Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Děkuju.

Jak tě napadlo koupit si přímo tento model?

To je kvuli tobe a tem tvejm fotkam tady! A krome toho se mi hodi k praci vedet kolik je kde hodin ;)

Odesláno

To je kvuli tobe a tem tvejm fotkam tady! A krome toho se mi hodi k praci vedet kolik je kde hodin ;)

Děkuju pane, toho si vážím.

Protože vím, jak jsou úžasné, tak se ani neptám, jaké jsou první pocity.

Ale, jo, líbí se ti i naživo?

Odesláno (upraveno)

Jsou bozi! Ale tesim se jeste na ty spony :-)

Já tě uvrtal do hodinek a ty mě do spony, teď ještě třetího, ať nám vnutí tahy ...

Musel jsem z mobilu vytáhnout jednu starší fotku.

b061b417-4404-4a0a-b4a2-0cc22a373ae1_zps

Upraveno uživatelem Vit
Odesláno

Jsou to jedny z nejlépe vypadajících WT, jen je škoda, že jsou stále cenovkou výše, než jsem si alokoval pro další hodinky...

Jinak se moc těším na nový přísun fotek! A pokud mohu poprosit, tak z druhé strany jsou tyto FC také velká paráda...

Odesláno

Diky! TO zatim odolavam, takze jsem rad, ze dorazil balicek s FC, abych mel nejakou jinou zabavu :-)

Aspoň to máš víc různorodý. :) Sice ti neukazují ten v týdnu, ale zase víš, kolik je kde po světě. :)

Kupoval jsi napřímo od výrobce?

Odesláno

Já tě uvrtal do hodinek a ty mě do spony, teď ještě třetího, ať nám vnutí tahy ...

Nestras! Ja zvazoval, jestli je vzit na tahu, ale ten remen se mi k nim hodi tak nejak vic.

Aspoň to máš víc různorodý. :) Sice ti neukazují ten v týdnu, ale zase víš, kolik je kde po světě. :)

Den v tydnu je mi jedno, pracuju stejne porad :) Kupoval jsem od AD v Nemecku. Kovbojka, protoze to nejdriv prislo s ulomenym sroubkem, ale poslal mi misto toho pak jiny.

Odesláno

Ještě na tom naštěstí nejsem tak špatně, abych neudržel den v týdnu.

Odesláno

Souhlasím, moc velká paráda! Od té doby, co mi tu Vít vysvětlil, jak funguje WT, tak mi to připadá naprosto geniální.

Jako takový modernější "bráška" mi připadají Montblanc Hemispheres, které mi náhodou padly do oka v Dubaji. Ty ale (z mě neznámého důvodu) nemají průhledné dýnko a mapa světa mi přišla méně výrazná, než ta FC (aspoň podle vašich fotek).

Odesláno

Souhlasím, moc velká paráda! Od té doby, co mi tu Vít vysvětlil, jak funguje WT, tak mi to připadá naprosto geniální.

Jako takový modernější "bráška" mi připadají Montblanc Hemispheres, které mi náhodou padly do oka v Dubaji. Ty ale (z mě neznámého důvodu) nemají průhledné dýnko a mapa světa mi přišla méně výrazná, než ta FC (aspoň podle vašich fotek).

Moc se mi nelíbí, Navíc je má věnec výrazně menší průměr => menší čísla => horší čitelnost pro nás slabozraké.

Odesláno

Moc se mi nelíbí, Navíc je má věnec výrazně menší průměr => menší čísla => horší čitelnost pro nás slabozraké.

Navíc mezi věncem měst a GMT je strašně široká mezera, která také zhoršuje čitelnost.

A ta datumovka ...

Slovy klasika, kam se hrabe Bitner, to se nedá srovnat ...

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...