Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno
Midlochu ty furt s tím esteičkem, vždyť už minulá generace dostala pokouřit od eva... Ano je to zábavné auto, a dlouho to byla má srdeční záležitost, ale možná už trochu zaspali s vývojem, doufám, že nová generace bude o kus lepší, aby se mohla znovu postavit evu, ale zpět k alternativě k motorce. Po mých zatím malých /oproti autům/ zkušenostech s moto si dovolím tvrdit, že např. šestistovka sti porazí, trošku horší to bude v zatáčkovitých úsecích, ale akcelerace na motorce se odehrává v trošku jiné dimenzi. Jako alternativu k moto bych to viděl na caterham, lotus, vyladěný kaipan apod.

v zatáčkách je souboj pro moto předem prohraný, rovinka je jasná na druhou stranu nemluvím o standardním STI, ktré je navíc do Evropy kvůli emisím prodáváno jako přiškrcená verze, ale o úpravě... tam už se dá dosáhnout zcela jiných parametrů a akcelerace kolem 4-4,5s na 100... Je samozřejmě jasné, že to jezdí minimálně na 100 oktanů a žere kolem třiceti...

Nová Impreza přes moje prvotní zhnusení vypadá v STI provedení docela nezvykle a i pěkně, navíc si myslím, že na hatchback jsou základní uváděné parametry 300 koníků krouťák kolem 450nm a navíc nejlepší čtyřkolka víc než zabijácké...

Podle mě by se měly odbouráním kufru výrazně zlepšit vlastnosti celýho auta.

Jsem zvědav co ty jako odbornák na to až se ti to dostane do ruky...

To klobadysek: rozumím ti moc dobře, samotnému se mi Sti nikdy nelíbilo do té doby něž jsem ho začal detailně zkoumat, ještě je tu jedna elegantní alternativa a to VW Eos, ten vypadá moc pěkně i se složenou střechou, navíc je v něm dost místa a podle mých pocitů se mi s ním i do zatáček jelo moc hezky, slušně držel a nekroutil se.

Dále bych tu viděl ještě Lexus SC 430 kde se dá ročník 2002 pořídit někde kolem 600K...

• Odpovědi 83
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno (upraveno)
no a vůz typu kaipan se ve skládačce dá i s motorem z civicu type r koupit tuším něco přes 400 a dělá to jeden borec na slovensku, ještě před dvěma roky tam dával motor z fordu, ale už nabízí i ten civicovský a jede to fakt ku.ewsky zrychlení kolem 4vteřin maximálka s deflektorem skoro 240.

Ak myslíš Attack K-1, tak cena začína na 2,7 mil. SKK. Je určený na tvrdé jazdenie a pre záujemcov, ktorí sa neuspokoja s jazdnými vlastnosťami značiek Porsche, Ferari, alebo Lamborghini a chcú superšportiak a nie imidžové auto. Je pravda, že zrýchľuje na stovku za 4,7 sec a má 6 valec ST220. 600 - koňová verzia s BMW motorom je v príprave.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Upraveno uživatelem railmaster
Odesláno
Ak myslíš Attack K-1, tak cena začína na 2,7 mil. SKK. Je určený na tvrdé jazdenie a pre záujemcov, ktorí sa neuspokoja s jazdnými vlastnosťami značiek Porsche, Ferari, alebo Lamborghini a chcú superšportiak a nie imidžové auto. Je pravda, že zrýchľuje na stovku za 4,7 sec a má 6 valec ST220. 600 - koňová verzia s BMW motorom je v príprave.

Ta baba je v cene?

Odesláno

Ideály a sny nemusí být až tak drahé, a přez to jsou dokonalé. :)

Odesláno

ohhhhhh to DS od Citroenu je moj davny sen. uplne bozske auto. uz sa necudujem, ze ho Louis de Funes mal v kazdom filme a Charles de Gaule spravil z neho vladne auto....... dost dobre. Inak ta C6 je tiez dobra len podla mna kapanek prehnana s cenou.

Odesláno

Pánové, pánové - nezapomeňte na jedno (pro mě) z nejhezčích autíček

DeLorean z Back To The Future... to přece nemá chybu

Odesláno
Pánové, pánové - nezapomeňte na jedno (pro mě) z nejhezčích autíček

DeLorean z Back To The Future... to přece nemá chybu

No tenhle kosmírnej na silnice moc nebude, ale četl jsem, že se opět obnovila jeho výroba :thumbsup_anim:

Návštěvník maxigabrielg
Odesláno

som rad ze je tu toko motoristov! Pri vybere auta snov ale treba rozlisit, ci si ozaj driver alebo len fanda, zrovnavat Bentley, Aston s Porsche sa neda - Porsche je o jazdeni a moze obcas aj na okruh ( popritom aj denne do prace) ale Aston DB9 je uz viac GT ale ked skoncim so supersportmi tak asi tiez prejdem na Aston, je to fakt krasa a klasika!

Nechcem nikoho tu napadat ale Subaru patri na rozbite a sotoinove useky, cim horsia cesta ( mokro,blato,...) tym lepsie a VELMI DOBRY DRIVER vie s nim urobit zabavu ale!!! - plno frajerov si to kupilo, a boli nesmierne sklamany, v beznom zivote na cestach 1. triedy ta bude tlacit dobry bavorak a na dialnici ta vytrubi z rychleho prudu schopny naftak, nehovoriac o tom, ze ti rozum nedovoli drzat Subaru na rovine v otackach ( a spotreba cez 25!).Cize je to vlastne dost special na urcite druhy zazitkou, to ako keby si motocross jazdil po dialnici...

k MX5 - vyborne auticko pre driverov, vela zabavy, - asfalt netrha, ale za tie prachy? Podobne su na tom aj trosku drahsie auta ako Boxter ( najme S ), s2000 ( tie otacky a to radenie kvaltov ta dostanu!!!), vyborny Nissan Z ( driftaci pozor!), Cayman!, stare dobre M3, etc.... mne ako driverovy zatial Bentley, Aston ci Maserati su len myslienka do dochodkoveho veku ( automat apod.)

Návštěvník maxigabrielg
Odesláno

Citroen - krasna klasika, uzasne auto!

Tatra - kasika, sudruhu riaditelko!

Odesláno (upraveno)

Na normální ježdění by mi stačil Seat Leon 1.6i

A na sportovnější ježdění Kaipan.

Sakum prdum se do dvou míčů vejdu a mám auto na pohodu i na blbnutí - teď ještě splašit ty dva míče. :suicide_anim:

Upraveno uživatelem N4M
Návštěvník maxigabrielg
Odesláno
Na normální ježdění by mi stačil Seat Leon 1.6i

A na sportovnější ježdění Kaipan.

Sakum prdum se do dvou míčů vejdu a mám auto na pohodu i na blbnutí - teď ještě splašit ty dva míče. :suicide_anim:

Kaipan je vyborna volba pre drivera ale k nemu radsej nieco rodinnejsie, TDI ?

• Po roku...
Odesláno

Několikrát jsme byli s našimi RX-7 klubem s MX-5 klubem na nějaké akci.

Stará RX-7 je hezčí než MX-5 :thumbsup_anim:

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...