Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno (upraveno)

Ahoj, pokud je to mozne, taky bych se pridal do seznamu zajemcu, vypada to skvele a ten odkaz je paradni. V dnesni konzumni dobe je cim dal vic treba takovy lidi a ciny ocenovat ;-)( varianta 42mm, ohledne datumu podlehnu vetsine, kdyby se hlasovalo, jsem pro date).

Pokud by se forum rozhodlo pro ten cerveny detail na vterinovce, budu skakat radosti :-)) Ale i bez toho jsem na palube!

Upraveno uživatelem varjag
  • po 3 týdnech...
Odesláno

dostávám řadu dotazů co je s Davosou, tak to dám sem do vlákna. Neděje se nic. Kasper tu nebyl od půlky dubna, v pondělí jsem mu i volal a slíbil mi nějaké info do středy. To bylo včera a nic.

Podle jeho informací se věnuje novému projektu, zastupování jiné hodinkové značky a s firmou Herisson, která je zastoupením pro Davosu už nespolupracuje.

• po 2 týdnech...
Odesláno

Ahojte kolegovia,

ospravedlňujem sa za dlhšiu absenciu. Diali sa mi v živote dôležité pracovné zmeny a žiaľ bol som i dlhšie zdravotne indisponovaný.

Som ale nazad a plný chute do práce.

Prajem pekný deň :)

Mario

Odesláno

A jak to vlastne teda s tebou a timto projektem vypada? Budes s Davosou komunikovat nebo ne?

Áno, volal som s majiteľkou, komunikácia zostáva taká, aká bola.

Odesláno

Ešte potrebovali zopár dodatočných informácii, ktoré som im dal kvôli môjmu "výpadku" až teraz. Poprosím ešte o pár dní strpenia. Už sa tomu venujem naplno.

Vďaka.

Odesláno

Výborně, protože jsem se na ně fakt těšil a bylo by škoda nechat to plavat. Doufám, že se to podaří dotáhnout do konce!

Odesláno

Výborně, protože jsem se na ně fakt těšil a bylo by škoda nechat to plavat. Doufám, že se to podaří dotáhnout do konce!

Urobím pre to všetko, čo bude v mojich silách :)

• po 2 týdnech...
  • po 3 týdnech...
Odesláno

nejsi....

Sem jedinej kdo se nemůže ubránit pocitu, že se tady pořád jen čeká na jednu odpověď, na jedno info, jeden určitej den a pak šecko bude? se asi učekáme...

Odesláno

Tak to trochu popoženeme...

Nedávno jsem si psal s Eddiem z Timefactors.com ohledně jejich modelu Speedbird PRS-1 (velmi rychle vyprodaná limitka z roku 2002) a Eddie se uvolil, že by vyrobil novou limitku na bázi tohoto modelu. Určitým omezením je minimální počet 100 kusů, cena někde kolem 500 GBP a pro někoho i velikost 39mm.

Na druhou stranu, výhodou je výsledek, který by mohl vypadat nějak takto:

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...