sauce Odesláno 19. června 2007 Nahlásit Odesláno 19. června 2007 (upraveno) Můžete mi dát tipy na hodinky podle následujících parametrů? Je to pro kamaráda Osobně jsem moc takových nenašel... -ocelové pouzdro -safírové sklo -průměr min. 40mm -vodotěsné min. 100m -chronograf -datum a den v týdnu (takže asi Valjoux 7750) -tachymetrická stupnice -swiss made -ne Fortis a Hamilton Díky! Upraveno 19. června 2007 uživatelem sauce
abcdddd Odesláno 19. června 2007 Nahlásit Odesláno 19. června 2007 sauce napsal: Můžete mi dát tipy na hodinky podle následujících parametrů? Je to pro kamaráda Osobně jsem moc takových nenašel... -ocelové pouzdro -safírové sklo -průměr min. 40mm -vodotěsné min. 100m -chronograf -datum a den v týdnu (takže asi Valjoux 7750) -tachymetrická stupnice -swiss made -ne Fortis a Hamilton Díky! Skus sa pozriet na Ebay-i po modeloch Revue Thommen alebo aj nejake Zena za dobru cenu by sa mohli vyskytnut.... Neviem aky ma tvoj kamarat budget a to je v tomto smere asi najviac limitujuci faktor......
Návštěvník Snow Odesláno 19. června 2007 Nahlásit Odesláno 19. června 2007 (upraveno) MIDO All Dial, chronograph a navíc chronometer Upraveno 19. června 2007 uživatelem Snow
sauce Odesláno 19. června 2007 Autor Nahlásit Odesláno 19. června 2007 Zena většinou nemají safírové sklo, po Revue Thommen se mrknu. Rozpočet je kolem 2000 EUR.
sauce Odesláno 19. června 2007 Autor Nahlásit Odesláno 19. června 2007 Snow napsal: MIDO All Dial, chronograph a navíc chronometer http://xs216.xs.to/xs216/07252/MO1.jpg http://xs216.xs.to/xs216/07252/MO2.jpg http://xs216.xs.to/xs216/07252/MO3.jpg// http://xs216.xs.to/xs216/07252/MO4.jpg Nepřečetl sis podrobně zadání - nemají tachymetrickou stupnici.
Návštěvník Snow Odesláno 19. června 2007 Nahlásit Odesláno 19. června 2007 sauce napsal: Nepřečetl sis podrobně zadání - nemají tachymetrickou stupnici. Pardon jdu se
PD Odesláno 19. června 2007 Nahlásit Odesláno 19. června 2007 Snow napsal: Pardon jdu se Nechoď, kdo by nám tu vkládal tak super obrázky jako ty. Jinak mám pocit, že Sinn je made in Germany. Napadlo mě: Omega 3220.50 http://www.omega.ch/index.php?id=304&d...&no_cache=1 jen nemají ten krásný průhled na strojek, jako MIDO.
abcdddd Odesláno 19. června 2007 Nahlásit Odesláno 19. června 2007 sauce napsal: Zena většinou nemají safírové sklo, po Revue Thommen se mrknu. Rozpočet je kolem 2000 EUR. Tak to je ale upne ina vec....ked 2000E tak to potom revue thommen su vyhodene prachy..... rubal som nizko.......poohliadnem sa po niecom inom kazdopadne v inej cenovej hladine.....
abcdddd Odesláno 19. června 2007 Nahlásit Odesláno 19. června 2007 (upraveno) abcdddd napsal: Tak to je ale upne ina vec....ked 2000E tak to potom revue thommen su vyhodene prachy..... rubal som nizko.......poohliadnem sa po niecom inom kazdopadne v inej cenovej hladine..... Ked do 2000E tak asi by som kupil Carrery Tagy...... Kolega ich kupil a su este krajsie ako na obrazku......Alebo by som pozrel tie Longines zo sport collection Grande Vitesse....Podobny styl ako Carrera ale mojmu srdcu blizsie..... akurat nemaju daydate..... Upraveno 19. června 2007 uživatelem abcdddd
lolohh Odesláno 19. června 2007 Nahlásit Odesláno 19. června 2007 abcdddd napsal: Ked do 2000E tak asi by som kupil Carrery Tagy...... Kolega ich kupil a su este krajsie ako na obrazku......Alebo by som pozrel tie Longines zo sport collection Grande Vitesse....Podobny styl ako Carrera ale mojmu srdcu blizsie..... akurat nemaju daydate..... Carrery taky nejsou vodotěsné min. 100m, jak byl původní požadavek. A k tomu absence ukazatele dne, jak píšeš. Takže asi neprojdou. Já chtěl původně poradit Hamiltony, ale ty byly editováním vyloučeny jako třída, nehledě k tomu, že taky nemají ukazatel dne. Takže já bohužel nevím.
