Návštěvník Snow Odesláno 6. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. října 2014 Vacheron Constantin Traditionnelle 14-Day Tourbillon Boutique Edition zdroj - http://www.masterhorologer.com/2014/10/vacheron-constantin-traditionnelle-14.html Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kid_A Odesláno 14. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. října 2014 tohle je hodne velka parada. predpokladam, ze pouzdro je z platiny. uzasny, diky moc, snizku.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Snow Odesláno 14. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. října 2014 Ano, pouzdro je z platiny. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bubuking Odesláno 14. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. října 2014 ten můstek s emblémem je libovej ..to osázení diamanty imho kazí celkový dojem.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cigi Odesláno 17. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. října 2014 Tohle je prostě jiná liga, než su ja, abych kritizoval. Jenom, když se podíváte na různou délku a umístění indexů - klobouk dolů, UMĚNÍ. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tano Odesláno 18. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. října 2014 Krasne hodinky, jen ty diamanty Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skokan2 Odesláno 25. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. října 2014 No pro mě to jsou jedny z mále hodinek kde mi ty diamanty nevadí. Jsou decentní a hodí se do konceptu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rastike Odesláno 14. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. listopadu 2014 Krasa. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JAJA Odesláno 29. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. listopadu 2014 Paráda! Diamanty překvapivě nejsou rušivé ikdyž bych si je odpustil. A strojovna je samozřejmě excelentní. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wrch Odesláno 9. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. prosince 2014 Tak to je vskutku senzace sama!! I když nejsem zastánce diamantů v pozdře hodinek, zde mi nevadí, zdají se mi hezky decentně vsazené. Když k tomu přičtu strojek, smeknul bych, měl-li bych klobouk... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WilliamnaRWQ Odesláno 26. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. prosince 2016 Vacheron Constantin riferimento 6487, calibro K 1002 - 18 Jewels, circa 1960 - 1961, la casa e di oro 18 carati 750/1000emes. Ciao ciao GG Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petik16 Odesláno 26. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. prosince 2016 toto presne sa mi na nich páči! že aj keď kamene veľmi nemusím, tuna to je tak krásne decentné, že to vyzerá naozaj úžasne! skvelá práca! Kombinácia ale platina, diamanty a tourbillon sa ukáže aj na cene tak, že sa nám hlava zatočí... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
McLenin Odesláno 26. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. prosince 2016 Pekné nekro z 2014 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Novas Odesláno 22. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. října 2017 http://www.vacheron-constantin.com/en/watches/malte/malte-tourbillon-openworked-30135-000p-9842.htmlZa mě vítězí spíš malte, když už VC Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se