poiko Odesláno 8. září 2014 Nahlásit Odesláno 8. září 2014 Ahoj, dnes bylo smazáno moje vlákno s prodejem hodinek TH aquaracer. Mam dojem, že vlákno bylo smazáno, protože jsem dal další příspěvek, dřív než je povoleno. Příspěvek byl vložen pouze jako hromadná odpověď několika tazatelum, což bylo v příspěvku i zmíněno. Je možné řešit věc jinak než smazáním? Např vložením hromadné odpovědi do původního příspěvku? Diky, poiko
sibirnaya Odesláno 8. září 2014 Nahlásit Odesláno 8. září 2014 Ahoj, ne, neni. Cim vic informaci napises a fotek das, tim vetsi je pravdepodobnost, ze se prodaji. Pokud to odflaknes a pak to dohanis timhle zpusobem, jses vymazanej. Inzerat muzes znovu vystavit nejdriv za pet dni, tzn. 13.9.
Honza.manta Odesláno 8. září 2014 Nahlásit Odesláno 8. září 2014 Případně příště napiš SZ nějakému moderátorovi a požádej ho o doplnění informací do původního inzerátu. To taky funguje.
poiko Odesláno 8. září 2014 Autor Nahlásit Odesláno 8. září 2014 Ok, dik za info. Ne vždy odhadnes, co všechno chce kupující vědět. Např jsem neviděl, že by ostatní kupující v původním příspěvku uváděli, odkud jsou, nebo ujistili případného kupujícího, že hodinkám není nic jiného, než co je již napsáno. Přijde mi to zbytečně moc drsný.
sibirnaya Odesláno 8. září 2014 Nahlásit Odesláno 8. září 2014 O spouste lidi se to vi, spousta lidi to ma v profilu, ja osobne tam pisu kde jsou hodinky k videni, protoze hodne lidi se chce potkat - obzvlast v tvem pripade to musi byt logicky, kdyz mas 55 prispevku.. Drsny to je, ale je to ucinny a skoro vsichni si uz na to zvykli.
sibirnaya Odesláno 8. září 2014 Nahlásit Odesláno 8. září 2014 btw, fotky z raru nikdo sosat nebude, to nechapu, co tim sledujes..
poiko Odesláno 8. září 2014 Autor Nahlásit Odesláno 8. září 2014 Ahoj, dík za feedback. Je někde alespon to vlákno kvůli vytažení textu, nebo je nadobro smazaný? Díky Fotky z uloz.to v raru? Dva zájemci vyžadují fotky asi deseti různých částí. Přišlo mi to jednodušší, než dávat 13 fotek přímo do vlákna. Tož proto.
sibirnaya Odesláno 8. září 2014 Nahlásit Odesláno 8. září 2014 tak jim to mas poslat v SZ. nebo at ti daj mail. nebo to tam flakni rovnou. kdyz je to zmenseny, tak to misto nezabere. az nadejde cas, dej mi vedet, ja ti vlakno klidne obnovim.
sibirnaya Odesláno 8. září 2014 Nahlásit Odesláno 8. září 2014 btw, kdyz uz se v tom patles, nejsou to cirou nahodou tyto? http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/66638-tag-heuer-aquaracer/?hl=aquaracer
sibirnaya Odesláno 8. září 2014 Nahlásit Odesláno 8. září 2014 puvodne odsud http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/65997-tag-heuer-aquaracer-300m/?hl=%2Baquaracer+%2B300
poiko Odesláno 8. září 2014 Autor Nahlásit Odesláno 8. září 2014 Ahoj, jo, jsou to ony. Jináč po bitvě každý generál:-)
sibirnaya Odesláno 9. září 2014 Nahlásit Odesláno 9. září 2014 ja jen, ze je prodavas vo tri litry draz, nez puvodni cena, ale to jen tak mezi reci..
Doporučené příspěvky
Archivováno
Toto téma je nyní archivováno, a proto není možné odpovídat na toto téma.