Přejít na obsah

Dětské hodinky

Doporučené příspěvky

Tak teda něco, co vypadá jako hodinky a má výbornou vodotěsnost. Cena pořád sympatická, jen mechanická odolnost bude trošku nižší, i když ocelové pouzdro to jistí:

http://www.hodinky-365.cz/secco-s-a3729-1-214-x124178

secco-s-a3729-1-214_24178_1.jpg

Není už to ovšem tak zvučná značka.

O ten zvuk az tak nejde a ta wr je uplne dostacujici, jeste kouknu, jestli delaji k nim gumu, nebo nejaky light tah.)) Diky.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• Odpovědi 61
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

To urcite, vsak ja to nejak vymyslim. Jezisek uz je za dvermi))). dikes

Odkaz ke komentáři

Pockej!! To je zajimave. Ja si myslim, ze budou tezsi, ale oni u me vidi hodinky na tahu, tak chteji taky. Byla to moje chyba a ted sklizim urodu )).

Odkaz ke komentáři

To Secco, to je china?

Odkaz ke komentáři

Nevím, jestli čína, možná tam hodinky vyrábějí, ale často používají japonské strojky, tak si myslím, že to bude jedna ze značek většího koncernu (Citizen???).

Nějaký odborník mě snad opraví.

EDIT: tak viz příspěvek výše.

Upraveno uživatelem tombas
Odkaz ke komentáři

Ja jsem ted vycetl kluci,ze obcas tam je strojek Miyota. Zase jsem pak tady ve starem vlakne vycetl, ze to je hodne spatna kvalita. Nedovedu si predstavit, jejich oblicejiky, kdyby jim to hned zacalo reznout,blednout atd.

Odkaz ke komentáři

Ale diky za snahu a trpelivost.

Odkaz ke komentáři

S tou kvalitou bych to neviděl tak tragicky, nejsou to hodinky na 10 let a podle vlastní zkušenosti vím, že ty největší a nejlevnější šunty jsou kolikrát k neutahání. Navíc dvouletá záruka to jistí a na delší dobu bych to u dětí stejně neviděl.

Odkaz ke komentáři

Urcite mas pravdu, s tim souhlasim. Ja myslel jejich plac )), kdyz se s tim neco stane, vis jak?

Odkaz ke komentáři

:)), tak ty zatim nemam, to je ale jedno. Jsem novic, mam zatim jen oranz Monstra, ale jsem vazne spokojen. Na pristi rok na jare planuji koupi neceho lepsiho. Mam dva hlavni kandidaty, ale 1 o dost vede. Uz se na ne tesim, jak male dite.
Odkaz ke komentáři

U toho tahu pozor na "ohyb" ve stěžejce. Pokud to nejsou vyloženě dětské hodinky, pak málokdy je tah na dětskou ruku vhodný (zkoušel jsem to se synem). Pak jedině vyměnit za nato strap, tam ale zase hrozí, že budou čouhat kovové nožičky. Záleží na útlosti zápěstí. Chce to vyzkoušet na ruce.

Odkaz ke komentáři

U toho tahu pozor na "ohyb" ve stěžejce. Pokud to nejsou vyloženě dětské hodinky, pak málokdy je tah na dětskou ruku vhodný (zkoušel jsem to se synem). Pak jedině vyměnit za nato strap, tam ale zase hrozí, že budou čouhat kovové nožičky. Záleží na útlosti zápěstí. Chce to vyzkoušet na ruce.

Hm, beru na vedomi.

Odkaz ke komentáři

To jo, pekne mu sedi. Muzes se hodit odkaz, kde jsi je kupoval? Dikes :)

Ja je nasel napr. hodinky 365.

Upraveno uživatelem tano
Odkaz ke komentáři

Koupil jsem je přes ebay, přesný obchod Ti když tak pošlu až večer. Vyšly mě na cca 400, což před tím měsícem byla tak polovina toho, za co se dostanou u nás. Kdybych spěchal, tak jsem je koupil v kamenném krámku, ale měl jsem do synova svátku relativně dost času. Samozřejmě odhalil je s předstihem, sundává je minimálně :-) 

Odkaz ke komentáři

Mame cas, budou az k jezisku :), budu potrebovat dve varianty, mam dvojcata.))

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...