N4M Odesláno 25. září 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. září 2007 cekej cekej, treba dodrzat vsetky postupnosti a nepreskakovat listy v knihe zivota! Pomaly tam dorastieme.... casu dost! Teraz este Ferrari a Turbo a potom GT ( Aston and Co, a potom bentley, Rolls, a co a ??? ake a??? ;-} A vlastní Gulfstream, velkou yachtu, vlastní T72, či popřípadě obrněný vlak, nebo snad námořní minolovku (na ryby). Pořád je o čem snít Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník maxigabrielg Odesláno 25. září 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. září 2007 A vlastní Gulfstream, velkou yachtu, vlastní T72, či popřípadě obrněný vlak, nebo snad námořní minolovku (na ryby). Pořád je o čem snít mas tiez pekny zoznam!!! ;-} ale to je na tom to dobre, sny su nasou lokomotivou! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pavlos Odesláno 25. září 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. září 2007 Výborně, sice jsi od těch "druhých", ale pořád italská a hlavně krásná. Uvažoval jsem nad V11 Sport, nakonec jsem vybral Monstera Ne ne, Ty si od těch druhých, my jsme ti první od roku 1921 ;-) Jinak gratuluju k letosnimu titulu v MotoGP, Stonerovi jsem fandil. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lukáš Odesláno 25. září 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. září 2007 Ne ne, Ty si od těch druhých, my jsme ti první od roku 1921 ;-) Jinak gratuluju k letosnimu titulu v MotoGP, Stonerovi jsem fandil. Máš pravdu, u nás se začínalo 1926 a to ještě prvním výrobkem bylo rádio Mě negratuluj, já tak nejezdím Casey je fakt výborný jezdec, ale přesto musím napsat, že nejraději mám Rossiho, on je prostě dottore!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mnovace Odesláno 25. září 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. září 2007 jasně, že dottore je best, ale nedá se vyhrávat pořád Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Duke650 Odesláno 25. září 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. září 2007 jasně, že dottore je best, ale nedá se vyhrávat pořád Dottore doplatil na kombinaci málo páry pod kotlem Fiatu (ehm, tedy Yamahy) a gumy za fajfku močky... i tak ale skončil jako druhý vítěz (slovní spojení zavedl po volbách PlnouParouBack) Ducati ten triumf přeju, Lorisovi taky a mladému Rolling Stonerovi taky, proč ne... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Duke650 Odesláno 25. září 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. září 2007 Chce to ale ještě suchou otevřenou spojku, přímý filtr, výfuky a pak je výsledek dokonalý O rychlost mi už tak nějak nejde........ Ducati Monster jsem měl, byla fakt sexy, ale na můj vkus moc svéhlavá primadona, furt si něco vymýšlela, tak šla z baráku a nahradila ji poslušná japonská gejša, která bez odmlouvání přistoupila na jakékoli praktiky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mnovace Odesláno 25. září 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. září 2007 tak furt nekecej a hoď sem fotky, jinak Rossi je myslím fakticky nejlepší pilot motogp Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Duke650 Odesláno 25. září 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. září 2007 tak furt nekecej a hoď sem fotky, jinak Rossi je myslím fakticky nejlepší pilot motogp Tak jo, abych nevypadal, že jsem si motorku jen vymyslel :-) sůzinka je už ale z baráku, škoda, s Dynojet kitem, otevřenými filtry K+N (airbox komplet vyndaný a s Viperem to bylo dost svižné lehkonohé "kolo" Foto monstra bych ale musel naskenovat, v té době za krále Klacka ještě digiťáky nebyly :-) Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
New Milis Odesláno 25. září 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. září 2007 Sen pro příští sezónu. Doufám, že mě to přejde.. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
A@A Odesláno 25. září 2007 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 25. září 2007 duke: pekna motorecka, inak suzuki su fakt dobre. mal som pozicanu suzuki bandit 650 a nevedel som si vynachvalit.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vor Odesláno 25. září 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. září 2007 Sen pro příští sezónu. Doufám, že mě to přejde.. No Griso je pěkný Co to je tam za ten dvojitej lauf? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
New Milis Odesláno 26. září 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. září 2007 No Griso je pěkný Co to je tam za ten dvojitej lauf? To je standardní vejfuk u novýho modelu - 1200 8v... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lukáš Odesláno 26. září 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. září 2007 Ducati Monster jsem měl, byla fakt sexy, ale na můj vkus moc svéhlavá primadona, furt si něco vymýšlela. A to je to co od motorky čekám U japonců jsem to nikdy nedostal.....snad jen RD 350, GSXR 750 (r.v. 85 - 89) a GPZ 900 R mají dokanalý charakter. SV je opravdu krásná motorka, ale je taková holčičí stejně jako Monster 6xx. Musím ale uznat že SV zrychluje opravdu překvapivě dobře. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Duke650 Odesláno 26. září 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. září 2007 A to je to co od motorky čekám U japonců jsem to nikdy nedostal.....snad jen RD 350, GSXR 750 (r.v. 85 - 89) a GPZ 900 R mají dokanalý charakter. SV je opravdu krásná motorka, ale je taková holčičí stejně jako Monster 6xx. Musím ale uznat že SV zrychluje opravdu překvapivě dobře. To jo, charakter beru, ale když si ta coura talijánská 300 km od baráku z ničeho nic vymyslí, že pojede jen na jeden válec (a to ani nepršelo), tak sorry, toto si líbit nenechám :-) nebo že vibrace způsobí prasknutí krytu rozvodových řemenů a podobné "oživení vztahu"- samosebou když jezdila, tak báječně, o tom žádná jo esvéčko chtělo jen benál a gumy a jezdit a jezdit tuning nebyl jen okrasu, přidal citelně Nm a koníky Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lukáš Odesláno 26. září 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. září 2007 (upraveno) To jo, charakter beru, ale když si ta coura talijánská 300 km od baráku z ničeho nic vymyslí, že pojede jen na jeden válec (a to ani nepršelo), tak sorry, toto si líbit nenechám :-) nebo že vibrace způsobí prasknutí krytu rozvodových řemenů a podobné "oživení vztahu"- samosebou když jezdila, tak báječně, o tom žádná jo esvéčko chtělo jen benál a gumy a jezdit a jezdit tuning nebyl jen okrasu, přidal citelně Nm a koníky Tak to byla mrcha nevděčná Pryč s ní! Já žádný problém zatím neměl, akorát trpím, když je studená, takové kuckání a škubání motoru žádná jiná moto nepředvádí. U motorek snad jiný tuning neznám, také to nemám na vzhled Ale na zvuk Upraveno 26. září 2007 uživatelem Lukáš Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pavlos Odesláno 26. září 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. září 2007 Sen pro příští sezónu. Doufám, že mě to přejde.. Konečně se vrátily k OHC a 4 ventilům. Taky do toho pujdu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
railmaster Odesláno 26. září 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. září 2007 A vlastní Gulfstream, velkou yachtu, vlastní T72, či popřípadě obrněný vlak, nebo snad námořní minolovku (na ryby). Pořád je o čem snít A toto by vám nestačilo? Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Duke650 Odesláno 26. září 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. září 2007 Když už sny mimo mísu, tak pořádně :-) Holden Efijy.. původně jen studie, nyní se prý chystá limitovaná edice, kus kolem 10 mega /dolarů/ Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník YPO Odesláno 26. září 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. září 2007 Když už sny mimo mísu, tak pořádně :-) Holden Efijy.. původně jen studie, nyní se prý chystá limitovaná edice, kus kolem 10 mega /dolarů/ Jo Jo vypadá to nebezpečně Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se