People Odesláno 29. listopadu 2014 Nahlásit Odesláno 29. listopadu 2014 655.10.18.Leta 2836-2http://www.pageandcooper.com/fortis-aeromaster-dawn/ 655.18.98.LP http://www.pageandcooper.com/fortis-aeromaster-dusk/
Daemonultimate Odesláno 29. listopadu 2014 Nahlásit Odesláno 29. listopadu 2014 Zas ta šílená barva. Mám rád Fortisy, mám, ale v těch klasickejch barvách. Tyhle pokusy opravdu ne.
misoo Odesláno 29. listopadu 2014 Nahlásit Odesláno 29. listopadu 2014 Rad by som ich videl nazivo, ale kupit rozhodne nie!
People Odesláno 29. listopadu 2014 Autor Nahlásit Odesláno 29. listopadu 2014 Osobne vidim problem len v cervenom logu fortis. Hnedy cifernik je celkom sympaticky ale len v kombinacii so svetlymi indexmi. Mozno stacilo, keby dali cervenej farby trojuholnik na 12 a logo a znacku by nechali v rovnakej farbe ako su vsetky ostatne indexy.
JAJA Odesláno 29. listopadu 2014 Nahlásit Odesláno 29. listopadu 2014 S červeným logem mám taky problém.
Návštěvník YPO Odesláno 29. listopadu 2014 Nahlásit Odesláno 29. listopadu 2014 V 29. 11. 2014 v 11:34, Daemonultimate napsal: Zas ta šílená barva. Mám rád Fortisy, mám, ale v těch klasickejch barvách. Tyhle pokusy opravdu ne.u fortisu je evidentní, že dobře už bylo .... invence = 0
Daemonultimate Odesláno 29. listopadu 2014 Nahlásit Odesláno 29. listopadu 2014 V 29. 11. 2014 v 16:18, YPO napsal: u fortisu je evidentní, že dobře už bylo .... invence = 0Zřejmě je ta pravá chvíle na obměnu týmu, kombinace barev a nulovej technickej pokrok je na scéně dlouho neudrží, nakomponovanej mechanickej alarm u top modelu je fajn, ale ani tady žádná změna. A přitom jejich klasický modely ten náboj maj, vytěžit se nepodařil, místo toho dali mariňákům ozubený kolo. Občas dobrej nápad a z něj tragickej výsledek.
Návštěvník YPO Odesláno 29. listopadu 2014 Nahlásit Odesláno 29. listopadu 2014 voni to dělaj jako limonádaři .... vopčas zmněněj samolepku a hned to chutná líp .... hehe (značky nebudu jmenovat.... těch limonád)
People Odesláno 29. listopadu 2014 Autor Nahlásit Odesláno 29. listopadu 2014 Nieco sa deje. To je pozitivne. Rok 2015 bude v znameni zmien. Dufam. Citovat Fortis have renamed their collections to further stand apart from other brands that whilst using a similar name in no way have the experience, or enjoy the heritage that Fortis have achieved. So now in the Fortis range we have Aviatis for aviation ranges, Aquatis for marine ranges and Cosmanautis for the space range.- See more at: http://www.pageandcooper.com/news/fortis-the-time-has-come/#sthash.6ogh75qv.dpuf
misoo Odesláno 29. listopadu 2014 Nahlásit Odesláno 29. listopadu 2014 Hmmmm cosmonautis... To som rad ze som to stihol! :/
Daemonultimate Odesláno 29. listopadu 2014 Nahlásit Odesláno 29. listopadu 2014 Jako že začli řešit situaci přejmenováním modelových řad a třeba Marinemaster bude Aquatis nebo to bude nahrazovat přihrádku Divers a Marinemaster bude dál? Zásadní krok
Kid_A Odesláno 29. listopadu 2014 Nahlásit Odesláno 29. listopadu 2014 souhlas, fortisum slusi nejvic klasicky farby
Tommek Odesláno 1. prosince 2014 Nahlásit Odesláno 1. prosince 2014 Kdyz si odmyslim tu hnedou barvu, tak ty "svitajici" dobry, tak nejak ton v tonu, mno ale ty "zapadajici" OMG WTF
People Odesláno 6. prosince 2014 Autor Nahlásit Odesláno 6. prosince 2014 (upraveno) nejak nam zmizli fotky. ta cervena na zivo az tak nie je vidiet. hneda je fakt parada. Akurat ten lug to lug je fakt nenositelny na mensom zapesti. Upraveno 6. prosince 2014 uživatelem People
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se