lomo135 Odesláno 18. června 2007 Nahlásit Odesláno 18. června 2007 Už si na ně brousíte zuby? (ty modré... ) http://www.novinky.cz/internet/hardware/ho...7168_d2sdk.html
babaq Odesláno 18. června 2007 Nahlásit Odesláno 18. června 2007 (upraveno) Náhodou, už aspoň vypadají jako hodinky... i když ten displej je hyzdí. Já na jejich místě bych tam dal takový ten displej ve sklíčku, jak to mají některá CASIA. Číselník by nebyl narušen brutálním obdélníkem displeje a funkčnost by byla stejná. Jinými slovy, když quartz, tak ať to stojí za to. Slovo do pranice: na toto mechanické hodinky NIKDY nebudou mít! Upraveno 18. června 2007 uživatelem babaq
Jeremy Odesláno 18. června 2007 Nahlásit Odesláno 18. června 2007 lomo135 napsal: Už si na ně brousíte zuby? (ty modré... ) http://www.novinky.cz/internet/hardware/ho...7168_d2sdk.html Proboha, to zase někoho něco napadlo.. Kdyby to aspoň umělo identifikaci volajícího (tj. jméno, nikoli jen číslo). Nebo by to mohlo třeba mít lro legraci reproduktorek a mikrofonek.. ale takhle.. Ach jo..
letovod Odesláno 19. června 2007 Nahlásit Odesláno 19. června 2007 babaq napsal: Náhodou, už aspoň vypadají jako hodinky... i když ten displej je hyzdí. Já na jejich místě bych tam dal takový ten displej ve sklíčku, jak to mají některá CASIA. Číselník by nebyl narušen brutálním obdélníkem displeje a funkčnost by byla stejná. Jinými slovy, když quartz, tak ať to stojí za to. Slovo do pranice: na toto mechanické hodinky NIKDY nebudou mít! ...naštěstí.. Nějak nestojím o to, aby mě mobil pronásledoval úplně všude
uns Odesláno 19. června 2007 Nahlásit Odesláno 19. června 2007 Nepáči sa mi to ani dizajnovo...a nepáči sa mi ani ten nápad...Niektoré veci podľa mňa na hodinky nepatria...napríklad: kalkulačka, ...
Kirn Odesláno 19. června 2007 Nahlásit Odesláno 19. června 2007 Mě se taky nepáči ani ten nápad ani ty hodinky. Stačí když mi ta de-mo-bilní věc pořád zvoní, ještě aby mi tak u toho vrněly hodinky.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se