Přejít na obsah

Tmavé casual hodinky


Doporučené příspěvky

Není mi úplně jasné, co považuješ za casual hodinky, dosavadní výběr bych neváhal označit za " na pomezí společenských" . Každopádně každý kus ve mně vyvolává řekněme upjatý inženýrský křečovitý dojem. Nic rozevlátého, tedy.

 

Casuál jsou ovšem ty Nomos Ahoi. Já bych osobně tu ochranu korunky vůbec nepovažoval za nějaký poklesek designu, nebo rušící element. Naopak, líbí se mi, jak zajímavě na to lapidární pouzdro naroubovali "outdoor" ochranu korunky - je to sebevědomý, není to ústupek, ani kompromis, prostě nový model na jiný tónině, ale pořád skvěle ladí. Zůstává otázka, proč jsou nožky nadále tak společensky úzké , ale to jde vysvětlit snaze po neobvyklých proporcích, což se tedy podle mne výborně podařilo, nomos jsou prostě nomos.

 

Pak se mi líbí ty Chopard. Ne , že by byly bez vady, ta datumka je tam prdlá trochu rozumu navzdory, ale právě to k ležérnosti patří, a navíc považoval bych za frajeřinku, mít casuální hodinky právě od chopárda. :D

 

Prověřil bych ještě Tudor Ranger , případně Blancpain.

Upraveno uživatelem cigi
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

cigi: Hele chlape máš trochu pravdu :) Já prostě chci hodinky s tmavším cifrem. Přes týden chodím z 90% v kvádru a košili. Ve volném čase mikina, triko. Casual byl prostě jen nápad ve chvíli, kdy jsem zakládal vlákno a nic lepšího nevymyslel.

Design je čistě subjektivní záležitost, beru tvoje argumenty, ale opakuju - je to individuální pocit každýho z nás, jakkoli si to obhájí :)

Děkuji za tipy, Chopard teda vůbec není můj styl. Naopak o Tudoru jsem také silně uvažoval.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
×
×
  • Vytvořit...