Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno
Dobrý den, potřeboval bych trochu identifikovat hodinky po otci.Potřeboval bych se o nich dozvědět něco

bližšího,akorát vím, že je nosil spousty let, dokonce mám pocit že je měl od konce 80-let.Zatím jsem je neotvíral,

ale chystám se zajít do hodinářství. Jsou to automaty,po rozhýbání (po více letech,kdy byly v šuplíku) se ručička

plynule dala do pohybu.Prosím aspoň o nějaký odkaz nebo návod, manuál, nebo jiné zkušenosti s tímto typem,

popřípadě kdy se vyráběl, prostě vše dostupné. Děkuji za názory.

Citizen automatic 21 jewels 

4-8219559SMK

30390338

71-2176

GN-4-S

Odesláno

...

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Odesláno

jen tak pro zajímavost jsem byl u hodináře, a po prozkoumání mi řekl, že je to originál . Aspoň to jsem zjistil.

Pokusím se to sklo vyleštit podle zde přečtených návodů tou diamantovou pastou, objednám tu 2,5 mikronu.

Jak jsem psal, hodinky mám po otci, tudíž hodnotu mají citovou.A koupil jsem za 290 nový tah, ten původní nejde

zkrátit.(hodinář FLIEGA Havířov mi sdělil)

Odesláno

Pekne, uzivej si je.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...