jacob Odesláno 10. června 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. června 2007 (upraveno) Myslim, že Aston a Bentley Continental jsou pěkná auta, ale bez kouzla.... Jen sem hodim pár fotek starších kousků, protože si myslim že na svůj věk se nemusejí za co stydět A mimochodem, když srovnám zvuk Jaguara XJS jak je na foto se zvukem Bentley Continental, tak Bentley se může jenom krčit v rohu... Ta Cobra.... to je věc vkusu, podle mě krása... Upraveno 10. června 2007 uživatelem jacob Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
falkkon Odesláno 10. června 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. června 2007 Myslim, že Aston a Bentley Continental jsou pěkná auta, ale bez kouzla.... Jen sem hodim pár fotek starších kousků, protože si myslim že na svůj věk se nemusejí za co stydět A mimochodem, když srovnám zvuk Jaguara XJS jak je na foto se zvukem Bentley Continental, tak Bentley se může jenom krčit v rohu... Ta Cobra.... to je věc vkusu, podle mě krása... ta cobra je nádhera, ale Morgan ....... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
roon Odesláno 10. června 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. června 2007 (upraveno) Cobra je nádherná, a ten jaguar taky, když tak koukám na tyhle staré kousky, zjištuju, že mazi novými auty bych hledal dost těžko něco takového p.s. ten zvuk XJS s 12ti válcem je skutečně dokonalej Upraveno 10. června 2007 uživatelem roon Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spiderer Odesláno 10. června 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. června 2007 Pravda je, ze starsi auta maji taky neco do sebe, ale tak do posledniho detailu promyslene linie, tak strasne sexy detaily jako AM DB9 bohuzel nemaji, alespon pro me ne Ale jak jsem psal u AM, klidne bych i ten Mercedes 300 SL vzal, ten ma rozhodne taky svoje kouzlo: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jacob Odesláno 10. června 2007 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 10. června 2007 2roon: popravdě zrovna s tou Cobrou ani možná s tím XJS by jsem se bál ject na okruh ještě za deště, když vím co obě ty auta dokážou na suchu, hlavně ta Cobra... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vanderB. Odesláno 10. června 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. června 2007 ja beru auta jen jako dopravni prostredek, ale tohle auto me vzalo...skloubenina stary/novy Alfa 8c Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karlos Odesláno 10. června 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. června 2007 Všechno krasavci, nádhera... to my jsme zatím ve stadiu renovace. Corvette Stingray 350 convertible 1969 Bohužel zatím chybí celý předek auta a nedaří se ho sehnat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
roon Odesláno 10. června 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. června 2007 (upraveno) 2roon: popravdě zrovna s tou Cobrou ani možná s tím XJS by jsem se bál ject na okruh ještě za deště, když vím co obě ty auta dokážou na suchu, hlavně ta Cobra... Já bych se snima bál na okruh i za sucha Upraveno 10. června 2007 uživatelem roon Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se