Thor Odesláno 5. října 2015 Nahlásit Odesláno 5. října 2015 Velká poklona a díky těm co věnují čas a vymysleli tuhle skvělou limitku!A hlavně ji směřují ke zdárnému konci ;-)PS. Penize poslány.
eloga Odesláno 6. října 2015 Nahlásit Odesláno 6. října 2015 V 5. 10. 2015 v 21:18, Thor napsal: Velká poklona a díky těm co věnují čas a vymysleli tuhle skvělou limitku!A hlavně ji směřují ke zdárnému konci ;-)PS. Penize poslány.+1, je to tak**
parnistroj Odesláno 6. října 2015 Nahlásit Odesláno 6. října 2015 Mozna by bylo dobre zacit zverejnovat seznam zaplativsich, aby byl nejaky prostor na dohledani pripadnych problemu/preklepu atd.(Pokud tedy nedele je tvrdy termin)
financ Odesláno 6. října 2015 Autor Nahlásit Odesláno 6. října 2015 V 6. 10. 2015 v 9:59, parnistroj napsal: Mozna by bylo dobre zacit zverejnovat seznam zaplativsich, aby byl nejaky prostor na dohledani pripadnych problemu/preklepu atd.(Pokud tedy nedele je tvrdy termin)dneska tu bude, neboj. Koncem týdne půjde na opozdilce SZ.
ensi Odesláno 6. října 2015 Nahlásit Odesláno 6. října 2015 A co takhle nekdo nahlasit, ze je uz nechcete?
Alexion Odesláno 6. října 2015 Nahlásit Odesláno 6. října 2015 to ma cas. ked pridu, niektori zistime, ze mame plno a pojdu do predaja ale ktohovie
ava Odesláno 6. října 2015 Nahlásit Odesláno 6. října 2015 V 4. 10. 2015 v 17:46, financ napsal: bry ráno :-)))Ke každým hodinkám budou 2 ciferníky, jeden s datem, druhý bez díry. Pak jen budeme resit, který ciferník bude nasazeny, jestli to da Davosa každýmu podle přání, nebo to přehodime u nás.To jsem pochopil, jen jsem nevěděl jak to bude s kompletaci. Také byc hodinky nerad hned rozebíral. Jinak záloha odeslána.
financ Odesláno 6. října 2015 Autor Nahlásit Odesláno 6. října 2015 aktualizace zaplacených záloh a seznamu zájemců je v paralelním vlákně. Kdo v seznamu není jako uhrazený, dostal info v SZ
financ Odesláno 6. října 2015 Autor Nahlásit Odesláno 6. října 2015 V 6. 10. 2015 v 19:40, ava napsal: To jsem pochopil, jen jsem nevěděl jak to bude s kompletaci. Také byc hodinky nerad hned rozebíral.Jinak záloha odeslána.někdy mám pocit, že odpovídám furt na to stejný. Nedivím se dotazům, příspěvků je tu moc a ztrácí se to v tom množství.Někde to tu je, ještě jsme neřešili
Sborez Odesláno 6. října 2015 Nahlásit Odesláno 6. října 2015 Někdy mám pocit, že žiju ve světě, kde se všechno opakuje dvakrát...................kde se všechno opakuje dvakrát :-)
financ Odesláno 6. října 2015 Autor Nahlásit Odesláno 6. října 2015 V 6. 10. 2015 v 20:02, Sborez napsal: Někdy mám pocit, že žiju ve světě, kde se všechno opakuje dvakrát...................kde se všechno opakuje dvakrát :-):-)a tos ještě neviděl SZ.
gooseman Odesláno 6. října 2015 Nahlásit Odesláno 6. října 2015 Převod zadánCelkem čučim, jak to jde s platbami. Ono se těch 54 kousků snad fakt dá.Zatím to vypadá dobře
Alexion Odesláno 6. října 2015 Nahlásit Odesláno 6. října 2015 tiez som milo prekvapeny a som aj zvedavy ako to napokon ovplyvni vyslednu cenu hodiniek, ta bola ak si dobre pamatam nastavena k poctu 35 ks
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se