Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Zdravim,

Vanoce se rychle blizi a me nenapada zadny jiny darek krome hodinek. Problem je v tom, ze nevim, jestli pritelkyne hodinky oceni (nikdy zadny nemela) a jestli sahnout po quartzu nebo necem hezcim a lepsim v automatu. :) Ja sam nosim potapky (monstry, promaster, invicta...) a slecna pokazdy ocenuje otocnou lunetu. :D Tak me napadlo ji koupit damsky potapky, ale opravdu mi dochazi inspirace. Kdybyste mi doporucili pekny, damsky hodinky do rekneme 5K, budu vam vdecen. :)

Odesláno

Když potápky a pro ženskou která ještě není zvyklá tak asi quartz a do té ceny jediný co se mě líbí jsou http://www.hodinky-koscom.cz/cz/wenger-01-0621-105 maj v několika barevných variantách ...

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Odesláno

Pokud se jí líbí luneta a je alespoň trochu sportovně založená těma Wengerama sea force určitě chybu neuděláš. Ty růžové jsou pěkné a quartz je velikou výhodou nemusí je prakticky nastavovat (akorát datum a i to je pro ně občas problém v případě šroubovací korunky obzvlášť):-)

Odesláno (upraveno)

Vrele doporucuju invicty. 37,5cm prumer, screw down crown, mineralni sklicko. OK svitivost. Fajn hodinky (pokud ti nevadi, ze jsou trochu rolex like...)

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Upraveno uživatelem Kid_A

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...