lucille Odesláno 3. prosince 2014 Autor Nahlásit Odesláno 3. prosince 2014 ne..proboha.. to mu neříkej... žádnej "entry level"můj tatínek dostal od bráchy nedávnou SEIKO 5 ... a musí to povinně považovat za luxus))) něco jako Guess))) vůbec to tak neber..jsou tu kluci, kteří začínají u hodinek za 200.000 a staří dospělí chlapi, co nosí hodinky za pár šupů))) určitě jsi skvělá manželka, hlavně že mu nekupuješ hodinky Gant nebo Hugo Boss )Dík, jsem netušila, že na forech o hodinkách se skrývaj takový milý exempláře...sem by měly ženský chodit a ne na ty hrozný slepičí fora :-D
cooper2005 Odesláno 3. prosince 2014 Nahlásit Odesláno 3. prosince 2014 Koukám, že Atlantic tu již proběhly... tak jen přidám jeden podle mého hezký model se safírem. Bohužel k sehnání asi jen v Polsku. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
lucille Odesláno 3. prosince 2014 Autor Nahlásit Odesláno 3. prosince 2014 Pakliže to je tak, borec má 2 firmy a jedná s řediteli firem a voni se mu vobčas šmejdi podívají na zápěstí, tak s tím, co tady vybíráme, bude bohužel mezi laiky ve vyšší příjmové hladině asi za křupana poměrně často. Jestliže ty hodinky bere jako součást svého business image, nepodceňoval bych to. Neber to prosím s úkosem, to je realita. Všechny tyhle hodinky křičej do světa, jsme pěkný, dobře udělaný a nestály jsme moc peněz. Nebylo by lepší ušetřit pět litrů, dát mu pusu a jít s ním vybrat opravdu pěkný hodinky mezi 10-15 litry. Ty budou hezký, kvalitní, celkem hodnotný, a když vyčouhnou pod manžetou, řeknou o sobě, že nejsou tuctovky. klassik1950-sr.jpgNo borec to je :-)...ale ty dvě firmičky jsou pidi mini, v jedný jsou tři, v druhý je sám...zatím :-)...a pohybuje se momentálně spíše po výrobních firmách a tak a tam ty ředitelé jsou takoví, no trochu jiný než třeba top management banky...Já bych mu koupila klidně lepší, mít na to, ale s rodičákem to je blbé...a on by si je ani koupit nešel, protože si ty prachy radši schová, kdyby náhodou...Takže ho chci překvapit, nedostat příliš seřváno, že utrácim a přesto předat dar kvalitní a aspoň trochu "značkový" ve smyslu teda kvality a ne módní značky....
parnass Odesláno 3. prosince 2014 Nahlásit Odesláno 3. prosince 2014 Jojo to je mi jasný, to byl jen příklad jak to beru :-)...Tak Baťa dřív určo ostuda nebyl, ale od jistý doby se mu vyhýbám , za ty prachy jsou boty po pár nošeních nepoužitelný...Manžel nosí hodně Lacoste, Tommy Hilfiger, Bugatti a pak další ne tak profláklý značky...jako nic za desititisíce :-)...na to je moc šetrnej, přijde mu to jako vyhazování peněz...což u triček chápu, ale ty hodinky by měl mít chlap pořádný, jako my tu kabelku...prostě neshodit elegantní a seriozní vzezření igelitkou z albertu...nebo fake kabelkou z tržnice...chápete mě že jono... dívej... hodinky za 4.000 prostě nejsou adekvátní k tričku za 2.000 .... to neošidíme ani kdybysme radili sebelíp... tričko za 2 je drahý, hodinky za 4 jsou levnýKolik bys dala za oblek????? to co zatím vybíráme, to fakt není luxus ani náhodou..to jsou slušný obyčejný hodinky... pokud máš dojem, že by ty hodinky měi i reprezentovat..tak prostě počítej s tím, že hodinky nestojí jako tričko..ale spíš jako ... spotřeba kabelek a botiček za celej rok.... a nebo nejmíň tolik, kolik oblek
Sphinxx Odesláno 3. prosince 2014 Nahlásit Odesláno 3. prosince 2014 (upraveno) Dík, jsem netušila, že na forech o hodinkách se skrývaj takový milý exempláře...sem by měly ženský chodit a ne na ty hrozný slepičí fora :-DNo ono to ani tady není jen o hodinkách, ale i o autech, zbraních, nožích, botách, hospodě atd.. :D Ale zpět k tématu: Tady je něco malinko přes limit: http://www.chronoshop.cz/autran-viala-eremitage/autran-viala-eremitage-black Upraveno 3. prosince 2014 uživatelem Sphinxx
lucille Odesláno 3. prosince 2014 Autor Nahlásit Odesláno 3. prosince 2014 Koukám, že Atlantic tu již proběhly... tak jen přidám jeden podle mého hezký model se safírem. Bohužel k sehnání asi jen v Polsku.Ty jsou moc hezký, ale jako z Polska, to je mi na nic ...
