parnass Odesláno 27. listopadu 2014 Nahlásit Odesláno 27. listopadu 2014 http://www.ablogtowatch.com/omega-speedmaster-co-axial-chronometer-lunar-dust-ceramic-watch-hands/2/ pokud dubluju, tak sorry za mě skvělý, jen škoda té velikosti....
malda Odesláno 28. listopadu 2014 Nahlásit Odesláno 28. listopadu 2014 Krása, o tom žádná. Ale Dark sajdy jsou pro mě větší pecka. A co se týče té velikosti... Někde jsem četl, že díky tomu, že jsou z keramiky, ti ta velikost vůbec nepřijde. No, rád bych je viděl naživo. Bohužel další hodinky, které nikdy mít nebudu:(
JAJA Odesláno 28. listopadu 2014 Nahlásit Odesláno 28. listopadu 2014 Dark Side jsem zkoušel před 2 dny a je pravdou, že vhledem ke keramice jsou velice lehké. Přestože jsou to hodinky pěkné, tak rozhodně jsem z nich neměl dojem, že vypadají na cenu téměř čtvr mega...
parnass Odesláno 28. listopadu 2014 Autor Nahlásit Odesláno 28. listopadu 2014 Dark Side jsem zkoušel před 2 dny a je pravdou, že vhledem ke keramice jsou velice lehké. Přestože jsou to hodinky pěkné, tak rozhodně jsem z nich neměl dojem, že vypadají na cenu téměř čtvr mega...souhlas... na živo jsou elmi hezký..ale kupodivu zase ne tak hezký jako na fotkách.
Tomak Odesláno 28. listopadu 2014 Nahlásit Odesláno 28. listopadu 2014 Nádherný hodinky, který si kvůli velikosti na ceně nikdy nepořídím. Proč to sakra dělal tak velký?
tedwine Odesláno 28. listopadu 2014 Nahlásit Odesláno 28. listopadu 2014 Nádherný hodinky, který si kvůli velikosti na ceně nikdy nepořídím. Proč to sakra dělal tak velký?Dark Side of the Moon subjektivny nazor: tiez som ich skusal, velkost je uplne v pohode, cierna keramika to opticky zmensuje a oproti mojim PO 8500 Liquidmetal Big size posobia skoro ako damske (co sa velkosti tyka) inak hodinky sami o sebe su nadherne, hlavne na ruke vyzeraju naozaj posobivo, proti ostatnym ciernym hodinkam, (par Breitlingov, ostatne uz si nepamatam,ale niektore boli aj drahsie), o velky kus inde a prave ako jedine mi pripadali hodne tej cenovky. (pultovka okolo 8700, 7500 si myslim ze by bolo realne dosiahnutelne) .Za mna teda velky like (dalsie + je u mna astrotema a tiez Pink Floyd faktor ) Pockam este na Grey Side a rozhodnem sa.
JAJA Odesláno 28. listopadu 2014 Nahlásit Odesláno 28. listopadu 2014 Problém je, že dark side vydají na promo fotkách výrazně lépe než ve skutečnosti a rozhodně nevypadají na svou cenovku.
tedwine Odesláno 28. listopadu 2014 Nahlásit Odesláno 28. listopadu 2014 (upraveno) Problém je, že dark side vydají na promo fotkách výrazně lépe než ve skutečnosti a rozhodně nevypadají na svou cenovku. zatial som sa nestretol s hodinkami ktore by nevyzerali podstatne lepsie na promo ako v realu. Pri DSOTM mi nepride ten pomer nijak zvlastny... ostatni nech si spravia predstavu podla videi na youtube, to je v podstatne realnejsie. ako vravim, v porovnani s ostatnymi ciernymi hodinkami v obchode, boli uplne jednoznacne top, vobec som nemal pocit pri sucte vlastnosti (materialy,ikonicky model,strojcek ,vzhlad) ze by bola cenovka nepatricna. Suhlasim s tym, ze pri prezerani to nie je az taka bomba, no pri nasadeni na ruku, to buchne na zmysli masivne... Upraveno 28. listopadu 2014 uživatelem tedwine
StefanM Odesláno 28. listopadu 2014 Nahlásit Odesláno 28. listopadu 2014 zatial som sa nestretol s hodinkami ktore by nevyzerali podstatne lepsie na promo ako v realu. Grand Seiko
gougy Odesláno 28. listopadu 2014 Nahlásit Odesláno 28. listopadu 2014 Grand Seiko A to jako proč? Že je nikdo nedokáže řádně nafotit? Nemyslím si.
StefanM Odesláno 29. listopadu 2014 Nahlásit Odesláno 29. listopadu 2014 A to jako proč? Že je nikdo nedokáže řádně nafotit? Nemyslím si. Myslel som katalogovy render od Seika. Alpina, ML a dalsi to zvladaju skvele.
gougy Odesláno 29. listopadu 2014 Nahlásit Odesláno 29. listopadu 2014 Myslel som katalogovy render od Seika. Alpina, ML a dalsi to zvladaju skvele.Tak to mám svůj tip na první místo v této kategorii: Prim-Elton
Lvcas Odesláno 16. března 2015 Nahlásit Odesláno 16. března 2015 (upraveno) Pripájam video z našej produkcie, v ktorom sa môžete na GSoTM pozriet bližšie:) https://www.youtube.com/watch?v=ajSNc3qPzoc&feature=youtu.be Upraveno 16. března 2015 uživatelem Lvcas
Eaglein Odesláno 17. března 2015 Nahlásit Odesláno 17. března 2015 Za tie peniaze co za ne pytaju k nim mohli spravit preklapacie spony. Inak za mna super ale radsej klasicke moony.
NAO Odesláno 1. května 2015 Nahlásit Odesláno 1. května 2015 Nádherný kousek, ale víc se mně líbí Dark side ...
vendaf Odesláno 3. května 2015 Nahlásit Odesláno 3. května 2015 Já jšem Dark Side nedávno prodal a do teď toho lituji.....
tedwine Odesláno 7. května 2015 Nahlásit Odesláno 7. května 2015 Za tie peniaze co za ne pytaju k nim mohli spravit preklapacie spony. Inak za mna super ale radsej klasicke moony.Tiez ma to s tou sponou napadlo, u AD mi na to odpovedali v zmysle , ze maju to byt celokeramicke hodinky, tak preklapacka by bola len tazko realizovatelna... . Teoreticky akceptovatelne, no potom by som si cenu predstavoval niekde inde ako je v sucasnosti.. Inak hodinky krasne, ci uz Dark side, alebo Grey...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se