travex Odesláno 7. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. ledna 2017 SGW-300 a velká spokojenost zejména s dokonale čitelným displejem, velká čísla jsou prostě super. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 7. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. ledna 2017 (upraveno) SGW-300 a velká spokojenost zejména s dokonale čitelným displejem, velká čísla jsou prostě super.Ty a dgi? Jsem v šoku...Ale nejsou z Čistopole, jen pro tvé info... Nee, užívej. Upraveno 7. ledna 2017 uživatelem Frostie Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
travex Odesláno 7. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. ledna 2017 Někdo ten tlak a výšku musí hlídat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 7. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. ledna 2017 Někdo ten tlak a výšku musí hlídat.Richtig, stejně tak je nutno předpovědět směr a rychlost větru z Tatarstánu, ale to už je do jiného vlákna... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
deafslap Odesláno 8. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. ledna 2017 SGW-300 a velká spokojenost zejména s dokonale čitelným displejem, velká čísla jsou prostě super.Super, líbí se mi a mám je pracovně vyhlídnuté na jaro na kolo Kdyby byly zkušenosti s používáním výškoměru, budu rád. Vím, že se musí kalibrovat, zajímalo by mně, jak je to složité. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Žulda Odesláno 9. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. ledna 2017 Mám je taky, skoro dva roky. Nastavení tlaku drží, to prakticky nekalibruji. Když jdu na kolo, srovnám si doma výšku a jedu. Ukazují docela přesně, co jsem porovnával s turistickými značkami. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
travex Odesláno 9. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. ledna 2017 Co jsem zkoušel, tak výškoměr ukazuje přesně. Samozřejmě je potřeba často kalibrovat, ale je to akce na 2s, tak v tom nevidím problém. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
deafslap Odesláno 10. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. ledna 2017 díky za obě odpovědi! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gaPPak Odesláno 12. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. ledna 2017 DW6300. Mám takový pocit, že už tu byly. A můj fullhouse, GA 100 se mi už tam nevešly. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
casiotron Odesláno 12. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. ledna 2017 To jsou ty z Aukra? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gaPPak Odesláno 12. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. ledna 2017 JJ. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 12. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. ledna 2017 DW6300. Mám takový pocit, že už tu byly. A můj fullhouse, GA 100 se mi už tam nevešly.Jo, tak ten fullhouse je parádní. A máš tam i GX56, bohužel pro mne v inverzi... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gaPPak Odesláno 13. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. ledna 2017 Ad GX56 časem ho chci předělat do pozitivního. http://forums.watchuseek.com/f17/i-converted-my-gx-56-positive-display-1093819.html Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Odesláno 13. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. ledna 2017 DW6300. Mám takový pocit, že už tu byly. A můj fullhouse, GA 100 se mi už tam nevešly.moc pěkný ty v pravo nahoře jsou DW-8150? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 13. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. ledna 2017 Ad GX56 časem ho chci předělat do pozitivního. http://forums.watchuseek.com/f17/i-converted-my-gx-56-positive-display-1093819.htmlto by se mi moc líbilo, ale netroufnu si na takovou operaci...:-( Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hodinkář Odesláno 17. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. ledna 2017 1980 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 17. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. ledna 2017 1980Moc pěkný kousek, takový jsem po dědovi zdědil též. Myslím, že to je dokonce 1979. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hodinkář Odesláno 17. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. ledna 2017 Přesný rok nevím koupil jsem je v jednom bazarku a jsou v super stavu jen bohužel poškrábané sklo a chybí mi u nich budíček ale jinak i světýlko funguje a co je pro mě hlavní je to celokovová verze žádný plast Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 17. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. ledna 2017 Přesný rok nevím koupil jsem je v jednom bazarku a jsou v super stavu jen bohužel poškrábané sklo a chybí mi u nich budíček ale jinak i světýlko funguje a co je pro mě hlavní je to celokovová verze žádný plast JJ. A screwback, prostě parádní digi z té doby. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gaPPak Odesláno 23. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. ledna 2017 Tak budou chtít trochu vyčistit jinak OK. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se