Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Pří úklidu jsme doma našli jedny primky v téměř NOS stavu a já bych vás rád požádal o nějakou identifikaci, cože to vlastně je?

Všem prim-znalým přispivatelům děkuji.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Odesláno

Pří úklidu jsme doma našli jedny primky v téměř NOS stavu a já bych vás rád požádal o nějakou identifikaci, cože to vlastně je?

Všem prim-znalým přispivatelům děkuji.

Jedná se o model 66 304 3, který byl zařazen do výrobního sortimentu v roce 1975.

Odesláno

Zkoušel jsem google, ale zda se, ze informaci online moc není. Myslíte, ze by mohly ještě udělat radost nějakému sběrateli?

Odesláno

To je varianta číslo jedna, ale osobně bych je radši prodal v místním bazaru. Předpokládám, že je tady nějaký sběratel ocení víc. Budu muset zapracovat na počtu příspěvků...

Návštěvník eloga
Odesláno

to je zajímavý kus a s krabičkou a záručákem,  ještě by to chtělo nějakou historrii, nemají na dýnku věnování nebo jinou gravírovací nebo ryteckou práci? Řekl bych podle designu že to byl dar kolektivu ROH  členu vaší rodiny.... nebo tak něco. A jelikož se na ruku moc nehodí, tak zůstaly doma v šuplíku v zapomění. Jinak to vypadá že jsou jak nový ne? Dej si  tam dát jiný ciferník a bude to nositelné, ovšem sběratelů je tady dost.   :notworthy:

**

Odesláno

Pro mě to není, já mam jedny primky co jsem nosil jako malý kluk, ty mám rád a nikdy bych je nedal. K těmto nemám žádný vztah. Na dýnku jsou zbytky folie a řemínek má otlak od spony, ale jinak bez známek používání. Odpoledne přihodím nějaké fotky.

Odesláno

Pro mě to není, já mam jedny primky co jsem nosil jako malý kluk, ty mám rád a nikdy bych je nedal. K těmto nemám žádný vztah. Na dýnku jsou zbytky folie a řemínek má otlak od spony, ale jinak bez známek používání. Odpoledne přihodím nějaké fotky.

Už si tu padesátku nasbíral, dej je do prodejního vlákna kam patří, stejně to byl počáteční účel tohoto vlákna.

Odesláno

Už si tu padesátku nasbíral, dej je do prodejního vlákna kam patří, stejně to byl počáteční účel tohoto vlákna.

Ale rozumně provedené - ty čtyři příspěvky za dva dny bych fakt nikomu nevyčítal a reklamu nepotřebují, je to jen otázka nastavení ceny.

Odesláno

Souhlasím, nemyslel jsem to nijak ofenzivně. Jen tu cenu bude potřeba v prodejním vlákně nastavit, tady mi to trošku zavánělo prodejem kdo dá víc, ale třeba jsem jen paranoidní,,,

Odesláno

Přidávám ještě dvě fotky stavu dýnka a řemínku, a poprosím vás o nějaký cenový nástřel. Snažil jsem se něco dohledat tady na foru i jinde, moc jsem toho nenašel. Nějak kolem litru?

Odesláno (upraveno)

Připadají mi jako dětské. Jak jsou velké (průměr pouzdra)?

Ed: Jinak ta žádost o cenový nástřel do místního inzerátu, to je docela humor. To se budou mít kolegové rádi, když si tady budou navzájem nastřelovat ceny :)

Upraveno uživatelem Karlos
Odesláno

Přidávám ještě dvě fotky stavu dýnka a řemínku, a poprosím vás o nějaký cenový nástřel. Snažil jsem se něco dohledat tady na foru i jinde, moc jsem toho nenašel. Nějak kolem litru?

Nelam to tady z nás.  Myslím že Ti to kluci napsali dost jasně. Vrzni je na AUKRO, chceš- li se jich zbavit, nebo je dej do prodejního vlákna a snižuj cenu až je někdo koupí.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...