tkol Odesláno 11. listopadu 2014 Autor Nahlásit Odesláno 11. listopadu 2014 Castecne Standovi snad i rozumim, clovek si ke spouste veci musi dozrat a samozrejme se vkus a nazory, postupem casu a vnimanim vjemu z okoli, meni... Ale mluvit o degradaci se mi nezda uplne vhodne a absolutne nemistne... U toho objednavani jsem pouze poukazoval na to aby tam nebyla nejaka technicka "vyfikundace" diky ktere by tam napr. ocean racer nesedel... Budu se na to muset optat u AD... Jinak jsem gumu s cernou sponou nasel na ebayi pouzitou za temer 18 tis tak jsem na to hodne zvedav... :-D
ADIkov Odesláno 12. listopadu 2014 Nahlásit Odesláno 12. listopadu 2014 Za mna nie su zle s textilom napriek tomu ze sam sa priklanam radsej k tahu ale to je jednoznacne ze k tymto by nesli. Mozno by im sadli nieco take ake maju aj Longines Legen Divery len v B prevedeni a nie s bielim presivanim.
Kid_A Odesláno 12. listopadu 2014 Nahlásit Odesláno 12. listopadu 2014 sorry za OT, ale ty cernasky maj neco do sebe:))) Čaute chroňáci, nemáte náhodou někdo zkušenosti s "novým" textilovým strapem, který Béčka teď perou snad ke všem modelům? Nějak si na tento military počin z jejich strany nemohu zvyknout a přijít mu na chuť... Ptám se protože bych rád v nejbližší době poslal své mladickonerozvážné U-BOAT Flightdeck Ceramic Bezel 50 do světa a místo nich pořídil výše zmíněné Blackbirdy, jen mám trochu strach z toho textilu. Případně nevíte zdali by se na ně dala dát guma a na ni černá překlápěčka? Po netu jsem bádal a pátral a černé překlápěčky jsem v prodejích nenašel (pokud tam jsou tak se tímto pasuji do stavu absolutní internetové negramotnosti ), přestože ji některé modely Béček mají. Děkuji za zkušenosti a rady. T. PS: doufám že prominete mou loupež fotky Blackbirdů z netu...
Sphinxx Odesláno 12. listopadu 2014 Nahlásit Odesláno 12. listopadu 2014 No popravdě se mi ten hadr taky na Béčkách nelíbí ... teda především za doporučenou cenu 117 litrů.
Kid_A Odesláno 12. listopadu 2014 Nahlásit Odesláno 12. listopadu 2014 Kid_A: Který myslíš?? no tyhle ze ano:))
tkol Odesláno 12. listopadu 2014 Autor Nahlásit Odesláno 12. listopadu 2014 Je zajimavy ja mam na nej silene smiseny nazor... Vypada zajimave, ale k tem hodinkam mi az tolik nesedi, ale to vse se rozlouskne az na zivo!! Nejvic me na tom stve ta trnova spona... :-(
Kid_A Odesláno 12. listopadu 2014 Nahlásit Odesláno 12. listopadu 2014 teda rozhodne nejsou k bile kosili. ale na vikend parada
ADIkov Odesláno 12. listopadu 2014 Nahlásit Odesláno 12. listopadu 2014 Dnes som skocil do Sheronu a mali tam spominane Becka, mozem povedat ze v realite vypadaju paradne! Som myslel ze rozmer viac nez 48 mm bude uz moc u nechronach ale s tou solidnou vyskou uplne pohoda, aspon na moje rozmery (195 mm). No a ten textil, ani neviem, neviem co ine by k tomu mohli dat ale nie su az tak katastrofalne.BTW spodok je vraj z polyuretanu
ADIkov Odesláno 12. listopadu 2014 Nahlásit Odesláno 12. listopadu 2014 A este som zabudol, podla predavaca by nebol problem na ne dat povedzme Ocean Racery 22/24
tkol Odesláno 12. listopadu 2014 Autor Nahlásit Odesláno 12. listopadu 2014 ADlkov: Wow, děkuji moc za info, to je skvělá zpráva s tim OceanRacerem!! Takže spodek textilu je guma hm? To doufám bude alespoň nějaká ta voňavá... Jinak ta černá bude opticky zmenšovat takže to na ruce nebude až zas tak obrovské... Asi do nich půjdu!! Líbí se mi moc!! Ke košili a saku to nebude špatné, casual kalhoty k tomu, polobotky a na hulváta černý hodinky to nebude vypadat zle...
ADIkov Odesláno 12. listopadu 2014 Nahlásit Odesláno 12. listopadu 2014 Neni zac No spodok je ten polyuretan takze guma. Podla predavaca su elegantne nooo... ale daju sa nosit podla mna aj ku koseli, hlavne dnes ked moda znamena vsetko mozes k vsetkemu Ked sa ti paci ten textil tak smelo do toho, su krasne aj mna ocarili.
tkol Odesláno 12. listopadu 2014 Autor Nahlásit Odesláno 12. listopadu 2014 Uvidim až je budu mit na ruce, textil jak tak na to koukám až takový problém nebude, spíš ta trnová spona mě trápí, ale tak co... Uvidim, ocean by k nim byl ale lepší!!
ADIkov Odesláno 12. listopadu 2014 Nahlásit Odesláno 12. listopadu 2014 Ako tak teraz spominas ked som ich daval na ruku a zapinal som sponu bolo dost tesne, tazko sa s nim robilo ale malo by to uvolnit.Sam vyskusas a uvidis ci to bude laska na prvy pohlad alebo hladas dalej
tkol Odesláno 12. listopadu 2014 Autor Nahlásit Odesláno 12. listopadu 2014 Nehledam, uz jsem rozhodnutej... Jsou to prvni vetsi Becka za "vcelku" prijatelnou cenu s cernym casem, ostatni se pohybovaly 150 a vejs... Jen dyztak vymenim ten textil za oceana a bude...:-) podam pak report...;-)
ADIkov Odesláno 16. listopadu 2014 Nahlásit Odesláno 16. listopadu 2014 S tymto meshom by uz usli Ak dobre vidim farba je cierna a rozmery takisto 24/20 otazka je ci take nieco bude mozne zakupit aj zvalst....
tkol Odesláno 16. listopadu 2014 Autor Nahlásit Odesláno 16. listopadu 2014 Uz jsem na nej koukal ale presto se mi k nim vic hodi guma k tem Blackbirdum... Mesh by byl jak pest na oko si myslim...
ADIkov Odesláno 16. listopadu 2014 Nahlásit Odesláno 16. listopadu 2014 Podla fotiek sa to tazko urci co by sadli na Blackbirdy, musi sa to v realite okukat a rozhodnut sa. Ja uprednostnujem tah a ostatne len ako nahrady
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se