frista Posted June 12, 2007 Report Posted June 12, 2007 (edited) Ahoj vsem, docela jsem se zblaznil do techto hodinek, ktere jsem nekde zahledl. Podle mne jeden z nejpovedenejsich designu dneska. Michaji ruskou tradicni exotiku a pri tom vypadaji dost cool.Zejmena ty Leo Tolstoi vypadaji hodne "vytvarne" Mate nekdo s nima zkusenost? Diky Frista Images are visible only to registered users. Please register or sign in to enable full experience. Images are visible only to registered users. Please register or sign in to enable full experience. Images are visible only to registered users. Please register or sign in to enable full experience. Edited June 12, 2007 by frista
Godin Posted June 12, 2007 Report Posted June 12, 2007 (edited) Osobní zkušenost nemám, ale např. v těch Leo Tolstoj je zdobený kalibr 3133 a to je poměrně spolehlivá ruská klasika, takže bych se jich nebál. Edited June 12, 2007 by Godin
New Milis Posted June 12, 2007 Report Posted June 12, 2007 (edited) Ty s tím stříbrným ciferníkem vypadaj moc dobře, ony ani s tím černým nejsou k zahození - http://www.alexander-shorokhoff.de/english/collection.htm. Jen co mě tam strašně vadí, a proč bych je nechtěl, je ta hláška s datumem narození a smrti. Co to má co dělat na hodinkách? Edited June 12, 2007 by New Milis
frista Posted June 12, 2007 Author Report Posted June 12, 2007 S tim datem, vidis to mne nenapadlo, jsem nejak zvykly jeste ze skoly:-) Ale zas tak zasadne by me to nezlomilo. Jen je sehnat. Internetove kramy nejsou moje hobby, potrebuji polaskat a zkusit:-)
New Milis Posted June 13, 2007 Report Posted June 13, 2007 S tim datem, vidis to mne nenapadlo, jsem nejak zvykly jeste ze skoly:-) Ale zas tak zasadne by me to nezlomilo. Jen je sehnat. Internetove kramy nejsou moje hobby, potrebuji polaskat a zkusit:-) Tyjo, to si myslím může bejt docela problém..Zkusit se zeptat v AZ watch nebo v tom druhým - Interwatch? Ale v nabídce je nemá ani jeden..
Olda Posted June 13, 2007 Report Posted June 13, 2007 Není to tento Šorokov: http://www.poljot-international.com/cgi-bi...ren/events.html ? Ale nějak mi nejdou dohromady ty solitéry s produkcí PoljotInternational, ale adresa sedí.
frista Posted June 13, 2007 Author Report Posted June 13, 2007 (edited) No je to on. Co jsem zjistoval, tak je to tak, ze odesel od poljotu a zalozil vlastni firmu.Tohle jsou prvni modely, zkusil jsem jim napsat o katalog. Jen je divne, ze sidli v Nemecku. Ale jak jsem si udelal vlastni nazor, tak to vetsina "ruskych" hodinek v Evrope. Vostok ani neresim, ty uz podle meho padaji na cene.Jsou dostupne na kazdem kroku (aspon v Praze), kdez to takove Poljot Red October v te luxusni karminove cerveni jsem videl jenom v Nemecku a vul si je nekoupil. Kdyz staly nejakych 280 Eur, zdalo se mi to za rusy hodne.No ceny pomalu stoupaji. Jsem zvedavy za kolik bude ten Tolstoi - rekl bych, ze to bude nad me sily - tak 500/600 Eur. Co se tyka soliternosti, tak jsem to mozna prehnal, ale masovky to tutove nejsou... Edited August 20, 2008 by frista
dakasport Posted June 13, 2007 Report Posted June 13, 2007 Krasne - zajimala by me cena tech Leo Tolstoj. Nikde na internetu nejsou, asi to opravdu bude poradna palka:-)
letovod Posted June 14, 2007 Report Posted June 14, 2007 Krasne - zajimala by me cena tech Leo Tolstoj. Nikde na internetu nejsou, asi to opravdu bude poradna palka:-) např. http://www.fhs.jp/News/japanese/EPA2006_6.htm úplně dole vlevo....
withnail Posted June 15, 2007 Report Posted June 15, 2007 já si počkám na model Michail Bulgakov v ďábelské červené....
