mi to uz jedno.. :) co ale cert nechtel, druhy den po zaplaceni mi prisli, ale nesli natahnout!!! Ani pohybem, ani korunkou.

Takze ted jsou v Pardubicich u janebatime na reklamaci a doufam, ze je se jich taky nekdy ve funkcnim stavu dockam a na dlouhou dobu budu mit od koupe hodinek klid  :frusty:

Preci jen kamenna prodejna ma neco do sebe :notworthy:

Upraveno uživatelem x.man
  • po 2 týdnech...
Odesláno (upraveno)

Tak nakonec vsechno dobre dopadlo, hodinky jsou konecne doma a funkcni  :clap:  Jak bonus (asi za to dlouhe cekani) jsou skoro geniálně přesné, za tyden +-0 a nejvetsi odchylku co jsem videl byla -1s  :eek: Ja vim, musi si jeste sednout, ale kdyby to zustalo, ani bych se nezlobil, moje digi suunto elementum terra delaji za tyden 2s. takze jsou na tom hur nez automaty oris  :lol2:

http://www.imgup.cz/image/lO6

Upraveno uživatelem x.man

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...