kuncák7 Odesláno 17. září 2014 Nahlásit Odesláno 17. září 2014 Ahoj, tak na to porici jeste dnes asi zabehnu taky jsem o nich mohl vedet driv?Objednaval jsem na poljot24, tak doufam, ze to bude ok.Diky vsem za rady, byli jste napomocní. Report samozrejme budeU těhle hodinek se připrav na lumi ala bludička- vintage hodinky a stejně je budeš nosit jako oblekovky, takže na safír šetřit zatím rozhodně nemusíš, budeš si na ně jistě dávat velkýho bacha. Držím palce, ať jsi ve finále spokojenej a už se těším na zhodnocení, až dorazej.
ratafakplachta Odesláno 17. září 2014 Nahlásit Odesláno 17. září 2014 Takže si objednával u Juliana - ak by si nebol spokojný tak mu ich môžeš poslať nas5, prípadne požiadať o výmenu. V prípade ak ich budeš predávať tak už teraz posielam ako prvý SZ
LukashX Odesláno 24. září 2014 Autor Nahlásit Odesláno 24. září 2014 Ahoj vespolek,tak hodinky včera dorazily a už od večera mi tikají na ruce (hezky). A líbí se mi. Velikostně absolutně ok, jsem nakonec rád, že jsem neobjednal ty 42mm. Lumi samozřejmě nic moc, ale po přechodu ze světla do tmy je možný odečet času. Lepší než nic, tedy z tohoto hlediska pro mne taky lepší výběr.Opravdu potěšen jsem byl Julianovým servisem a obsahem balení. Byly přibaleny 3 řemeny Rios1931 Luisiana, opravdu dobré kvality. A taky jeden původní Strela, kterej samozřejmě stojí za vyliž Navíc je 19mm, kdežto rozteč nožek (i Riosů) je 20mm. Tak nevím, jak to soudruzi mysleli.Řemen jsem nepoužil ani jeden z dodaných (světle hnědý aligátor hodinkám slušel nejvíc, avšak k černému obleku nic ideálního) a vzal svůj Hirsch Duke, černý taky krokouš (prakticky stejný jako dodaný Rios). A hodinkám nějak prostě nesluší. Kombinace leskle bílého cifru a matně černé kůže mi prostě nesedí. Věřím však, že kdyby bylo bílé kontrastní prošití, že by to celku velmi pomohlo.Jaký řemen máte na Strelách vy? Co byste doporučili? S ohledem na to, že musí ladit k černému obleku, bílé košili...Jedna rychlá fotka:
Roman-ZA Odesláno 24. září 2014 Nahlásit Odesláno 24. září 2014 Toz teda gratulujeme a nech sluzia v zdravi
Rudina Odesláno 24. září 2014 Nahlásit Odesláno 24. září 2014 ahoj, hezké, takže nakonec bez azbuky :-). A jak to soudruzi mysleli s tou šířkou 19 mm u řemínku,. řekl bych tak, že původně měly originál Strely rozteč 19 mm, a ty nové reedice mají těch 20 mm a on ti přibalil řemínek, co mu tam asi tak nějak přebýval :-). Něco podobného jsem řešil u sklíčka na Pilot Avia od Levenberga, nepasovalo tam sklíčko od úplně totožných hodinek ale originál Volmax Aviator.
Roman-ZA Odesláno 24. září 2014 Nahlásit Odesláno 24. září 2014 Pozeram, ze maju napis "MADE IN RUSSIA" ako spravne ruske hodiny Len skoda tej latinky, to ti musim vytknut
ratafakplachta Odesláno 24. září 2014 Nahlásit Odesláno 24. září 2014 Pripájam sa ku gratulantom... fakt neviem aký remienok by sa hodil k týmto kozmickým Strelám, buď celý čierny aligátor alebo potom skúsiť biele prešívanie ale tieto sú krásne aj na tahu...Je fajn, že si s Julianom spokojný, ja mám tie Strely od neho asi zakliate...
LukashX Odesláno 24. září 2014 Autor Nahlásit Odesláno 24. září 2014 No jo, azbuku jsem chtěl... Ale zároveň byl požadavek na bílý cifr a lumi. A taková kombinace se bohužel nedělá. Azbuka může být na černém cifru s lumi, případně na bílém, ale bez lumi... ratafakplachta: Co s nimi máš? Na těch mých je jediná drobná vada a to ta, že datum přesně nepasuje do okénka. Nevím, čím to je a možná se to za čas srovná?
ratafakplachta Odesláno 24. září 2014 Nahlásit Odesláno 24. září 2014 Ten dátum podľa fotky fakt nepasuje - je možné to poslať Julianovi mal by ti ich vymeniť... No a k tým zlatým Strelam od Juliana čo mám doma - oni boli zakliate od začiatku - 3x mi ich Julian menil lebo som vždy našiel nejakú malú výrobnú vadu... vieš si predstaviť z akým srdcom som posielal poštu do Mníchova a čakal poštu z Mníchova... nakoniec som nevydržal a nechal som si tie posledné s maličkou vadou na indexe na mieste desiatky... ale to nebolo všetko, neskôr sa mi rozbilo sklo, urobilo malú "tečku" na ciferníku - síce na bežný pohľad si nevšimneš ale je tam, ja o nej viem no neva, dal som tam zafír, vytešoval som sa že ich mám konečne doma, a teraz zisťujem že idú cca 15 - 20 za 24 hod. pozadu - neviem čo s nimi pri tej výmene zafíru robili... Pritom tie druhé Strely som kupoval od Jurija Levenberga a sú absolútne perfektné... asi som to tu niekde popisoval že jednoducho na Juliana mám smolu, nech sa akokoľvek snaží...
