tano Odesláno 8. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. října 2014 Tak teda něco, co vypadá jako hodinky a má výbornou vodotěsnost. Cena pořád sympatická, jen mechanická odolnost bude trošku nižší, i když ocelové pouzdro to jistí:http://www.hodinky-365.cz/secco-s-a3729-1-214-x124178 secco-s-a3729-1-214_24178_1.jpg Není už to ovšem tak zvučná značka.O ten zvuk az tak nejde a ta wr je uplne dostacujici, jeste kouknu, jestli delaji k nim gumu, nebo nejaky light tah.)) Diky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tombas Odesláno 8. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. října 2014 Mají klasické nožičky a stěžejky, takže je nasadíš na cokoliv, třeba pěkný nato strap by jim i slušel a na celodenní nošení bude příjemnější než guma.http://www.strapshop.cz/nato/rios-sailor Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tano Odesláno 8. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. října 2014 To urcite, vsak ja to nejak vymyslim. Jezisek uz je za dvermi))). dikes Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tombas Odesláno 8. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. října 2014 Ještě jsem našel další varianty, ale nevím, jestli ten tah není spíše na škodu.http://www.hodinky-365.cz/secco-s-a2189-3-203-x124085http://www.hodinky-365.cz/secco-s-a3547-3-238-x124164 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tano Odesláno 8. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. října 2014 Pockej!! To je zajimave. Ja si myslim, ze budou tezsi, ale oni u me vidi hodinky na tahu, tak chteji taky. Byla to moje chyba a ted sklizim urodu )). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tano Odesláno 8. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. října 2014 To Secco, to je china? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 8. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. října 2014 (upraveno) ano, výhradně pro Fast vyráběno v Hongkongu a Szenzhenu cca od roku 1998 Edit: Doplnění Upraveno 8. října 2014 uživatelem Frostie Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tombas Odesláno 8. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. října 2014 (upraveno) Nevím, jestli čína, možná tam hodinky vyrábějí, ale často používají japonské strojky, tak si myslím, že to bude jedna ze značek většího koncernu (Citizen???).Nějaký odborník mě snad opraví. EDIT: tak viz příspěvek výše. Upraveno 8. října 2014 uživatelem tombas Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tano Odesláno 8. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. října 2014 Ja jsem ted vycetl kluci,ze obcas tam je strojek Miyota. Zase jsem pak tady ve starem vlakne vycetl, ze to je hodne spatna kvalita. Nedovedu si predstavit, jejich oblicejiky, kdyby jim to hned zacalo reznout,blednout atd. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tano Odesláno 8. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. října 2014 Ale diky za snahu a trpelivost. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tombas Odesláno 8. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. října 2014 S tou kvalitou bych to neviděl tak tragicky, nejsou to hodinky na 10 let a podle vlastní zkušenosti vím, že ty největší a nejlevnější šunty jsou kolikrát k neutahání. Navíc dvouletá záruka to jistí a na delší dobu bych to u dětí stejně neviděl. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tano Odesláno 8. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. října 2014 Urcite mas pravdu, s tim souhlasim. Ja myslel jejich plac )), kdyz se s tim neco stane, vis jak? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tombas Odesláno 8. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. října 2014 Když už se něco stane hodinkám, tak dítěti prostě dáš svoje IWC, Omegy nebo co máš za hodinky a hned bude po pláči . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tano Odesláno 8. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. října 2014 ), tak ty zatim nemam, to je ale jedno. Jsem novic, mam zatim jen oranz Monstra, ale jsem vazne spokojen. Na pristi rok na jare planuji koupi neceho lepsiho. Mam dva hlavni kandidaty, ale 1 o dost vede. Uz se na ne tesim, jak male dite. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
exncom Odesláno 8. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. října 2014 U toho tahu pozor na "ohyb" ve stěžejce. Pokud to nejsou vyloženě dětské hodinky, pak málokdy je tah na dětskou ruku vhodný (zkoušel jsem to se synem). Pak jedině vyměnit za nato strap, tam ale zase hrozí, že budou čouhat kovové nožičky. Záleží na útlosti zápěstí. Chce to vyzkoušet na ruce. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tano Odesláno 8. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. října 2014 U toho tahu pozor na "ohyb" ve stěžejce. Pokud to nejsou vyloženě dětské hodinky, pak málokdy je tah na dětskou ruku vhodný (zkoušel jsem to se synem). Pak jedině vyměnit za nato strap, tam ale zase hrozí, že budou čouhat kovové nožičky. Záleží na útlosti zápěstí. Chce to vyzkoušet na ruce.Hm, beru na vedomi. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
exncom Odesláno 9. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. října 2014 Tak jsem ještě požádal mladýho, aby chvíli postál modelem :-) Řekl bych, že na 10 let velikostně tak akorát. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tano Odesláno 10. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. října 2014 (upraveno) To jo, pekne mu sedi. Muzes se hodit odkaz, kde jsi je kupoval? Dikes Ja je nasel napr. hodinky 365. Upraveno 10. října 2014 uživatelem tano Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
exncom Odesláno 10. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. října 2014 Koupil jsem je přes ebay, přesný obchod Ti když tak pošlu až večer. Vyšly mě na cca 400, což před tím měsícem byla tak polovina toho, za co se dostanou u nás. Kdybych spěchal, tak jsem je koupil v kamenném krámku, ale měl jsem do synova svátku relativně dost času. Samozřejmě odhalil je s předstihem, sundává je minimálně :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tano Odesláno 10. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. října 2014 Mame cas, budou az k jezisku , budu potrebovat dve varianty, mam dvojcata.)) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se