Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

no vidíš))) a mě se zase "big date" and šestkou líbil jako oživení))) tady už je to fakt o osobním vkusu....

a "pravdy" se nedobreme

O tom žádná, ale ani jeden ty hodinky nebudeme nosit :D :D , takže je to jedno, za sebe bych vybral čistý design ...

• Odpovědi 189
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

Jinak ještě k tomu tématu, celkem to vystihuje to co už tu někdo psal. Měl myslím že zenith a potkal kamaráda s tissoty. Ten mu zenithy pochválil a pak dodal, že vypadají hezky, ale on se raději rozhodl investovat trochu víc do kvalitních švýcarských :) 

Odesláno

Jinak ještě k tomu tématu, celkem to vystihuje to co už tu někdo psal. Měl myslím že zenith a potkal kamaráda s tissoty. Ten mu zenithy pochválil a pak dodal, že vypadají hezky, ale on se raději rozhodl investovat trochu víc do kvalitních švýcarských :)

já měl v servisu svoje IWC ing..tak jsem měl půjčený od kamarádky její bílý "plážový" Diesel )))) a tehdy mi poprvé v životě někdo pochválil hodinky))))

když o tom tak přemejšlím, asi by měla přece jen koupit ty tissot ))když teda každej ví, že jsou švýcarský )))))

Odesláno

Tak podle videa vede Tissot-jsou fakt sporotvnější, míň usedlé mi přijdou...

hele..ale pozor..jestli jsem rozumně tomu, co ten sovět říkal, tak ty TISSOT jsou 38mm????

to by mi teda přišlo malý....prosím tě, raději si to ověř...

Odesláno

Lucie, radím jediné - vyber dva favority ( protože čím více tipů tady zazní, tím větší zmatek v tom budeš mít), klidně Seika a Tissoty, sepiš pro a proti, nebo se na ně běž někam podívat, pokud ta možnost je, jedny vyber a s klidným svědomím dobře pořízeného daru je předej manželovi. Snad bude mít radost a my potom také, že jsme dobře poradili. Pak navrhuji na toto fórum zapomenout, je to nakažlivý koníček :D

Odesláno

já měl v servisu svoje IWC ing..tak jsem měl půjčený od kamarádky její bílý "plážový" Diesel )))) a tehdy mi poprvé v životě někdo pochválil hodinky))))

když o tom tak přemejšlím, asi by měla přece jen koupit ty tissot ))když teda každej ví, že jsou švýcarský )))))

Posledně jsme byli na pivu s kamarády, já měl nějaké zena, kamarád submariner a kamarádka pochválila hugo boss od dalšího kluka :) upřímně mi to bylo úplně jedno. Jediné co mě trápí je to ,že jsem se rozhodl že nutně potřebuju monstra a posledního půl roku přemýšlím jak moc nutně potřebuju tudory :D

Odesláno

Tohle je výborný :D 

A je to realita většiny.

Odesláno

hele..ale pozor..jestli jsem rozumně tomu, co ten sovět říkal, tak ty TISSOT jsou 38mm????

to by mi teda přišlo malý....prosím tě, raději si to ověř...

jo i v popisu je 38mm...to je asi málo co?

Odesláno

jo i v popisu je 38mm...to je asi málo co?

záleží jak je manžel vysoký a na velikosti rukou. Když tak se podívej jak jsou velké ty co nosí teď.

Odesláno (upraveno)

Posledně jsme byli na pivu s kamarády, já měl nějaké zena, kamarád submariner a kamarádka pochválila hugo boss od dalšího kluka :) upřímně mi to bylo úplně jedno. Jediné co mě trápí je to ,že jsem se rozhodl že nutně potřebuju monstra a posledního půl roku přemýšlím jak moc nutně potřebuju tudory :D

proto sem chodíme, abysme si chválili hodinky mezi sebou..a nečekali, až nám je pochválí něčí kamaádka nebo servírka v kavárně))žejo....

všichni potřebujeme další a další ))nedá se nic dělat

Upraveno uživatelem parnass
Odesláno

záleží jak je manžel vysoký a na velikosti rukou. Když tak se podívej jak jsou velké ty co nosí teď.

můj odhad je, že na dospělýho chlapíka kolem 30ti let je 38 málo.... pokud nemá 167cm....

souhlas - tole by bolo potřeba ověřit, třeba podle toho, co nosí teď...

