wizard-ov Odesláno 8. září 2014 Nahlásit Odesláno 8. září 2014 Zdravím kolegové,kupoval někdo z Vás strap na isofrane.com resp. http://shop.aquadive.com/ ? V košíku mi vyjíždí nákup jako strap+doprava+daň. Dopravce FedEx. Chápu to tedy dobře tak, že už nebudu platit DPH u nás? Prostě jenom mi zaklepe na dveře pan FedEx a předá mi balíček ?Díky předem za info...
wizard-ov Odesláno 8. září 2014 Autor Nahlásit Odesláno 8. září 2014 Tož jeb*ť , objednal jsem, zahulíme, uvidíme... Po doručení poreferuji.
Leviathan Odesláno 8. září 2014 Nahlásit Odesláno 8. září 2014 NO obavam sa, ze DPH zaplatis colnikom...Ja som bral uz dva razy od tohoto chlapika.rsp. tu po 75 EUR az domov. Aktualne ponuka po 80 Eciek.
wizard-ov Odesláno 8. září 2014 Autor Nahlásit Odesláno 8. září 2014 No uvidíme, pochopil jsem totiž, že to posílají z Evropy, tak snad ne...
wizard-ov Odesláno 12. září 2014 Autor Nahlásit Odesláno 12. září 2014 Tak Isofrane je doma, radost veliká, krásně voní (bych ho i sežral kdyby nebyl tak drahý). DPH jsem neplatil anžto guma putovala z Vídně (tj. platil jsem ho už v objednávce).
Doporučené příspěvky
Archivováno
Toto téma je nyní archivováno, a proto není možné odpovídat na toto téma.