xcmaniax Odesláno 3. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. července 2017 Milan: neskalpoval se Ti ten remen u stezejek? Ja kdyz dal na expy takovy remen, tak ta ostra hrana pouzdra ho hned sedrela. Nemel jsem zahly stezejky. Jinak to vypada dobre, ale tah je tah. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
patprom Odesláno 3. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. července 2017 RubberB? Spona nebo do překlápěčky? Ano, Rubber B do preklapecky. Trocha strihani a sedi uplne presne :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ava Odesláno 3. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. července 2017 Můžeš to prosím vyfotit v otevřeném stavu ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
patprom Odesláno 3. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. července 2017 Takhle staci? Je malo svetla Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ava Odesláno 3. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. července 2017 Děkuji, šlo mě o to, kde se ta guma řeže. Teď to je jasné. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tkol Odesláno 3. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. července 2017 Pecka!! taky jí musim pořídit... původně jsem chtěl černou a modrým pruhem, ale ta tmavě modrá mi pasuje k těm blnr mnohem víc... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MilanlacaZ Odesláno 3. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. července 2017 Milan: neskalpoval se Ti ten remen u stezejek? Ja kdyz dal na expy takovy remen, tak ta ostra hrana pouzdra ho hned sedrela. Nemel jsem zahly stezejky. Jinak to vypada dobre, ale tah je tah.čus Honzo, zatím neskalpoval, ale pravdu máš -zdá se to jako nejchoulostivější místo. Uvidíme co to vydrží (zatím je to dost na fest a téměř se nehne) tedy zatím se nedře.m Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
patprom Odesláno 3. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. července 2017 Pecka!! taky jí musim pořídit... původně jsem chtěl černou a modrým pruhem, ale ta tmavě modrá mi pasuje k těm blnr mnohem víc...Přesně ti rozumím. Měl jsem Rubber B už několikrát, ale vždycky jsem si nadával, proč jsem si ho kupoval, když jsem ho pak stejně nenosil. Prostě černý s modrým nebo zeleným pruhem, anebo jen černý mě nebavil. Navíc, jsem si je vždycky kupoval s trnovou sponou, kterou člověk nikdy nedopasuje přesně na zápěstí. Tohle je vážně jiná káva :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tkol Odesláno 4. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. července 2017 To jo, ale to už bych byl 3. během chvíle co na BLNR pořídí stejnej Rubber... nemám si radši počkat? Něco mi napovídá, že se dlouho neohřeje... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VRJ Odesláno 4. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. července 2017 Zkouška s bílou košilí 1 Odesláno z mého SM-G935F pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VRJ Odesláno 4. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. července 2017 Zkouška s bílou košilí 2 - tyhle jsou na ruce takové střídmější, nenápadnější a možná elegantnější. GMT jsou výraznější, na ruce ale možná až moc ... Odesláno z mého SM-G935F pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VRJ Odesláno 4. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. července 2017 Zkouška s bílou košilí 3 aneb modrá je dobrá. Známý říkal: "modré jsou nádherné, na začátku se prý zdají "trochu moc", ale po týdnu so to sedne a je to čím dál tím lepší." No, slova jeho asi do kamene tesat.... Odesláno z mého SM-G935F pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VRJ Odesláno 4. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. července 2017 No a nakonec vím stejně "prd". Bude to třeba nechat působit.. :-) Odesláno z mého SM-G935F pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
monika1910 Odesláno 4. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. července 2017 Za mna jednoznacne modre Suby Mala som ich moznost vyskusat a boli neskutocne krasne... Odoslané z môjho iPhone cez Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petr_cha Odesláno 4. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. července 2017 (upraveno) Promin, ale mne ten bicolor nejde k te bile kosili vubec.. :-) ...kdyz už, tak cerne suby.. :-) Upraveno 4. července 2017 uživatelem petr_cha Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VRJ Odesláno 4. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. července 2017 Za mna jednoznacne modre Suby Mala som ich moznost vyskusat a boli neskutocne krasne... Odoslané z môjho iPhone cez TapatalkTy modré jsou hodně zajímavé, ale to by chtělo odvahu :-) Možná když se dva černí perou, modrý se směje.. :-) Odesláno z mého SM-G935F pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VRJ Odesláno 4. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. července 2017 Promin, ale mne ten bicolor nejde k te bile kosili vubec.. :-) ...kdyz už, tak cerne suby.. :-)V poho, nosil bych to já, byla to jen zkouška. Černé suby nodate byly vždy jasný favorit na případné první Rolexky. Jenže jak se to blíží, tak se to nějak zamotává. V černém by byly nejlepší nové Daytony, ale to je raketa :-( Odesláno z mého SM-G935F pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
monika1910 Odesláno 4. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. července 2017 Ty modré jsou hodně zajímavé, ale to by chtělo odvahu :-) Možná když se dva černí perou, modrý se směje.. :-) Odesláno z mého SM-G935F pomocí TapatalkTak ono uz len na samotny bicolor to chce dost odvahy... Odoslané z môjho iPhone cez Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VRJ Odesláno 4. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. července 2017 Tak ono uz len na samotny bicolor to chce dost odvahy... Odoslané z môjho iPhone cez TapatalkTo ano. Ale vetsi odvaha to byla jit vubec vyzkouset. Na ruce uz to bylo v poho (az na ty modre, tam to jeste pracovalo). Pozoruhodne je, jak se to meni. Bkcolory se mo vlastne nikdy moc nelibily (jako ze je to "moc"). Pred mesice. jsem sedel u stolu s manikem, ktery mel gmt master v bicoloru. Jeste jsem si rikal, brrr, ty jsou takove moc strakate. Jenze pak to pracovalo, podival jsem se na net, za vylohu, rikal si nene, nejsou sice vlastne tak hrozne.... jsou takove... no, vlastne nejsou tak hrozne... ujdou... takove zajimave.. tvl, ony jsou vlastne dobre.... asi je chci. Takze tak :-D Odesláno z mého SM-G935F pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VRJ Odesláno 4. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. července 2017 A bílou košili jsem chtěl zkusit kvůli většímu kontrastu. Včera jsem měl lehce modrou a ten kov k tomu nevynikl (včera jsem zkoušel jen černé). Odesláno z mého SM-G935F pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se