Danny_1989 Odesláno 2. prosince 2014 Nahlásit Odesláno 2. prosince 2014 Zdravím všechny spolupacienty,hodinky jsou sice dárek k tátovým padesátinám, nicméně srdce chronopacienta nemůžou nechat chladným Jedná se o krásné univerzálky Hamilton Intra-matic ve verzi 42 mm na ocelovém tahu. Uvnitř si hlasitě tiká ETA 2892-2, ciferník hraje na světle krásně černo-antracitovými barvami, tenké pouzdro padne perfektně pod každou manžetu. Na přesnost si zde nejde moc hrát, jelikož nemají vteřinovou ručičku a stupnice je dělena po 5 minutách Přidávám několik rychlocvaků mobilem, za jejichž kvalitu se omlouvám jak vám, tak hodinkám, kterým fotky velmi ubírají oproti reálu.
Sborez Odesláno 2. prosince 2014 Nahlásit Odesláno 2. prosince 2014 Krásný, tohle jsem už dlouho hledal, kde jsi kupoval?
Petr_123 Odesláno 2. prosince 2014 Nahlásit Odesláno 2. prosince 2014 Líbí se mi tento čistý design. Osobně by mi chyběla vteřinovka. Tah vypadá dobře.
Toblin Odesláno 2. prosince 2014 Nahlásit Odesláno 2. prosince 2014 Krasny darek. Ten naramek je skvelej, ale nejvic vyniknou na kuzi. Bavilo by me to stridat. Zvazoval jsi variantu 38 mm?
Danny_1989 Odesláno 2. prosince 2014 Autor Nahlásit Odesláno 2. prosince 2014 Sborez: kupoval jsem u pana Stuchlíka ze Zlína (Gold Eligius), kterého bych i ostatním vřele doporučil! Toblin: táta je právě už dříve zkoušel a byla to láska na první pohled, líbí se mu právě to jemné dílkování tahu ... 42 mm byla řekněme nutnost, má hodně festovní ruku a 38 mm by vypadaly jako dětské hodinky na jeho ruce (foto v příspěvku je na mé ruce)
Marcus Odesláno 2. prosince 2014 Nahlásit Odesláno 2. prosince 2014 Gratuluju ke skvělému výběru a tvému tátovi k nádherným hodinkám.Několikrát jsem si je v Gold Eligiu prohlížel a nemohl se rozhodnout, jestli se mi víc líbí s tím černým nebo se světlým číselníkem. Spíš jsem se přikláněl k té světlé variantě, ale nakonec mě odradila ta absence vteřinovky. To prostě zatím nedám. Jsou ale parádní a ten tah se mi taky moc líbí.Přeju, ať spolehlivě slouží.
Danny_1989 Odesláno 2. prosince 2014 Autor Nahlásit Odesláno 2. prosince 2014 Marcus: děkuji děkuji, já osobně bych tu absentující vteřinovku asi taky nerozdýchal, přeci jen pohled na ni je jeden z důvodů pro koupi automatů, ale u táty to byla jasná volba, vzhledem k jeho nadšení
Liqid Odesláno 2. prosince 2014 Nahlásit Odesláno 2. prosince 2014 Parádní retro a na kůži jim to bude taky slušet.
Danny_1989 Odesláno 3. prosince 2014 Autor Nahlásit Odesláno 3. prosince 2014 táta je sice zarytý tahař, ale třeba časem přesedlá i na kůži
Chorche Odesláno 3. prosince 2014 Nahlásit Odesláno 3. prosince 2014 Tah se mi hrozně líbí. A hodinky samozřejmě také, moc pěkný dárek.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se