Pavelinho Odesláno 16. srpna Nahlásit Odesláno 16. srpna Svatá Barbora v Kutné Hoře. Nádhera! Měl bych dotaz. Jak složité je sehnat jiný cifernik, originální, jen jinou barvu? Je možné ho někde bez problému koupit?
adam.ra Odesláno 17. srpna Nahlásit Odesláno 17. srpna Kasárny Karlín. Naposledy jsem tu byl u odvodu, od té doby se to trochu změnilo… 1
Cipisek85 Odesláno 19. srpna Nahlásit Odesláno 19. srpna Dnes je to přesně 20 let co spatřily světlo světa moje nejoblíbenější Přeji pohodový úterní den 5 1
PetroH Odesláno 20. srpna Nahlásit Odesláno 20. srpna Tá velkosť na babské ruky je dosť fajn. Predošlá generácia musela byť dokonalá.
Vladino125 Odesláno 20. srpna Nahlásit Odesláno 20. srpna Tá velkosť na babské ruky je dosť fajn. Predošlá generácia musela byť dokonalá. Veru je preto som z 126610 isiel na 116610
Vortex-Tempus Odesláno 20. srpna Nahlásit Odesláno 20. srpna Před hodinou, Fade napsal: Vždyť jsou nové větší asi o 0,3mm Mam oboje a na ruke je to presne ten isty pocit. Mozno pri spone by som bol schopny uznat ze to moze byt trochu ine. Ale co sa hodiniek ako celku tyka tak rozdiely si clovek vsimne az ked ich da vedla seba. Akykolvek rozdiel vo velkosti je tak maly ze sa o tom ani neoplati hovorit 2 5
Fade Odesláno 20. srpna Nahlásit Odesláno 20. srpna před 3 hodinami, Fade napsal: Vždyť jsou nové větší asi o 0,3mm před 1 hodinou, Vortex-Tempus napsal: Mam oboje a na ruke je to presne ten isty pocit. Mozno pri spone by som bol schopny uznat ze to moze byt trochu ine. Ale co sa hodiniek ako celku tyka tak rozdiely si clovek vsimne az ked ich da vedla seba. Akykolvek rozdiel vo velkosti je tak maly ze sa o tom ani neoplati hovorit Dobře jsem si to pamatoval A dokonce jsou z boku o ten kousek zase tenčí. I celé to jejich video je epický zdroj informací. Zdroj: https://blog.crownandcaliber.com/the-definitive-guide-to-the-new-2020-rolex-submariner/
Vladino125 Odesláno 20. srpna Nahlásit Odesláno 20. srpna Kolegovia ale tah je o 1mm tensi na 116610 ako aj spona a tam je ten rozdiel
teg Odesláno 20. srpna Nahlásit Odesláno 20. srpna Presne tak. Proto jsem udelal uplne stejnou zmenu jako ty, jen teda na verzi bez data. Myslim, ze na mensim zapesti ta predchozi reference vypada kapku lepe. 1
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se