brut12358 Odesláno 19. dubna 2015 Nahlásit Odesláno 19. dubna 2015 Odolával jsem ale přemohlo mě to. Dobrý nápad a perfektní návrh mě dostal....
varjag Odesláno 22. dubna 2015 Nahlásit Odesláno 22. dubna 2015 (upraveno) Ahoj, pokud je to mozne, taky bych se pridal do seznamu zajemcu, vypada to skvele a ten odkaz je paradni. V dnesni konzumni dobe je cim dal vic treba takovy lidi a ciny ocenovat ;-)( varianta 42mm, ohledne datumu podlehnu vetsine, kdyby se hlasovalo, jsem pro date). Pokud by se forum rozhodlo pro ten cerveny detail na vterinovce, budu skakat radosti :-)) Ale i bez toho jsem na palube! Upraveno 22. dubna 2015 uživatelem varjag
vrufino Odesláno 14. května 2015 Nahlásit Odesláno 14. května 2015 taketo nieco korunkaRAF.jpgTohle by bylo ideální.....
financ Odesláno 14. května 2015 Autor Nahlásit Odesláno 14. května 2015 dostávám řadu dotazů co je s Davosou, tak to dám sem do vlákna. Neděje se nic. Kasper tu nebyl od půlky dubna, v pondělí jsem mu i volal a slíbil mi nějaké info do středy. To bylo včera a nic.Podle jeho informací se věnuje novému projektu, zastupování jiné hodinkové značky a s firmou Herisson, která je zastoupením pro Davosu už nespolupracuje.
PaloZV Odesláno 14. května 2015 Nahlásit Odesláno 14. května 2015 ...hmmm...takze sa mozme ist opat klzat?
Kasper Odesláno 27. května 2015 Nahlásit Odesláno 27. května 2015 Ahojte kolegovia,ospravedlňujem sa za dlhšiu absenciu. Diali sa mi v živote dôležité pracovné zmeny a žiaľ bol som i dlhšie zdravotne indisponovaný.Som ale nazad a plný chute do práce. Prajem pekný deň Mario
sashator Odesláno 27. května 2015 Nahlásit Odesláno 27. května 2015 A jak to vlastne teda s tebou a timto projektem vypada? Budes s Davosou komunikovat nebo ne?
Kasper Odesláno 27. května 2015 Nahlásit Odesláno 27. května 2015 A jak to vlastne teda s tebou a timto projektem vypada? Budes s Davosou komunikovat nebo ne? Áno, volal som s majiteľkou, komunikácia zostáva taká, aká bola.
sashator Odesláno 27. května 2015 Nahlásit Odesláno 27. května 2015 Díky za info...a jak to vypadá s cenovkou? Už se to pokusili v Davose nacenit?
Kasper Odesláno 28. května 2015 Nahlásit Odesláno 28. května 2015 Ešte potrebovali zopár dodatočných informácii, ktoré som im dal kvôli môjmu "výpadku" až teraz. Poprosím ešte o pár dní strpenia. Už sa tomu venujem naplno.Vďaka.
Dzos Odesláno 28. května 2015 Nahlásit Odesláno 28. května 2015 Výborně, protože jsem se na ně fakt těšil a bylo by škoda nechat to plavat. Doufám, že se to podaří dotáhnout do konce!
Kasper Odesláno 29. května 2015 Nahlásit Odesláno 29. května 2015 Výborně, protože jsem se na ně fakt těšil a bylo by škoda nechat to plavat. Doufám, že se to podaří dotáhnout do konce!Urobím pre to všetko, čo bude v mojich silách
Kasper Odesláno 12. června 2015 Nahlásit Odesláno 12. června 2015 Ešte čakajú na jedno info od subdodávateľa a budeme mať ponuku.
Sedlin Odesláno 2. července 2015 Nahlásit Odesláno 2. července 2015 Sem jedinej kdo se nemůže ubránit pocitu, že se tady pořád jen čeká na jednu odpověď, na jedno info, jeden určitej den a pak šecko bude? se asi učekáme...
Denjl Odesláno 2. července 2015 Nahlásit Odesláno 2. července 2015 nejsi....Sem jedinej kdo se nemůže ubránit pocitu, že se tady pořád jen čeká na jednu odpověď, na jedno info, jeden určitej den a pak šecko bude? se asi učekáme...
Ohm-Aztec Odesláno 3. července 2015 Nahlásit Odesláno 3. července 2015 Tak to trochu popoženeme... Nedávno jsem si psal s Eddiem z Timefactors.com ohledně jejich modelu Speedbird PRS-1 (velmi rychle vyprodaná limitka z roku 2002) a Eddie se uvolil, že by vyrobil novou limitku na bázi tohoto modelu. Určitým omezením je minimální počet 100 kusů, cena někde kolem 500 GBP a pro někoho i velikost 39mm. Na druhou stranu, výhodou je výsledek, který by mohl vypadat nějak takto: Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Ohm-Aztec Odesláno 3. července 2015 Nahlásit Odesláno 3. července 2015 (upraveno) A ještě doplním foto původní limitky PRS-1 (zdroj timefactors.com). Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 3. července 2015 uživatelem Ohm-Aztec
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se