Locky Odesláno 3. dubna 2015 Nahlásit Odesláno 3. dubna 2015 Gratuluji, rád uvidím naživo. Takže už jsou i oblekovky namísto TransOceánů? Nebo ty budou taky?
Maxmillian Odesláno 3. dubna 2015 Nahlásit Odesláno 3. dubna 2015 Diky! TO zatim odolavam, takze jsem rad, ze dorazil balicek s FC, abych mel nejakou jinou zabavu :-)
Vit Odesláno 3. dubna 2015 Autor Nahlásit Odesláno 3. dubna 2015 Jedna takova rychla po vybaleni ... ;-) Gratuluju pane kolego.Spony už máš také?
Maxmillian Odesláno 3. dubna 2015 Nahlásit Odesláno 3. dubna 2015 Gratuluju pane kolego.Spony už máš také?Dik! Spony prijdou snad pristi tyden. Dam vedet.
Vit Odesláno 3. dubna 2015 Autor Nahlásit Odesláno 3. dubna 2015 Dik! Spony prijdou snad pristi tyden. Dam vedet. Děkuju.Jak tě napadlo koupit si přímo tento model?
Maxmillian Odesláno 3. dubna 2015 Nahlásit Odesláno 3. dubna 2015 Děkuju.Jak tě napadlo koupit si přímo tento model?To je kvuli tobe a tem tvejm fotkam tady! A krome toho se mi hodi k praci vedet kolik je kde hodin
Vit Odesláno 3. dubna 2015 Autor Nahlásit Odesláno 3. dubna 2015 To je kvuli tobe a tem tvejm fotkam tady! A krome toho se mi hodi k praci vedet kolik je kde hodin Děkuju pane, toho si vážím.Protože vím, jak jsou úžasné, tak se ani neptám, jaké jsou první pocity.Ale, jo, líbí se ti i naživo?
Maxmillian Odesláno 3. dubna 2015 Nahlásit Odesláno 3. dubna 2015 Jsou bozi! Ale tesim se jeste na ty spony :-)
Vit Odesláno 3. dubna 2015 Autor Nahlásit Odesláno 3. dubna 2015 (upraveno) Jsou bozi! Ale tesim se jeste na ty spony :-) Já tě uvrtal do hodinek a ty mě do spony, teď ještě třetího, ať nám vnutí tahy ... Musel jsem z mobilu vytáhnout jednu starší fotku. Upraveno 3. dubna 2015 uživatelem Vit
Locky Odesláno 4. dubna 2015 Nahlásit Odesláno 4. dubna 2015 Jsou to jedny z nejlépe vypadajících WT, jen je škoda, že jsou stále cenovkou výše, než jsem si alokoval pro další hodinky... Jinak se moc těším na nový přísun fotek! A pokud mohu poprosit, tak z druhé strany jsou tyto FC také velká paráda...
Locky Odesláno 4. dubna 2015 Nahlásit Odesláno 4. dubna 2015 Diky! TO zatim odolavam, takze jsem rad, ze dorazil balicek s FC, abych mel nejakou jinou zabavu :-) Aspoň to máš víc různorodý. Sice ti neukazují ten v týdnu, ale zase víš, kolik je kde po světě. Kupoval jsi napřímo od výrobce?
Maxmillian Odesláno 4. dubna 2015 Nahlásit Odesláno 4. dubna 2015 Já tě uvrtal do hodinek a ty mě do spony, teď ještě třetího, ať nám vnutí tahy ... Nestras! Ja zvazoval, jestli je vzit na tahu, ale ten remen se mi k nim hodi tak nejak vic. Aspoň to máš víc různorodý. Sice ti neukazují ten v týdnu, ale zase víš, kolik je kde po světě. Kupoval jsi napřímo od výrobce? Den v tydnu je mi jedno, pracuju stejne porad Kupoval jsem od AD v Nemecku. Kovbojka, protoze to nejdriv prislo s ulomenym sroubkem, ale poslal mi misto toho pak jiny.
Vit Odesláno 4. dubna 2015 Autor Nahlásit Odesláno 4. dubna 2015 Aspoň to máš víc různorodý. Sice ti neukazují ten v týdnu, ale zase víš, kolik je kde po světě. Kupoval jsi napřímo od výrobce?Ještě na tom naštěstí nejsem tak špatně, abych neudržel den v týdnu.
Locky Odesláno 5. dubna 2015 Nahlásit Odesláno 5. dubna 2015 Ta strojovna je prostě báječná! Díky za fotku a těším se na další!
Locky Odesláno 8. dubna 2015 Nahlásit Odesláno 8. dubna 2015 Souhlasím, moc velká paráda! Od té doby, co mi tu Vít vysvětlil, jak funguje WT, tak mi to připadá naprosto geniální. Jako takový modernější "bráška" mi připadají Montblanc Hemispheres, které mi náhodou padly do oka v Dubaji. Ty ale (z mě neznámého důvodu) nemají průhledné dýnko a mapa světa mi přišla méně výrazná, než ta FC (aspoň podle vašich fotek).
Vit Odesláno 9. dubna 2015 Autor Nahlásit Odesláno 9. dubna 2015 Souhlasím, moc velká paráda! Od té doby, co mi tu Vít vysvětlil, jak funguje WT, tak mi to připadá naprosto geniální. Jako takový modernější "bráška" mi připadají Montblanc Hemispheres, které mi náhodou padly do oka v Dubaji. Ty ale (z mě neznámého důvodu) nemají průhledné dýnko a mapa světa mi přišla méně výrazná, než ta FC (aspoň podle vašich fotek).Moc se mi nelíbí, Navíc je má věnec výrazně menší průměr => menší čísla => horší čitelnost pro nás slabozraké.
Vit Odesláno 9. dubna 2015 Autor Nahlásit Odesláno 9. dubna 2015 Moc se mi nelíbí, Navíc je má věnec výrazně menší průměr => menší čísla => horší čitelnost pro nás slabozraké. Navíc mezi věncem měst a GMT je strašně široká mezera, která také zhoršuje čitelnost.A ta datumovka ... Slovy klasika, kam se hrabe Bitner, to se nedá srovnat ...
Kid_A Odesláno 9. dubna 2015 Nahlásit Odesláno 9. dubna 2015 Jsou proste dobry! a na zivo vypadaj jeste lip:))
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se