Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 480
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno (upraveno)
Warťák hezkej, skoro v NOS stavu. :) Skůtr ale fakt krásnej!

jo jo, senza. Ikdyž Wartburg, verse Limousine, to je také pořádný kočár, hodný přepravy skutečných bussinesmanů, vládních úředníků a členů SED, FDJ a tak :)

Teď vážně - fakt paráda oboje!

BTW - nějak si matně vybavuji, že Warťáky měly celkem slušný odpich, možná by ujely i mému tříválci 1,2 z Boleslaw :) :) :) A taky bylo uvnitř hooodně místa. Tedy, vozil jsem se v sedanu kdysi ještě v DDR.

Upraveno uživatelem New X-Bob
Odesláno

jojo dederonský w je špička, pontonová karosérie nepodléhající módním vlivům, vynikající motor založený na principu náhodných výbuchů, spotřeba která se vyrovná spotřebě Lamborghini gratuluji Lukine k takové perle. :thumbsup_anim:

Odesláno

Prej je to na tutinu 300koníků a 420Nm, líbí se mi ten difuzor.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Odesláno
Můžeš mi prosím tě vysvětlit, jakým mechanismem je tam slečna dcera přichycená. Náš tygr /2roky/se bojí mašiny jen dotknout, ale v autě to řádí a na polňačce už i při jízdě točil volantem.

No s uchycením nemám problém, problém je se sudáváním :smile_anim: sezení na motorce má moc ráda, sama má bateriovou, ale dává přednost pořádnému posazu. Stačí chvilku nedávat pozor a je vylezlá nahoře...

Odesláno (upraveno)

Ten Mercedes F 100 vypadá fakt otřesně, ale jeho motor je dokonalý. Kdo ví jak jeho motor funguje?

K tomu Wartburku, potřeboval jsem odvézt pár krámů, které jsem do žádného ze svých aut naložit nechtěl (měl bych sedačky nebo čalounění kufru od krve :ph34r: ) a tak jsem pořídil právě toto kombi. No co Vám budu říkat, prostě super jízda, hlavně na sněhu, i za deště to hrabe na trojku, protože zatížení přední nápravy není skoro žádné, karoserie je tak z plechu tloušky 0,6 mm, takže na každém hrbolu je slyšet jak se kroutí, skřípou plechy.

Brzdy to je něco nepopsatelného, je třeba se hodně rozhlížet, dávat móc velký pozor. V pohodě je volnoběžka, že člověk pustí plyn a auto jakoby vyřadí a jede setrvačností. Spotřeba byla tak kolem 8-10 l/100 km a to jsem to nešetřil, hlavně přírodní terény.

Ale nejlepší bylo, když jsem ho prodával, tak přijel týpek, okamžitě koupil a pak mě seznámil s plánem, jak Wartburka opraví (mimochodem k němu byla komplet plechařina, motor a další hromada dílů), vyztuží karoserii, provede úpravy a vyrazí za dobrodružstvím do Indie, kterou chce procestovat a pak se vrátit letecky zpět do ČR........ujistil jsem ho, že je to skvělý nápad, vhodnější auto že by těžko pohledal.......pravda, asi ho mám na svědomí :devil:

Upraveno uživatelem Lukáš
Návštěvník YPO
Odesláno

Mercedes F100 ;)

The drive unit of the F 700 is a compact four-cylinder with a displacement of 1.8 liters, and yet it ensures that feeling of effortless, superior power afforded by a luxury sedan: a two-stage turbocharger system ensures good response and torquey pulling power. In addition, when the car moves off the internal combustion engine is assisted by the electric motor of the hybrid module. The maximum output is 175 kW (238 hp), the electric motor pitches in another 15 kW (20 hp), and the system?s maximum torque is about 400 Newton meters. The 0 to 100 km/h (62 mph) sprint time of 7.5 seconds attests to the dynamics of the F 700, whose top speed is limited to 200 km/h. Despite these outstanding performance figures, the consumption of the F 700 in the standard cycle is only about 5.3 liters, equivalent to CO2 emissions of 127 grams per kilometer ? extremely low for an automobile of this category.

