Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

já su sice blbý, ale tolik, že se to už vyvažuje :D :D

Prepáč, neuvedomil som si nadobudnutie rovnovážneho stavu :)

Update zoznamu súťažiacich. Nedopatrením mi dvaja členovia vypadli, za čo sa im ospravedlňujem a pre výstrahu ich umiestňujem na začiatok zoznamu. Vítam navrátilca straspola.

Blinker

Nickolas

Wanderer

zhrado

FrantisekH

maxigabrielg

Prorok

ivan_989

jschmid

Chobot

jankoxxx

Frostie

instant

eskimak

Patrik

utrejch

Rybiz

rooosta

swanieck

Atjof

Mischa

Hasič

cooper2005

misoo

straspol

• Odpovědi 344
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Návštěvník YPO
Odesláno

Mě už to nebaví. Nemám to vlákno zamknout nebo rovnou smazat?

buď vod tý lásky .... do konce prosince bych to nevydržel

Odesláno

Pozn. Ešte pred Kamilovým vstupom som mal skoro dokončený tento príspevok. Kamil, neviem, či hovoríš vážne, alebo nie, ale keď sa to ani psovi nepáči, kľudne to zmaž, zvyšok vybavím aj cez SZ.

Vážení,

uplynulo 7 dní od vyhlásenia súťaže. Ukazuje sa, že vlákno má rezervu náťahu v približne podobnej dĺžke. Prestali pribúdať ďalší účastníci, vlákno stráca pointu, mne akurát pribúdajú príspevky, nevidím dôvod celý proces naťahovať. V tejto chvíli ukončujem záležitosť.

Rozhodovanie je veľmi ťažké, aj mi je ľúto, že neviem rozdeliť cien viac.

Víťazom súťaže je Wanderer. Podložil svoj záujem komplexným zdôvodnením. Doložil aj dostatok obrazového materiálu, či už s ordenmi na hrudi, alebo s množstvom zbraní a inej techniky. Bol by som človek bez srdca, ak by som hodinky s budíčkom nedal vojakovi, ktorý potrebuje byť zobudený na ďalšiu hliadku, aby chránil kľudný spánok občanov krajiny, ku ktorej práve patrí. V konečnom dôsledku ma presvedčilo aj jeho úprimné vyjdadrenie, citujem:"Když o tom tak přemýšlím, tak já ty pilotky s budíkem fakt potřebuju".

Na spoločnej druhej pozícii sa umiestnili v abecednom poradí FrantisekH a zhrado. Za Františka hovorí podpora ostatných členov, osobne sa trochu viac prikláňam k zhradovi. Sú to "pilotky" a je mi predsa len milšia myšlienka, že sa občas dostanú do vzduchu, než do hospody. Keďže viem, že u Wanderera nezostanú, nechám na ňom, kde skončia.

Kým pôjdu k Wandererovi, dostane ich swanieck na výlet do Namíbie. Viac sa mi písať nechce.

Ďakujem tým, ktorí na začiatku stratili pochvalné slová, na ktoré som nereagoval. Potešilo.

Návštěvník Kamil
Odesláno

Kamil, neviem, či hovoríš vážne, alebo nie, ale keď sa to ani psovi nepáči, kľudne to zmaž .....

Jasně že ne, Hasičovi je to jasný, YPOvi taky, jak už jsem psal dříve:

Problémem admina je to, že ho většina bere moc vážně.

Odesláno

Super vlákno, klobouk dolů, všem jsem moc fandil a byla tu velká sranda :-) škoda jen toho našeho hospodského, asi jsem nejvíc fandil jemu, no :-(

Odesláno

Jsem vzdelany, humorem nadany, spolecensky zertéř. Aspon byla pr...del!

..a zaroven prvy clovek kvoli ktoremu idem zistiť jak funguje ignore funkcia. Ďalšie charakteristiky tvojej osoby by mi sposobili ban tak radsej som uz ticho. Aj ked su pravdive. Zbohom hasic..

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...