40-42 mm je zlatej střed, kterým se nic nepokazí....

cokoli pod 39 a nad 44 bych si netroufl koupit bez vyzkoušení na ruce

Odesláno

můj odhad je, že na dospělýho chlapíka kolem 30ti let je 38 málo.... pokud nemá 167cm....

Má 185/90 :-) a ruce velký :-D

Odesláno

proto sem chodíme, abysme si chválili hodinky mezi sebou..a nečekali, až nám je pochválí něčí kamaádka nebo servírka v kavárně))žejo....

všichni potřebujeme další a další ))nedá se nic dělat

No tak u hodinek je jasný, že stejně jako u aut budou ženský chválit něco jinýho...barvu, značku...chlapi ocení spíš to "uvnitř"...:-D

Odesláno

jen nemůžu najít kolik maj ty Seika a rusky nemluvim...ale asi těch 40mm myslím...

Odesláno (upraveno)

Má 185/90 :-) a ruce velký :-D

no..tak promiň..ale to teda 38 ..to by vypadalo jako že má půjčený má tvoje hodinky....

na 90 ti kilovýho chasníka, to bych vidlě tak 41-44

nechceš to nakonec vybírat osobně s ním????? nebo koipit tak, že se domluvíš na případný výměně v obchodě, kdyby se nelíbily????

38 by podle mě nenosil

ještě edit: ty seika 40 a kousíček..vzhledem k tomu, že jsou bílý a bez lunety, tak by to malý působit nemělo..ale i tam bude záležet na jeho vkusu.... na chlapa 90 kg bych hledal 42

Upraveno uživatelem parnass
Odesláno (upraveno)

hahaha ... tak o bych se s 38mm rovnou rozloučil :D ... já mám 199/118 a všechno po 45 je mi malý :D :D ...

Upraveno uživatelem Sphinxx
Odesláno

no..tak promiň..ale to teda 38 ..to by vypadalo jako že má půjčený má tvoje hodinky....

na 90 ti kilovýho chasníka, to bych vidlě tak 41-44

nechceš to nakonec vybírat osobně s ním????? nebo koipit tak, že se domluvíš na případný výměně v obchodě, kdyby se nelíbily????

38 by podle mě nenosil

ještě edit: ty seika 40 a kousíček..vzhledem k tomu, že jsou bílý a bez lunety, tak by to malý působit nemělo..ale i tam bude záležet na jeho vkusu.... na chlapa 90 kg bych hledal 42

No moje těžko...já mám tak malý zápěstí, že mám úplně maličkatý a ještě mi musely oddělávat asi dalších pět článků z tahu :-)..:-D

Odesláno

No moje těžko...já mám tak malý zápěstí, že mám úplně maličkatý a ještě mi musely oddělávat asi dalších pět článků z tahu :-)..:-D

no..ale fakt....  ... 38 to nosí úplní ultra - kravaťáci, kteří chtějí být co nejvíc "retro" ....

nad 45 to už zase nosí akorát rapeři))) kulturisti 

hledej něco, kolem 41 - 43 mm (nechci to absolutizovat, je to jen rada a možná se pletu)

Odesláno

no..ale fakt....  ... 38 to nosí úplní ultra - kravaťáci, kteří chtějí být co nejvíc "retro" ....

nad 45 to už zase nosí akorát rapeři))) kulturisti 

hledej něco, kolem 41 - 43 mm (nechci to absolutizovat, je to jen rada a možná se pletu)

Měl Festiny 16075, bohužel na netu už nikde nejsou, zkusim zítra se podívat jestli je někde nemá položený, ale prohrabávat mu věci nebudu teda...Ale nějak obr mi nepřišly...no takže jsem kde jsem byla jo? Sakra ...

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...