Odesláno
Mercedes F100 ;)

The drive unit of the F 700 is a compact four-cylinder with a displacement of 1.8 liters, and yet it ensures that feeling of effortless, superior power afforded by a luxury sedan: a two-stage turbocharger system ensures good response and torquey pulling power. In addition, when the car moves off the internal combustion engine is assisted by the electric motor of the hybrid module. The maximum output is 175 kW (238 hp), the electric motor pitches in another 15 kW (20 hp), and the system?s maximum torque is about 400 Newton meters. The 0 to 100 km/h (62 mph) sprint time of 7.5 seconds attests to the dynamics of the F 700, whose top speed is limited to 200 km/h. Despite these outstanding performance figures, the consumption of the F 700 in the standard cycle is only about 5.3 liters, equivalent to CO2 emissions of 127 grams per kilometer ? extremely low for an automobile of this category.

Výborně YPO :thumbsup_anim:

Návštěvník YPO
Odesláno
Dvoutaktní litrový tříválec s hladkým průběhem točivého momentu a špičkovým výkonem v horním pásmu otáček. To auto jsem si vážně zamiloval. Jeho sportovní vlastnosti jsou ale bohužel trochu zastíněny jeho spotřebou. No ale když už má člověk finance na takové auto, tak snad benzín + plně syntetický olej řešit nebude!

Strávil jsem v tomto plechovém skvostu z Eisenachu mládí (na zadní sedačce) ..... zapomněl jsi napsat,že se v něm super spí,protože to je lepší houpačka než na pouti ----- nikdy nezapomenu na ten důstojný zvuk při zavírání dveří :D :D :D

Odesláno (upraveno)
Strávil jsem v tomto plechovém skvostu z Eisenachu mládí (na zadní sedačce) ..... zapomněl jsi napsat,že se v něm super spí,protože to je lepší houpačka než na pouti ----- nikdy nezapomenu na ten důstojný zvuk při zavírání dveří :D :D :D

Aby ne když má snad půl metrové vinuté pružiny :sleeping_03anim: Jo zavření dveří Warťáka mi vždy přopomělo bezpečnost mého Volva :crying_anim02:

Upraveno uživatelem Lukáš
Návštěvník maxigabrielg
Odesláno
Prej je to na tutinu 300koníků a 420Nm, líbí se mi ten difuzor.

a toto ma na tutinu 600 koni ( nie malych japan koniku! ) ;-}

krutak namerany 720 Nm

celkom sa to obide bez difuzorov a spoilerov ( okrem original )

a keramicka spojka a keramicka brzda

Odesláno (upraveno)

:D Přesná demonstrace úpadku německého automobilového průmyslu - od sympatických optimistických oduševnělých na podstatné redukovaných stejšnů pro rodinné výlety nadšených šťastných budovatelů na větrnou, ale sem tam i prosluněnou rujánu k ohavným bezduchým na kvantitativní ukazatele a vnější dojem orientovaným monsrům pro zatrpklý zakomplexovaný vykořisťovatele na jejich producírování na firemním parkovišti. :D

Doufám, že tak neskončíme i my, češi.

Upraveno uživatelem cigi
Návštěvník tolja
Odesláno
:D Přesná demonstrace úpadku německého automobilového průmyslu - od sympatických optimistických oduševnělých na podstatné redukovaných stejšnů pro rodinné výlety nadšených šťastných budovatelů na větrnou, ale sem tam i prosluněnou rujánu k ohavným bezduchým na kvantitativní ukazatele a vnější dojem orientovaným monsrům pro zatrpklý zakomplexovaný vykořisťovatele na jejich producírování na firemním parkovišti. :D

Doufám, že tak neskončíme i my, češi.

Tak, tak. Kde je konec navoněným rytířům z Eisenachu?

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...