Přejít na obsah

Jaké Rolex máte právě na ruce?

Návštěvník Ondra

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 23,9tis.
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Milan: neskalpoval se Ti ten remen u stezejek? Ja kdyz dal na expy takovy remen, tak ta ostra hrana pouzdra ho hned sedrela. Nemel jsem zahly stezejky. Jinak to vypada dobre, ale tah je tah.

čus Honzo, zatím neskalpoval, ale pravdu máš -zdá se to jako nejchoulostivější místo. Uvidíme co to vydrží (zatím je to dost na fest a téměř se nehne) tedy zatím se nedře.

m

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pecka!! :) taky jí musim pořídit... původně jsem chtěl černou a modrým pruhem, ale ta tmavě modrá mi pasuje k těm blnr mnohem víc...

Přesně ti rozumím. Měl jsem Rubber B už několikrát, ale vždycky jsem si nadával, proč jsem si ho kupoval, když jsem ho pak stejně nenosil. Prostě černý s modrým nebo zeleným pruhem, anebo jen černý mě nebavil. Navíc, jsem si je vždycky kupoval s trnovou sponou, kterou člověk nikdy nedopasuje přesně na zápěstí. Tohle je vážně jiná káva :-)

Odkaz ke komentáři

Zkouška s bílou košilí 2 - tyhle jsou na ruce takové střídmější, nenápadnější a možná elegantnější. GMT jsou výraznější, na ruce ale možná až moc ...65dff9f17c071bc2278c2dbb5e9e8bd0.jpgd31342613a756e46fa602233e3ba6698.jpg

Odesláno z mého SM-G935F pomocí Tapatalk

Odkaz ke komentáři

Zkouška s bílou košilí 3 aneb modrá je dobrá. Známý říkal: "modré jsou nádherné, na začátku se prý zdají "trochu moc", ale po týdnu so to sedne a je to čím dál tím lepší." No, slova jeho asi do kamene tesat....62c2f90376ed85d2264a2bc6405e3da1.jpg27b3c9f9279ac2b653998a9cb6995f4f.jpg

Odkaz ke komentáři

Za mna jednoznacne modre Suby Mala som ich moznost vyskusat a boli neskutocne krasne...

Odoslané z môjho iPhone cez Tapatalk

Ty modré jsou hodně zajímavé, ale to by chtělo odvahu :-) Možná když se dva černí perou, modrý se směje.. :-)

Odkaz ke komentáři

Promin, ale mne ten bicolor nejde k te bile kosili vubec.. :-) ...kdyz už, tak cerne suby.. :-)

V poho, nosil bych to já, byla to jen zkouška. Černé suby nodate byly vždy jasný favorit na případné první Rolexky. Jenže jak se to blíží, tak se to nějak zamotává. V černém by byly nejlepší nové Daytony, ale to je raketa :-(

Odkaz ke komentáři

Ty modré jsou hodně zajímavé, ale to by chtělo odvahu :-) Možná když se dva černí perou, modrý se směje.. :-)

Tak ono uz len na samotny bicolor to chce dost odvahy...

Odkaz ke komentáři

Tak ono uz len na samotny bicolor to chce dost odvahy...

To ano. Ale vetsi odvaha to byla jit vubec vyzkouset. Na ruce uz to bylo v poho (az na ty modre, tam to jeste pracovalo).

Pozoruhodne je, jak se to meni. Bkcolory se mo vlastne nikdy moc nelibily (jako ze je to "moc"). Pred mesice. jsem sedel u stolu s manikem, ktery mel gmt master v bicoloru. Jeste jsem si rikal, brrr, ty jsou takove moc strakate. Jenze pak to pracovalo, podival jsem se na net, za vylohu, rikal si nene, nejsou sice vlastne tak hrozne.... jsou takove... no, vlastne nejsou tak hrozne... ujdou... takove zajimave.. tvl, ony jsou vlastne dobre.... asi je chci.

Takze tak :-D

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...