IzTaPa Odesláno 22. srpna 2014 Nahlásit Odesláno 22. srpna 2014 (upraveno) Ludovic Ballouard Halftime Chinese markings ? hands-on with live photos and pricehttp://monochrome-watches.com/ludovic-ballouard-halftime-chinese-markings-hands-on-price/' a bonus pro evropsky trh: Upraveno 22. srpna 2014 uživatelem IzTaPa
Daemonultimate Odesláno 23. srpna 2014 Nahlásit Odesláno 23. srpna 2014 S těma znakama by jeden ani neřekl, že je něco jinak Zajímavý provedení, líbí se mi, je trochu pravda, že i z normálních čísel vzniká rozsypanej čaj, ale to hlavní má ten správnej důraz.
Maxmillian Odesláno 23. srpna 2014 Nahlásit Odesláno 23. srpna 2014 Zda se mi to nebo pro cislici 4 maji pouzito IIII misto IV ;-)
gougy Odesláno 23. srpna 2014 Nahlásit Odesláno 23. srpna 2014 Zda se mi to nebo pro cislici 4 maji pouzito IIII misto IV ;-)A kolikatery hodinky, kde je číslice "IV" znáš?
Chorche Odesláno 23. srpna 2014 Nahlásit Odesláno 23. srpna 2014 Cifru nerozumím Ale strojovna nádherná a úplně mě dostalo pouzdro, jednoduché, ale krásné.
McStinger Odesláno 23. srpna 2014 Nahlásit Odesláno 23. srpna 2014 Domnievam sa, že dva kotúče sa točia proti sebe a v okienku vzniká číslo. Pekná strojovňa, ale na ciferníku dosť chaos, mne sa to vôbec nepáči. Ale asi si svojho kupca nájdu.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se