Přejít na obsah

Pochlubte se svými novými číslíčkovými přírůstky

X-Bob

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 4,6tis.
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

SGW-300 a velká spokojenost zejména s dokonale čitelným displejem, velká čísla jsou prostě super.

Ty a dgi? Jsem v šoku...Ale nejsou z Čistopole, jen pro tvé info... Nee, užívej.  :)

Upraveno uživatelem Frostie
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

SGW-300 a velká spokojenost zejména s dokonale čitelným displejem, velká čísla jsou prostě super.

Super, líbí se mi a mám je pracovně vyhlídnuté na jaro na kolo :) Kdyby byly zkušenosti s používáním výškoměru, budu rád. Vím, že se musí kalibrovat, zajímalo by mně, jak je to složité.

Odkaz ke komentáři

DW6300. Mám takový pocit, že už tu byly. ;) A můj fullhouse, GA 100 se mi už tam nevešly.

Jo, tak ten fullhouse je parádní. A máš tam i GX56, bohužel pro mne v inverzi... :(

Odkaz ke komentáři

to by se mi moc líbilo, ale netroufnu si na takovou operaci...:-(

Odkaz ke komentáři

Přesný rok nevím koupil jsem je v jednom bazarku a jsou v super stavu jen bohužel poškrábané sklo a chybí mi u nich budíček ale jinak i světýlko funguje a co je pro mě hlavní je to celokovová verze žádný plast :)

Odkaz ke komentáři

Přesný rok nevím koupil jsem je v jednom bazarku a jsou v super stavu jen bohužel poškrábané sklo a chybí mi u nich budíček ale jinak i světýlko funguje a co je pro mě hlavní je to celokovová verze žádný plast :)

JJ. A screwback, prostě parádní digi z té doby.

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...