Argon Odesláno 31. října 2014 Autor Nahlásit Odesláno 31. října 2014 Díky :-). Nečekal jsem, že mě vezmou tak moc. Od doby co dorazily je mám stále na ruce. Zde jsou nějaké lepší fotky. Stav výborný, zlacení také supr, strojek čistý a přesný, číselník ve výborném stavu, jen plast. sklíčko by potřebovalo přeleštit. U číselníku mě dostává ten metalický vzhled. Podle světla jde od bronzu až přes hodně tmavě hnědou. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Argon Odesláno 13. února 2015 Autor Nahlásit Odesláno 13. února 2015 Tak se mi podařilo zjistit, že Certina DS 2 (hádám obecně DS) měli z výroby WR 200 M. Což je solidní, zvlášť když mi připadají ve zlacené verzi spíš jako společenské hodinky. Navíc jsem se dočetl, že odolnost DS byla opravdu výborná, měli vydržet bez problémů pád z 6ti (že Karlosi ;-) ) metrů. Ne, že bych se to chystal vyzkoušet :-) Informace brány zde - http://www.certina.com/cs/about-certina/history#1959 a pak také v reakci na můj dotaz z Koscomu. Byl jsem mile překvapen jejich rychlou reakcí
Argon Odesláno 3. února 2017 Autor Nahlásit Odesláno 3. února 2017 První Certina DS-2 mě opravdu dostaly, jsou to perfektní hodinky, ale.... zlacené a nemají den..... po chvilce shánění mám už i v oceli a i se dnem, dokonce českým a i s diakritikou. Jinak hodinky nemájí rychlo přetáčení dne a data, den přes 23-24 hod.a datum odmotat hezky celý týden.... Jinak je strojek i s mikroregulací :-) Tady pár fotek + hezké combo s druhými :-) Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Argon Odesláno 21. února 2017 Autor Nahlásit Odesláno 21. února 2017 Jsou veci, ktere me na aukru prekvapi. Me Certina DS2 v hezkem stavu a oceli jsem koupil za 2 tis. A zadny jiny prihoz nebyl, za co jsem take rad :-). A ani mesic na to se tam ukazi druhe, tentokrat zlacene a o ne se muzou prihazujici porvat. 15 prihazujicich a cena skoro 3,3 tis. Pritom je videt, ze byly nosene, zlaceni zespodu je osoupane... Tak nevim... prihazoval nekdo z vas?
malymarek Odesláno 21. února 2017 Nahlásit Odesláno 21. února 2017 no já rozhodně ne, ale počítám, že se na aukru ty samé zase brzy objeví
Argon Odesláno 21. února 2017 Autor Nahlásit Odesláno 21. února 2017 no já rozhodně ne, ale počítám, že se na aukru ty samé zase brzy objevíJe to mozne, ale zajimalo by me jestli to byl nekdo mistni. I kdyz podle te ceny spis ne... Ja se bal, ze se pridas na prihazovani na ty ocelovky, co jsem chtel ;-)
malymarek Odesláno 22. února 2017 Nahlásit Odesláno 22. února 2017 Je to mozne, ale zajimalo by me jestli to byl nekdo mistni. I kdyz podle te ceny spis ne... Ja se bal, ze se pridas na prihazovani na ty ocelovky, co jsem chtel ;-) měl jsi kliku, odešel mi tablet a přes telefon to není ono, tak ty nabídky moc nesleduju :-)
verner35 Odesláno 23. února 2017 Nahlásit Odesláno 23. února 2017 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Přidám ti tu svoje.
verner35 Odesláno 23. února 2017 Nahlásit Odesláno 23. února 2017 Na kůži. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
verner35 Odesláno 23. února 2017 Nahlásit Odesláno 23. února 2017 Domeček Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Argon Odesláno 23. února 2017 Autor Nahlásit Odesláno 23. února 2017 Hezké je máš, cifr je o fous lepší než můj, jinak dobrá volba :-) Ten tah je Certina? ...jen tu plastovou krabičku bych nemusel.
verner35 Odesláno 23. února 2017 Nahlásit Odesláno 23. února 2017 Ne, ten tah je nový z ebay, ale pasuje k nim perfektně, jakože koresponduje s tím želvím krunýřem na dýnku A krabička musí být
Argon Odesláno 24. února 2017 Autor Nahlásit Odesláno 24. února 2017 Když ona ta krabička je novodobá ne? Nějak si k ni ty DS-2 nesedí....
verner35 Odesláno 24. února 2017 Nahlásit Odesláno 24. února 2017 Není novodobá, je ze 70tých let, viděl jsem je v různých krabičkách i v papírových a plastových různých tvarů a barev. Možná se na to dřív tak moc nehledělo.
verner35 Odesláno 24. února 2017 Nahlásit Odesláno 24. února 2017 Ať to máme komplet. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Argon Odesláno 25. února 2017 Autor Nahlásit Odesláno 25. února 2017 Komplet je to hezkej, jen je pak problém s tím, co si vzít na ruku, abys nevypadal jak ruský voják ;-) Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se