NIGHTinGALE Posted June 15, 2007 Report Posted June 15, 2007 (edited) No je to on. Co jsem zjistoval, tak je to tak, ze odesel od poljotu a zalozil vlastni firmu.Tohle jsou prvni modely, zkusil jsem jim napsat o katalog. Jen je divne, ze sidli v Nemecku. Ale jak jsem si udelal vlastni nazor, tak to vetsina "ruskych" hodinek v Evrope. Vostok ani neresim, ty uz podle meho padaji na na cene.Jsou dostupne na kazdem kroku (aspon v Praze), kdez to takove Poljot Red October v te luxusni karminove cerveni jsem videl jenom v Nemecku a vul si je nekoupi. Kdyz staly nejakych 280 Eur, zdalo se mi to za rusy hodne.No ceny pomalu stoupaji. Jsem zvedavy za kolik bude ten Tolstoi - rekl bych, ze to bude nad me sily - tak 500/600 Eur. Co se tyka soliternosti, tak jsem to mozna prehnal, ale masovky to tutove nejsou... Tak k tomu odhadu přidej jednu nulu, pokud hovoříš o modelech ve zlatě Na těch hodinkách mi (kromě ceny) vadí jediné - místo Lev je tam napsáno Leo, aby měli amíci a japončíci radost a dokázali to vyslovit. V Praze je dokáže zajistit člověk, který je uveden na www. stránkách AZ Watch jako záruční servis ruských hodinek. Edited June 15, 2007 by NIGHTinGALE
falkkon Posted June 16, 2007 Report Posted June 16, 2007 Zajímavý,že v Hongkongu mají8 dealerů a v Rusku ani jeden.
frista Posted June 16, 2007 Author Report Posted June 16, 2007 (edited) Trochu si mne zmatl s tim modelem Bulgakov. Ted nevim jestli je to for nebo ne. On to totiz neni vubec spatny napad.Nedelas do marketingu Edited June 16, 2007 by frista
frista Posted June 16, 2007 Author Report Posted June 16, 2007 Tak k tomu odhadu přidej jednu nulu, pokud hovoříš o modelech ve zlatě Na těch hodinkách mi (kromě ceny) vadí jediné - místo Lev je tam napsáno Leo, aby měli amíci a japončíci radost a dokázali to vyslovit. V Praze je dokáže zajistit člověk, který je uveden na www. stránkách AZ Watch jako záruční servis ruských hodinek. Zlatý hodinky se mi nelíbí.To je pro nevkusný zbohatlíky.Nejsem ani jedno, ani druhý, mně úplně stačí ten čistý styl s tyrkysovým řemínkem.Je to hodně neobvyklé, ale skvělé.
NIGHTinGALE Posted June 16, 2007 Report Posted June 16, 2007 Zlatý hodinky se mi nelíbí.To je pro nevkusný zbohatlíky.Nejsem ani jedno, ani druhý, mně úplně stačí ten čistý styl s tyrkysovým řemínkem.Je to hodně neobvyklé, ale skvělé. Fajn, tak ty z obecného stojí cca. 3.000 EUR (dle modelu). Spokojen? Ale bílé zlato nevypadá zle.
frista Posted June 16, 2007 Author Report Posted June 16, 2007 Fajn, tak ty z obecného stojí cca. 3.000 EUR (dle modelu). Spokojen? Ale bílé zlato nevypadá zle. S bílým zlatem už bych se smířil asi víc:-), ale když si říkal nulu přidej ke zlatým modelům, tak mně překvapuješ s tím obecným kovem za 3tis v $. Nejvyšší čas, aby si jich všimli číňani
Recommended Posts