Přejít na obsah

Smazané vlákno v Prodám

poiko

Doporučené příspěvky

Odesláno

Ahoj, dnes bylo smazáno moje vlákno s prodejem hodinek TH aquaracer. Mam dojem, že vlákno bylo smazáno, protože jsem dal další příspěvek, dřív než je povoleno. Příspěvek byl vložen pouze jako hromadná odpověď několika tazatelum, což bylo v příspěvku i zmíněno. Je možné řešit věc jinak než smazáním? Např vložením hromadné odpovědi do původního příspěvku? Diky, poiko

Odesláno

Ahoj, ne, neni. Cim vic informaci napises a fotek das, tim vetsi je pravdepodobnost, ze se prodaji. Pokud to odflaknes a pak to dohanis timhle zpusobem, jses vymazanej. Inzerat muzes znovu vystavit nejdriv za pet dni, tzn. 13.9.

Odesláno

Ok, dik za info. Ne vždy odhadnes, co všechno chce kupující vědět. Např jsem neviděl, že by ostatní kupující v původním příspěvku uváděli, odkud jsou, nebo ujistili případného kupujícího, že hodinkám není nic jiného, než co je již napsáno. Přijde mi to zbytečně moc drsný.

Odesláno

O spouste lidi se to vi, spousta lidi to ma v profilu, ja osobne tam pisu kde jsou hodinky k videni, protoze hodne lidi se chce potkat - obzvlast v tvem pripade to musi byt logicky, kdyz mas 55 prispevku.. Drsny to je, ale je to ucinny a skoro vsichni si uz na to zvykli.

Odesláno

Ahoj, dík za feedback. Je někde alespon to vlákno kvůli vytažení textu, nebo je nadobro smazaný? Díky

Fotky z uloz.to v raru? Dva zájemci vyžadují fotky asi deseti různých částí. Přišlo mi to jednodušší, než dávat 13 fotek přímo do vlákna. Tož proto.

Odesláno

tak jim to mas poslat v SZ. nebo at ti daj mail. nebo to tam flakni rovnou. kdyz je to zmenseny, tak to misto nezabere. az nadejde cas, dej mi vedet, ja ti vlakno klidne obnovim. 

Archivováno

Toto téma je nyní archivováno, a proto není možné odpovídat na toto téma.

• Vytvořit...