kuncák7 Odesláno 24. září 2014 Nahlásit Odesláno 24. září 2014 Ten dátum podľa fotky fakt nepasuje - je možné to poslať Julianovi mal by ti ich vymeniť... No a k tým zlatým Strelam od Juliana čo mám doma - oni boli zakliate od začiatku - 3x mi ich Julian menil lebo som vždy našiel nejakú malú výrobnú vadu... vieš si predstaviť z akým srdcom som posielal poštu do Mníchova a čakal poštu z Mníchova... nakoniec som nevydržal a nechal som si tie posledné s maličkou vadou na indexe na mieste desiatky... ale to nebolo všetko, neskôr sa mi rozbilo sklo, urobilo malú "tečku" na ciferníku - síce na bežný pohľad si nevšimneš ale je tam, ja o nej viem no neva, dal som tam zafír, vytešoval som sa že ich mám konečne doma, a teraz zisťujem že idú cca 15 - 20 za 24 hod. pozadu - neviem čo s nimi pri tej výmene zafíru robili... Pritom tie druhé Strely som kupoval od Jurija Levenberga a sú absolútne perfektné... asi som to tu niekde popisoval že jednoducho na Juliana mám smolu, nech sa akokoľvek snaží...Podle mě to datum tam sedí, jen je to foceno z pohledu datumovky - špatného úhlu.Přidávám se ke gratulacím a abych jen neplkal- na ruce jsem měl strely na černém řemenu a bílé prošití a pro mě to byla jasná volba, k těmhle hodinkám. Ještě jednou- ať z nich máš dlouho radost.
ratafakplachta Odesláno 24. září 2014 Nahlásit Odesláno 24. září 2014 Jj., môže to byť tým uhlom fotenia... inak ta dátumovka nie je snáď na žiadnych Strelách na stotinu milimetra vycentrovaná, netreba to brať ako chybu, je to vlastnosť
kuncák7 Odesláno 24. září 2014 Nahlásit Odesláno 24. září 2014 Jj., môže to byť tým uhlom fotenia... inak ta dátumovka nie je snáď na žiadnych Strelách na stotinu milimetra vycentrovaná, netreba to brať ako chybu, je to vlastnosť +1, pod toto se musím bohužel po zkušenostech, jen a jen podepsat. Má to jen jednu výhodu- každý kus to má trochu jinak ( má zkušenost s aviatorama- měl jsem celkem 4 ks ), ani jeden neměl stejmou chybu - takže, co kus to originál. Ale jak jsem již někdy a někde psal, ruské hodinky se kupují proto, protože je miluješ a nějakou tu chybku jim prostě musíš odpustit, jinak musíš ke švýcarské výrobě ( i když se občas nějakej kousek bez chyby najde )
LukashX Odesláno 24. září 2014 Autor Nahlásit Odesláno 24. září 2014 +1, pod toto se musím bohužel po zkušenostech, jen a jen podepsat. Má to jen jednu výhodu- každý kus to má trochu jinak ( má zkušenost s aviatorama- měl jsem celkem 4 ks ), ani jeden neměl stejmou chybu - takže, co kus to originál. Ale jak jsem již někdy a někde psal, ruské hodinky se kupují proto, protože je miluješ a nějakou tu chybku jim prostě musíš odpustit, jinak musíš ke švýcarské výrobě ( i když se občas nějakej kousek bez chyby najde )A já to tak taky beru. Není to uhlem focení, i když ten to trochu zvětšil. Řešit to nebudu, tyhle už jsou prostě moje. ratafakplachta: zda se, ze mas opravdu smulu
LukashX Odesláno 24. září 2014 Autor Nahlásit Odesláno 24. září 2014 Jinak, po prvnich 24 hodinach mam odchylku -7s, to mi prijde docela solidni. Uvidime, jak pobezi dal. Jen ten remen musim nekde poresit, proste mi to neladi?
kuncák7 Odesláno 24. září 2014 Nahlásit Odesláno 24. září 2014 Dle meho to chce kontrastni prositi.ale to uz poresis,to je detail.
Rudina Odesláno 25. prosince 2015 Nahlásit Odesláno 25. prosince 2015 Ptal jsem se před nedávnem dcery, jestli ví, který stát měl jako třetí ve vesmíru kosmonauta a pak dostala přednášku o Remkovi a k tomu samozřejmě i přednášku i o hodinkách Remka a Gubareva. Remkovky jsem ji ukázal in natura s povzdechem,že by bylo fajn mít i ty Gubareva. No a slyšel to i Ježíšek, protože pod stromečkem čekalo překvapení.
LukashX Odesláno 8. února 2016 Autor Nahlásit Odesláno 8. února 2016 Super, at slouzi!Ty moje dostali pekne na prdel. Upadly mi na zem a sklo je v cudu. Horsi je, ze jsem pri tom ztratil I dva lumibody, takze se bojim, ze budu muset resit I novej cifr Nejaky tipy, kde to poresit u nas? Juliannovi jsem jeste nepsal? Odesláno z mého SM-T211 pomocí Tapatalk
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se