backtothedrive Odesláno 8. listopadu 2014 Nahlásit Odesláno 8. listopadu 2014 Dobrý den, potřeboval bych trochu identifikovat hodinky po otci.Potřeboval bych se o nich dozvědět něco bližšího,akorát vím, že je nosil spousty let, dokonce mám pocit že je měl od konce 80-let.Zatím jsem je neotvíral, ale chystám se zajít do hodinářství. Jsou to automaty,po rozhýbání (po více letech,kdy byly v šuplíku) se ručička plynule dala do pohybu.Prosím aspoň o nějaký odkaz nebo návod, manuál, nebo jiné zkušenosti s tímto typem, popřípadě kdy se vyráběl, prostě vše dostupné. Děkuji za názory. Citizen automatic 21 jewels 4-8219559SMK 30390338 71-2176 GN-4-S
backtothedrive Odesláno 8. listopadu 2014 Autor Nahlásit Odesláno 8. listopadu 2014 ... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
backtothedrive Odesláno 12. listopadu 2014 Autor Nahlásit Odesláno 12. listopadu 2014 jen tak pro zajímavost jsem byl u hodináře, a po prozkoumání mi řekl, že je to originál . Aspoň to jsem zjistil.Pokusím se to sklo vyleštit podle zde přečtených návodů tou diamantovou pastou, objednám tu 2,5 mikronu.Jak jsem psal, hodinky mám po otci, tudíž hodnotu mají citovou.A koupil jsem za 290 nový tah, ten původní nejdezkrátit.(hodinář FLIEGA Havířov mi sdělil)
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se