kdojinej Odesláno 23. října 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. října 2021 V 21. 10. 2021 v 15:24, senior1949 napsal: Tak jsem se konečně dočkal, 36 jsou doma. Radost veliká. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Sedi ti paradne! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tedwine Odesláno 23. října 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. října 2021 (upraveno) před 8 hodinami, matt81 napsal: Aha, veď vlavo hore sú moje…a tie vpravo dole snáď raz budú tiež Btw pekná zbierocka Mas 36 tiffi? Tak to gratulacia! Vpravo dole uz len bazar, 40mm ref. Ako tak polotriezvi pozeram, sme riadni pacienti, kedze je to len zlomok zo zbierok. Sme dopadli.. Upraveno 23. října 2021 uživatelem tedwine Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
matt81 Odesláno 23. října 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. října 2021 @tedwine Jj, šťastný majiteľ ( príspevok ešte na strane 837 ). Nejako som však po rokoch tohoto “postihnutia” zistil že nastal čas na bicolory Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bobi Odesláno 24. října 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. října 2021 Hezkou neděli Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tedwine Odesláno 24. října 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. října 2021 V 3. 9. 2021 v 17:12, matt81 napsal: Tak po Suboch a Daytonach v poradí tretie RLX do zbierky a musím uznať že po umiestnení na moje užšie zápästie láska na prvý pohľad …super mi ten priemer 36 sedí, ani neviem že ich mám na ruke. Farbicka tiež brutal. Až neočakávane veľmi sa z nich dnes vytešujem Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Som si nejako nevsimol, tiez gratulujem! Excluziv all inclusive Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cluzoe Odesláno 24. října 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. října 2021 stale radost Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
patprom Odesláno 24. října 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. října 2021 Tak jsem se konečně dočkal, 36 jsou doma. Radost veliká.Paráda! Gratuluju, sedí perfektně Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
patprom Odesláno 24. října 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. října 2021 Som si nejako nevsimol, tiez gratulujem! Excluziv all inclusive Tyrkysové nemají chybu. Snad je budu mít v dohledné době taky. Plánuju je mít jako oblekovky ;-) Tohle jsou 36 nebo 41? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tikzot Odesláno 24. října 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. října 2021 Expas duas Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
patprom Odesláno 24. října 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. října 2021 Dneska trocha zelené Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tedwine Odesláno 24. října 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. října 2021 před 1 hodinou, patprom napsal: Tyrkysové nemají chybu. Snad je budu mít v dohledné době taky. Plánuju je mít jako oblekovky ;-) Tohle jsou 36 nebo 41? 36 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tedwine Odesláno 24. října 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. října 2021 Nedelny trojboj - švestka, pivo a lego Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
senior1949 Odesláno 24. října 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. října 2021 Nevidím téměř žádný rozdíl velikosti mezi 34-36. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
patprom Odesláno 24. října 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. října 2021 36No teda, asi bych měl přehodnotit objednávku. Podle ostatních fotek máš chlapskou ruku, přesto ti menší 36mm sedí akorát, čímž pádem by asi dobře seděly i mě. Menší Rolexky nemám ani jedny a možná je čas to napravit. Plnotučné jsem si vyzkoušel v prodejně a jak vidno na fotce, seděly mi dobře. Při nejbližší příležitosti je zajdu vyzkoušet Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tedwine Odesláno 24. října 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. října 2021 (upraveno) před 24 minutami, patprom napsal: No teda, asi bych měl přehodnotit objednávku. Podle ostatních fotek máš chlapskou ruku, přesto ti menší 36mm sedí akorát, čímž pádem by asi dobře seděly i mě. Menší Rolexky nemám ani jedny a možná je čas to napravit. Plnotučné jsem si vyzkoušel v prodejně a jak vidno na fotce, seděly mi dobře. Při nejbližší příležitosti je zajdu vyzkoušet Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Moment, 36ky na ruke ma kolega matt81, ale rozhodne ma poriadne zapestie a nevyzera to zle. Fotku co som daval ja, to ma kamaratova manzelka 36ky tiez. Skusal som si ich, ale na ocel vo farbe som si nebol uplne isty. Ja mam objednane 41 zelene, zapestie aktual pochudnute na 17,5. Ideal by boli 39, ale svet nie je idealny, tak cakam na 41. Berem to tak ze ked unosim RO41, tyhle OP budu v poho. Upraveno 24. října 2021 uživatelem tedwine Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Richard Eš Odesláno 24. října 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. října 2021 Ja mám tiež 17,5cm. Čakám 41 žlté OP, ale ako hovoríš pre mňa by bol tiež ideál 39. Na foto moje nové DJ41. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tedwine Odesláno 24. října 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. října 2021 před 35 minutami, Richard Eš napsal: Ja mám tiež 17,5cm. Čakám 41 žlté OP, ale ako hovoríš pre mňa by bol tiež ideál 39. Na foto moje nové DJ41. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Velmi pekna konfiguracia, sedia suprovo! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LovecK Odesláno 24. října 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. října 2021 Podzimní… Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Richard Eš Odesláno 24. října 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. října 2021 před 4 hodinami, tedwine napsal: Velmi pekna konfiguracia, sedia suprovo! Ďakujem. Áno tieto mi sedia, lebo DJ41 je vlastne 39,3mm a staršie DJ II boli 41mm. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
matt81 Odesláno 24. října 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. října 2021 před 10 hodinami, patprom napsal: Tyrkysové nemají chybu. Snad je budu mít v dohledné době taky. Plánuju je mít jako oblekovky Tohle jsou 36 nebo 41? 36, ale ja mám úzke zápästie… Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se