Karlos Odesláno 2. září 2014 Nahlásit Odesláno 2. září 2014 A co je to rozumný nadhoz? Cena rozumná pro mě, pro prodávajícího, nebo pro kolegy, kteří by to taky chtěli koupit rozumně?Tohle prostě nikam nevede a je blbost se taky tahat o ceny a dělat si naschvály.
straspol Odesláno 2. září 2014 Nahlásit Odesláno 2. září 2014 Mělo by to bý 34mm.Aha- tak to pardoooon, já je měl za 28 mm, měl jsem pocit že je mám a teď je ne a ne najít, asi budou na detašovaném pracovišti
jerzy Odesláno 2. září 2014 Autor Nahlásit Odesláno 2. září 2014 Jsou fakt malé, jenom 31mm. Já jsem věděl, ze se na tu cenu nemám radši ptát...nějak to vymyslím.
straspol Odesláno 2. září 2014 Nahlásit Odesláno 2. září 2014 Nojo, tak jednatřicet, měl jsem zafixované že jsou nějaké menší.. Koukni se do prodaných tady i na AUKRu, žádná rarita to není, tak hledej podobné a pak něco nadstřel, svou cenu si najdou. Třeba Ti někdo z nás napíše SZ.
Honza.manta Odesláno 2. září 2014 Nahlásit Odesláno 2. září 2014 Tak mi to nedalo a přeměřil jsem je - 32mm.
jerzy Odesláno 2. září 2014 Autor Nahlásit Odesláno 2. září 2014 Tak mi to taky nedalo a přeměril jsem je dvakrát dvěmi měřily. Na rozměru 31mm trvám, jeden z nás by si měl skalibrovat meridlo :-) Straspol>nějaké sz už proběhly, řešit to budu přes prodejní vlákno.
Honza.manta Odesláno 2. září 2014 Nahlásit Odesláno 2. září 2014 Jsem línej, ale mám digitální šupléru a ukázala jasně 31,94mm.
jerzy Odesláno 2. září 2014 Autor Nahlásit Odesláno 2. září 2014 Tak to bude chyba na straně mého krejcovskeho metru. I když je to vlastně úplně jedno.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se