Fil Odesláno 2. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. září 2014 Dobry den, shanim hodinare v Praze ktery umi menit safirova skla, lestit/renovovat pouzdra, pretesnovat vcetne korunek a zaroven umi prezkusovat tesnost do 20ATM. Diky za odpovedi. S pozdravem,Fil Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
habadej Odesláno 2. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. září 2014 Pan Frýdl ve zlatnictví Janka na Florenci je moc šikovný hodinář. Já si k němu dávám hodinky pravidelně a vždy maximální spokojenost. Ale zkoušku těsnosti myslím jen do 10ATM, to ale bohatě stačí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fil Odesláno 2. září 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 2. září 2014 Diky za rychlou odpoved, nejedna se o zadne drahe hodinky, jde pouze o quartzove jaques lemans ovsem nadruhou stranu hodinky vubec nesundavam a po posledni vymene sklicka se mi pod nim zacali delat krystalky proto jsem si rikal ze by bylo fajn kdyby se hodinky mohli pretesnit opet do originalniho stavu kdy jsem se s nimi i potapel v mori a nebyl s nimi zadny problem, zaroven je pro me i dulezite aby dotycny hodinar umel pekne renovovat pouzdro ktere ma za pet let co hodinky ma za sebou vselicos... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
habadej Odesláno 2. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. září 2014 Buď v klidu, panu Frýdlovi jsem svěřil několikrát i Breitlingy. Jednou u nich retušoval i pouzdro a to za cenu několikrát nižší než u AD. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Jagman Odesláno 2. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. září 2014 habadej - A máš foto jak to dopadlo? AD umí Bé jen zprasit co jsem měl možnost vidět ty ocucané bombonky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
habadej Odesláno 2. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. září 2014 Dělal mi pouzdro i náramek se sponou, ale měl jsem tam jen vlasovky, takže ta retuš byla jen lehká. Byly to velký rybky a šly do prodejního vlákna a během chvilky se prodaly. Koukal jsem a fotky jsem po retuši pouzdra nedělal, do prodejního vlákna jsem dal fotky před retuší. Chtěl jsem nějaký fotky přidělat, ale než jsem se k tomu dostal, byly fuč. Už si nepamatuji kdo je vzal.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radim81 Odesláno 22. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. listopadu 2014 Nebyl jste někdo u pana Frydla tento měsíc?Chystam se k němu v pondělí a slyšel jsem,ze ma do Vánoc plno... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xjr1 Odesláno 22. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. listopadu 2014 Ano, byl jsem u něj a práce má asi hodně, nechával jsem mu tam nějakou celkem banalitu a říkal, že bude hotovo až koncem ledna..ale mám s ním výbornou několikanásobnou zkušenost, tak si rád počkám;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se