Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

K remenu - aligator povoluje, zacina byt celkom fajn ale ja na tieto strukturovane remene nejak nie som. Hirsch James, pozeral som sa na nan, zaujimave sportovo-elegantne prevedenie, paci sa mi, ze povrch je hladky.

Diery pre stezejky - medzera medzi stezejkou a puzdrom mi pride normalna, ale s poziciou dier suhlas, su vzhladom k vyske noziciek vrtane nizsie; dovod mozem tipovat (aby lepsie sedeli na ruke?).

Tento kratky prispevok pisem asi 20 minut, medzitym som dal DK100 dole z ruky, osahavam z kazdej strany a kocham sa - pridu mi nazivo neporovnatelnejsie lepsie nez na akejkolvek fotke, ktoru som videl:)

• Odpovědi 85
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

pridu mi nazivo neporovnatelnejsie lepsie nez na akejkolvek fotke, ktoru som videl:)

souhlasím, naživo jsou působivé, tak to koukej s foťákem napravit :cheers:

Odesláno

asi bude jednoduchsi, kdyz ti je pujcim :)

Klidně :D

Ale to dáš, ony si o to řeknou, nedají Ti pokoj a budou provokovat svou neprvoplánovou krásou a perfektním zpracováním  :cheers: tomu neodoláš.

(a do té trojky sedí parádně  :notworthy: )

Návštěvník Alda
Odesláno

Paradni trojka. Mit tohle doma, jsem v prd.eli. Ranni rozhodovani, ktere vzit... no musel bych si upravit pracovni dobu...

Odesláno

Dakujem za pochvalu zostavy :)

Ranne rozhodovanie je posledny tyzden to najjednoduchsie co riesim - DK100 na ruku a zbytok je v hodinkovnici. Pride cas ked to budem mat zlozitejsie, teraz sa kocham Damasko.

Lemania su na svoju velkost super pohodlne a nositelne hodinky, tvar puzdra a absencia noziciek ich dovoluje nosit aj na uzsom zapasti ( mam pocit, ze aj Janko po nich nenapadne slinta:) )

Odesláno

Pokud jsou toto Tvé jediné troje hodinky, tak je to jedna z nejhezčích sestav na fóru  :cheers:

Ja bych se neunahloval. Chybi mu tam Seiko..

Odesláno

Pokud jsou toto Tvé jediné troje hodinky, tak je to jedna z nejhezčích sestav na fóru  :cheers:

Na pracu okolo baraku nosim Suunto Vector.

Ako pamiatku na deda mam GUB Glashute.

Ako spomienku na detstvo mam Prim formula.

Seiko chyba, bratovi som tento rok kupil stargate, aspon ze v rodine je kus:)

Odesláno

Na pracu okolo baraku nosim Suunto Vector.

Ako pamiatku na deda mam GUB Glashute.

Ako spomienku na detstvo mam Prim formula.

Seiko chyba, bratovi som tento rok kupil stargate, aspon ze v rodine je kus:)

no tak Gshocky (Suunto) to patří všude a vintážky a památeční taky, takže si za svým tvrzením o trojici (plus X, co jsou prostě potřeba) stojím ;)

Odesláno

Vyborna kombinacia na dnesny vecer..Pri nej zistujem, ze v 39.kole F1 neviem ake je poradie

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Odesláno

Ani neviem, ze mam doma dalsie hodinky, D zatial na ruku nic ine nepustili a nechce sa im dole z ruky ani v noci.

Presnost stabilne +3s/den, lumi svieti do rana.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...