Jump to content

Recommended Posts

Posted (edited)

Myslim, že Aston a Bentley Continental jsou pěkná auta, ale bez kouzla.... Jen sem hodim pár fotek starších kousků, protože si myslim že na svůj věk se nemusejí za co stydět :thumbsup_anim:

A mimochodem, když srovnám zvuk Jaguara XJS jak je na foto se zvukem Bentley Continental, tak Bentley se může jenom krčit v rohu... :whistling:

Ta Cobra.... to je věc vkusu, podle mě krása...

Images are visible only to registered users. Please register or sign in to enable full experience.

Images are visible only to registered users. Please register or sign in to enable full experience.

Edited by jacob
Posted
Myslim, že Aston a Bentley Continental jsou pěkná auta, ale bez kouzla.... Jen sem hodim pár fotek starších kousků, protože si myslim že na svůj věk se nemusejí za co stydět :thumbsup_anim:

A mimochodem, když srovnám zvuk Jaguara XJS jak je na foto se zvukem Bentley Continental, tak Bentley se může jenom krčit v rohu... :whistling:

Ta Cobra.... to je věc vkusu, podle mě krása...

ta cobra je nádhera, ale Morgan .......

Posted (edited)

Cobra je nádherná, a ten jaguar taky, když tak koukám na tyhle staré kousky, zjištuju, že mazi novými auty bych hledal dost těžko něco takového :(

p.s. ten zvuk XJS s 12ti válcem je skutečně dokonalej :thumbsup_anim:

cobra_2.jpg

Jaguar_1.jpg

BMW%20CSL_3.jpg

Porsche_1.jpg

Edited by roon
Posted

Pravda je, ze starsi auta maji taky neco do sebe, ale tak do posledniho detailu promyslene linie, tak strasne sexy detaily jako AM DB9 bohuzel nemaji, alespon pro me ne ;)

Ale jak jsem psal u AM, klidne bych i ten Mercedes 300 SL vzal, ten ma rozhodne taky svoje kouzlo:

post-1304-1181470932.jpg

:whistle:

Posted

2roon: popravdě zrovna s tou Cobrou ani možná s tím XJS by jsem se bál ject na okruh ještě za deště, když vím co obě ty auta dokážou na suchu, hlavně ta Cobra...

Posted

ja beru auta jen jako dopravni prostredek, ale tohle auto me vzalo...skloubenina stary/novy

Alfa 8c :clap:

Posted

Všechno krasavci, nádhera... to my jsme zatím ve stadiu renovace.

Corvette Stingray 350 convertible 1969

Bohužel zatím chybí celý předek auta a nedaří se ho sehnat.

Posted (edited)
2roon: popravdě zrovna s tou Cobrou ani možná s tím XJS by jsem se bál ject na okruh ještě za deště, když vím co obě ty auta dokážou na suchu, hlavně ta Cobra...

Já bych se snima bál na okruh i za sucha :D

Edited by roon