Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno (upraveno)

Ahoj všem, dlouhodobě pokukuji po nějakých hodinkách s tmavým cifrem (vše co mám je světlé).

- určitě automat nebo klidně ruční nátah

- tmavý cifr (šedá, modrá, černá, antracit)

- velikost 40 - 43 mm

- řemen nebo tah

- ideálně do 100k

- ideálně s datumovkou

- klidně použité v dobrém stavu

Prozatím pokukuji (a asi největší úspěch) má u mě Nomos Ahoi Atlantik. Tady mi celkem vadí lesklé pouzdro a hlavně ochrana korunky. Vzhledem k designové propracovanosti a čistosti mi přijde jak pěst na oko. Hrozně se mi líbí ta barva cifru i ta kontrastní červená. Cena vzhledem k in-house kalibru je imho naprosto na místě.

lternativu vidím v IWC Portuguese Chronograph, případně IWC Portofino.

Fakt mě zaujala i limitka Ingenieur Laureus, ale to už je víc než bych chtěl investovat a hůř by se sháněla.

Předem děkuji za Vaše názory!

Upraveno uživatelem ondralbc
Odesláno

Obrazky pro konkretni obraz :)

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Odesláno

Ty brdo, ty Zenith jsou skvele.

Odesláno (upraveno)

Zenith mi prijde az moc "TECH" nevim jak bych to popsal. Spis bych neco tradicnejsiho a konzervativnejsiho. Ty Glashutte Original jsou paradni, ale asi se budou shanet jeste hur a ty uz jsou ultra slusnacky :))) ktery z vyse uvedenych jsou podle vas lepsi?

O jinych znackach jsem uvazoval, ale neprislo mi to uplne vono. Omega De Ville. Rolex, Panerai, Damasko nee prosim :)

Upraveno uživatelem ondralbc
Odesláno

Jestli můžu přidat svůj skromný názor, tak bych hlasoval pro GO Senator Sixties a Nomos Ahoi Atlantik.

A GO jsem před 14 dny viděl ve výloze téměř v centru Vídně. Je to stanice metra Landstraße - Wien Mitte, hodinářství Juwelier Theuerer. Tam jsou i jiné pěkné kusy k vidění.

http://www.theuerer.at/

Se mi tak moc líbily, že jsem si je vyfotil. V reálu je to samozřejmě o něčem jiném.

Odesláno

Ještě bych přidal jedny krasavice. Prodávají se na řemenu i na tahu a v zahraničí se dají sehnat pod 100.

http://www.chronoshop.cz/eterna-vaughan/eterna-vaughan-big-date-anthracite-alligator-black

Návštěvník Snow
Odesláno (upraveno)

GO Seventies Panorama Date je pekný tip, len s cenovkou cca 9000 USD sa už dosť výrazne nevojdú do rozpočtu...

To je sice pravda, ale ondralbc píše "klidně i použité v dobrém stavu".

Edit - chyba v multicitaci, bohužel.

Upraveno uživatelem Snow

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...