Eman2208 Odesláno 3. prosince 2014 Nahlásit Odesláno 3. prosince 2014 (upraveno) no... dívej... hodinky za 4.000 prostě nejsou adekvátní k tričku za 2.000 .... to neošidíme ani kdybysme radili sebelíp... tričko za 2 je drahý, hodinky za 4 jsou levnýKolik bys dala za oblek????? to co zatím vybíráme, to fakt není luxus ani náhodou..to jsou slušný obyčejný hodinky... pokud máš dojem, že by ty hodinky měi i reprezentovat..tak prostě počítej s tím, že hodinky nestojí jako tričko..ale spíš jako ... spotřeba kabelek a botiček za celej rok.... a nebo nejmíň tolik, kolik oblekProč z toho děláš vědu, proboha, proč to spojuješ s hadrama? Zbytečně pleteš hlavu. Pokud není manžel hodinkovej, tak ocení jak vypadaj a nebude si dělat rovnici o všech neznámých. Pěkný hodinky za 4.000,- koupíš třeba od Tissotu a je fuk, jaké k tomu máš triko. Upraveno 3. prosince 2014 uživatelem Eman2208
lucille Odesláno 3. prosince 2014 Autor Nahlásit Odesláno 3. prosince 2014 tak jsem našla tyto: http://www.demus.cz/atlantic-c2/hodinky-atlantic-sealine-62341-41-21-i1287/ jsou ty, co jste tu dávali?
pekl76 Odesláno 3. prosince 2014 Nahlásit Odesláno 3. prosince 2014 Napadly mě ještě tyhle: http://www.amazon.com/Bulova-96B158-Precisionist-Leather-Strap/dp/B007006UA2/ref=sr_1_5?s=apparel&ie=UTF8&qid=1417642835&sr=1-5&keywords=bulova+precisionist Sice nemají safír, ale mají absolutně plynulý pohyb vteřinovky....
Eman2208 Odesláno 3. prosince 2014 Nahlásit Odesláno 3. prosince 2014 tak jsem našla tyto: http://www.demus.cz/atlantic-c2/hodinky-atlantic-sealine-62341-41-21-i1287/ jsou ty, co jste tu dávali?A těch bych se nebál, jsou pěkný, decentní...
lucille Odesláno 3. prosince 2014 Autor Nahlásit Odesláno 3. prosince 2014 No ono to ani tady není jen o hodinkách, ale i o autech, zbraních, nožích, botách, hospodě atd.. :D Ale zpět k tématu: Tady je něco malinko přes limit: http://www.chronoshop.cz/autran-viala-eremitage/autran-viala-eremitage-blackkrásný, všechny...no tak až se vrátím do práce, tak mu naspořim k 35. na nějaký "lepší"...te´d bude mít ten entry level holt :-D
parnass Odesláno 3. prosince 2014 Nahlásit Odesláno 3. prosince 2014 No ono to ani tady není jen o hodinkách, ale i o autech, zbraních, nožích, botách, hospodě atd.. :D Ale zpět k tématu: Tady je něco malinko přes limit: http://www.chronoshop.cz/autran-viala-eremitage/autran-viala-eremitage-blacktak..teď už tu chybí jen někdo, kdo řekne, že borec si zaslouží DAMASKO ... no..ale vážně - budeme vybírat za 4-5.000 nebo za trojnásobek ???