abcdddd Odesláno 19. června 2007 Nahlásit Odesláno 19. června 2007 lolohh napsal: Carrery taky nejsou vodotěsné min. 100m, jak byl původní požadavek. A k tomu absence ukazatele dne, jak píšeš. Takže asi neprojdou. Já chtěl původně poradit Hamiltony, ale ty byly editováním vyloučeny jako třída, nehledě k tomu, že taky nemají ukazatel dne. Takže já bohužel nevím. jj este ta vodotesnost......hmmmm....na to som zabudol.....
sauce Odesláno 19. června 2007 Autor Nahlásit Odesláno 19. června 2007 Vodotěsnost pro něj zase není tak moc důležitá, horší je že Carrery nemají den v týdnu...
abcdddd Odesláno 19. června 2007 Nahlásit Odesláno 19. června 2007 sauce napsal: Vodotěsnost pro něj zase není tak moc důležitá, horší je že Carrery nemají den v týdnu... hmmm to je pravda....ale mne zase priden ten den v tyzdni ako pre mentalne retardovanych....... ani grand vitesse nemaju den v tyzdni.....
lolohh Odesláno 19. června 2007 Nahlásit Odesláno 19. června 2007 sauce napsal: Vodotěsnost pro něj zase není tak moc důležitá, horší je že Carrery nemají den v týdnu... Byl jsem minulý týden v jednom hodinářství, když tam přišel zástupce Tag Heueru. S panem hodinářem jsem zrovna mluvil o Carrerách, náhodou o té vodotěsnosti. Říkal mi, abych se toho nebál, že to je na plavání bez problémů. Zástupce TH se přitočil a povídá, že by to neriskoval. Že stačí skočit do vody ze břehu, "blbě" nastavit ruku a neštěstí že je na světě. A že jsou problémy při reklamaci. Carrery se mi moc líbily, ale říkal jsem, že chci hodinky, o které se nemusím bát a on mi odvětil, že Carrery to podle něj rozhodně nejsou. Čímž mi ušetřil dost peněz, protože jsem v zápěti objednal Fortisy, které tvůj kamarád/známý nechce. Tak možná se malinko zamyslet nad tím, jak je pro něj ta vodotěsnost důležitá. Bojím se, že mohl vycházet z obecně známého předpokladu, že 50 m je v pohodě.
sauce Odesláno 19. června 2007 Autor Nahlásit Odesláno 19. června 2007 Plavat s nimi určitě nebude, max. aby vydržely déšť nebo náhodné namočení.
lolohh Odesláno 19. června 2007 Nahlásit Odesláno 19. června 2007 abcdddd napsal: hmmm to je pravda....ale mne zase priden ten den v tyzdni ako pre mentalne retardovanych....... ani grand vitesse nemaju den v tyzdni..... Zde se hlásí jeden mentálně retardovaný Připadá mi to užitečné.
abcdddd Odesláno 19. června 2007 Nahlásit Odesláno 19. června 2007 lolohh napsal: Byl jsem minulý týden v jednom hodinářství, když tam přišel zástupce Tag Heueru. S panem hodinářem jsem zrovna mluvil o Carrerách, náhodou o té vodotěsnosti. Říkal mi, abych se toho nebál, že to je na plavání bez problémů. Zástupce TH se přitočil a povídá, že by to neriskoval. Že stačí skočit do vody ze břehu, "blbě" nastavit ruku a neštěstí že je na světě. A že jsou problémy při reklamaci. Carrery se mi moc líbily, ale říkal jsem, že chci hodinky, o které se nemusím bát a on mi odvětil, že Carrery to podle něj rozhodně nejsou. Čímž mi ušetřil dost peněz, protože jsem v zápěti objednal Fortisy, které tvůj kamarád/známý nechce. Tak možná se malinko zamyslet nad tím, jak je pro něj ta vodotěsnost důležitá. Bojím se, že mohl vycházet z obecně známého předpokladu, že 50 m je v pohodě. Tak toto je prvy obchodny zastupca ktory si serie do huby......
Viktor Odesláno 19. června 2007 Nahlásit Odesláno 19. června 2007 (upraveno) Sinn jsou pravda německý, ale asi nejblíž zadání. Zcela by vyhověly Bell and Ross Space 3, ale je to starší model a špatně se shání. Kdyby kamarád oželel den v týdnu, mohly by vyhovět Tag Heuer Link - v nabídce u německýho prodejce s dobrou pověstí za EUR 1990. Já nikdy nebyl velkým příznivcem modelů Link, ale známý je má a v reálu vypadají líp než na fotkách. Upraveno 19. června 2007 uživatelem Viktor
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se