dubraro Odesláno 17. července 2007 Nahlásit Odesláno 17. července 2007 hciq napsal: zespoda ne, rejpni do díry pro stěžejky Rýpnul jsem do článku pásku, který jsem vyndal při zkrácení, a je to opravdu ocel do hloubky. Co se týče vodotěsnosti, přinejmenším pro plavání v bazénu se ukázala být dostatečná.
dubraro Odesláno 19. července 2007 Nahlásit Odesláno 19. července 2007 quin napsal: Fakt pěkné, a jaká je rezerva nátahu? 45 hodin.
Ptiger Odesláno 24. července 2007 Nahlásit Odesláno 24. července 2007 to x bob: jo kdybys je někdy prodával, tak se stavím do, fronty, líbily by se mi:)když už ty vostoky nevyšly:) ty Bolle jsou taky dobrý
X-Bob Odesláno 24. července 2007 Nahlásit Odesláno 24. července 2007 Ptiger napsal: to x bob: jo kdybys je někdy prodával, tak se stavím do, fronty, líbily by se mi:)když už ty vostoky nevyšly:) ty Bolle jsou taky dobrý Už jsou asi víc jak týden prodané....
Ptiger Odesláno 25. července 2007 Nahlásit Odesláno 25. července 2007 a jejda, já jsem nikde neviděl inzerát, fakt mám smůlu...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se