petrmaz Odesláno 28. října 2014 Nahlásit Odesláno 28. října 2014 Tak jsem si pořídil první mechaniky, chtěl jsem ruské hodinky a nečekaně se jedny objevily na aukru, tak snad budou dobře sloužit. Ctěl bych je dát na kožený řemen a případné návrhy rád uvítám.
mlsoun1 Odesláno 28. října 2014 Nahlásit Odesláno 28. října 2014 Gratuluji a pořádně užívej.Taky jsem na ně přihazoval. Řemen Ti určitě doporučuji.Zkusil bych ho rovněž.Pisni Bakerovi,prodává řemeny,nebo se mrkni na jeho stránky,www.StrapShop.cz A pokud tě mohu poprosit,vyfoť dýnko hodinek?Zrovna tyto mají průzor na strojek.
habadej Odesláno 28. října 2014 Nahlásit Odesláno 28. října 2014 Taky jsem je na aukru sledoval. Myslím, že je to dobrej kup. Kdyby měly v průměru o něco víc, asi bych si taky přihodil. Pro začátek rozhodně dobrý, takže se připojuji ke gratulaci.
stinga Odesláno 28. října 2014 Nahlásit Odesláno 28. října 2014 Zdravím utekli mi o pár korun, mněl jsi štěstí byl jsem v práci, gratuluji, určitě bych šel do kůže.
Wayne Odesláno 29. října 2014 Nahlásit Odesláno 29. října 2014 Troufale se zeptám, zda cena hodinek není tajná? Na kolik to potom na Aukru skončilo?
cooper2005 Odesláno 29. října 2014 Nahlásit Odesláno 29. října 2014 (upraveno) Pěkné, také jsem je sledoval ze zajímavosti a gratuluji ke koupi. Cena byla velmi dobrá. Ohledně řemenů - koukni nejdřív na google a zadej Pojot Lunar a nebo Poljot 31679 ( což je strojek použitý v těchto hodinkách ) a vykoukne na tebe poměrně dost obrázků hodinek Poljot a také třeba Maktime, Buran či Zeppelin, kde se tento strojek taktéž používal. Koukni na náhledy a třeba najdeš to, co by se líbilo a pak hledat konkrétní řemen. Mně osobně by se na hodinkách líbil mesh a když kožený řemen, tak hnědý s bílým prošitím. koukni na foto s meshem http://www.ebay.com/itm/POLJOT-LUNAR-2-31679-echte-Mondphasen-Glasboden-Limited-/330553043863 Upraveno 29. října 2014 uživatelem cooper2005
cooper2005 Odesláno 29. října 2014 Nahlásit Odesláno 29. října 2014 Nějak mi to zablblo... EDIT: ještě mě napadl řemen v modré barvě, něco jako HIRSCH Modena blue. Ovšem to by již chtělo vyzkoušet. Obrázek viz výše
petrmaz Odesláno 30. října 2014 Autor Nahlásit Odesláno 30. října 2014 Dobrý večer pánové, děkuji za Vaše reakce a návrhy k řemenu. K dýnku, vyfotím o víkendu, cena na aukru skončila na necelých 3800 i s poštou.Co říkáte na tento řemen Hirsch Principe 115/85mm nabízí ho tu jeden z kolegů a fakt se mi moc líbí.
gougy Odesláno 30. října 2014 Nahlásit Odesláno 30. října 2014 Osobně bych asi hledal něco s modrým prošitím a zkusil i modré NATO (sakra, poslední dobou je nějak propaguju.. )no a samozřejmě - gratulace k mechanikám
villain83 Odesláno 31. října 2014 Nahlásit Odesláno 31. října 2014 Ja mam teda řadsi starsi Poljoty,vetsina novejch modelu mi prijde az moc extravagantni,tyhle se ale povedly,opravdu hezky hodinky.Vzdycky jsem touzil po mesicni fazy,komplikace ne tak dulezita,ale fascinuje me.Dobre si koupil,za ty penize povedenej vstup do mechaniky.
petrmaz Odesláno 1. listopadu 2014 Autor Nahlásit Odesláno 1. listopadu 2014 Přidávám další fotky, foceno mobilem takže žádná sláva
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se