cooper2005 Odesláno 3. prosince 2014 Nahlásit Odesláno 3. prosince 2014 tak jsem našla tyto: http://www.demus.cz/atlantic-c2/hodinky-atlantic-sealine-62341-41-21-i1287/ jsou ty, co jste tu dávali?Ano, to jsou ty, které postoval milomac. Ty, jejichž náhled jsem dával já, jsou tam sice také, ale za poněkud vyšší cenu. V Polsku vychází od 661 - 860 zlotych, ale osobně jsem z Polska nic neobjednával a nevím jak je to s dopravou. http://www.demus.cz/atlantic-c2/hodinky-atlantic-seamove-65351-41-21-i321/
parnass Odesláno 3. prosince 2014 Nahlásit Odesláno 3. prosince 2014 Proč z toho děláš vědu, proboha, proč to spojuješ s hadrama? Zbytečně pleteš hlavu. Pokud není manžel hodinkovej, tak ocení jak vypadaj a nebude si dělat rovnici o všech neznámých. Pěkný hodinky za 4.000,- koupíš třeba od Tissotu a je fuk, jaké k tomu máš triko.ale jo..souhlas... příměry s hadrama jsou pro osvěžení.. a hlavně proto, že jsem vysvětloval, že porovnávat značky Seiko vs Tissot nemá velkej smysl(respektive reagoval jsem na opakované dotazy typu, která značka je i pro laiky lepší atp)nikdy jsem netvrdil, že nemůžeš mít slušný hodinky za 4.000 .... říkám o 360 stupnů obráceně, to co ty... za 4.000 můžeš mít hezký a slušný hodinky , ale nemůžeš z toho dělat věc nějaký prestiže...a hrát si na "značkovost"
lucille Odesláno 3. prosince 2014 Autor Nahlásit Odesláno 3. prosince 2014 Dobrý no...takže Seiko teda ne...Orienty taky ne...takže te´dka Atlantic nebo Tissot? Ty Atlantic se mi líbí víc vzhledově, ale zas Tissot zná každej... Proč z toho děláš vědu, proboha, proč to spojuješ s hadrama? Zbytečně pleteš hlavu. Pokud není manžel hodinkovej, tak ocení jak vypadaj a nebude si dělat rovnici o všech neznámých. Pěkný hodinky za 4.000,- koupíš třeba od Tissotu a je fuk, jaké k tomu máš triko.No já dělám vědu ze všeho, prostě se mi nechce dát prachy za nějakej rádoby značkovej šunt...
lucille Odesláno 3. prosince 2014 Autor Nahlásit Odesláno 3. prosince 2014 ale jo..souhlas... příměry s hadrama jsou pro osvěžení.. a hlavně proto, že jsem vysvětloval, že porovnávat značky Seiko vs Tissot nemá velkej smysl(respektive reagoval jsem na opakované dotazy typu, která značka je i pro laiky lepší atp)nikdy jsem netvrdil, že nemůžeš mít slušný hodinky za 4.000 .... říkám o 360 stupnů obráceně, to co ty... za 4.000 můžeš mít hezký a slušný hodinky , ale nemůžeš z toho dělat věc nějaký prestiže...a hrát si na "značkovost"jasný, na značkovost je jiná liga...to já chápu...ale jako za 4litry můžu pořídit i Festiny, Tommy Hilfiger apod...což u druhých zmíněných platim tu značku a ne ty hodinky...to nechci.
Eman2208 Odesláno 3. prosince 2014 Nahlásit Odesláno 3. prosince 2014 Dobrý no...takže Seiko teda ne...Orienty taky ne...takže te´dka Atlantic nebo Tissot? Ty Atlantic se mi líbí víc vzhledově, ale zas Tissot zná každej... No já dělám vědu ze všeho, prostě se mi nechce dát prachy za nějakej rádoby značkovej šunt...Tak se drž toho Tissotu, to není rádoby značkovej šunt...
parnass Odesláno 3. prosince 2014 Nahlásit Odesláno 3. prosince 2014 Dobrý no...takže Seiko teda ne...Orienty taky ne...takže te´dka Atlantic nebo Tissot? Ty Atlantic se mi líbí víc vzhledově, ale zas Tissot zná každej... No já dělám vědu ze všeho, prostě se mi nechce dát prachy za nějakej rádoby značkovej šunt... tak si asi udělej předvýběr deseti kousků a nechej hlasovat)))) pokud budou do 5.000 já asi budu hlasovat pro ty Seika..ale třeba nás zaskočíš něčím úplně neotřelým....
Foundryman Odesláno 3. prosince 2014 Nahlásit Odesláno 3. prosince 2014 tak jsem našla tyto: http://www.demus.cz/atlantic-c2/hodinky-atlantic-sealine-62341-41-21-i1287/ jsou ty, co jste tu dávali?Bral bych tyhle, jsou bohatě v limitu, švýcary a neprofláklý. Hlavně nad tím moc nebádej, nebo skončíš na 20 tisících :-) my to tady známe moc dobře :-)
Sphinxx Odesláno 3. prosince 2014 Nahlásit Odesláno 3. prosince 2014 tak..teď už tu chybí jen někdo, kdo řekne, že borec si zaslouží DAMASKO ... no..ale vážně - budeme vybírat za 4-5.000 nebo za trojnásobek ??? Co blázníš? Jakej tronásobek, stojí přes 5000,-Kč, mrkni do odkazu . Dobrý no...takže Seiko teda ne...Orienty taky ne...takže te´dka Atlantic nebo Tissot? Ty Atlantic se mi líbí víc vzhledově, ale zas Tissot zná každej... No já dělám vědu ze všeho, prostě se mi nechce dát prachy za nějakej rádoby značkovej šunt...Lucko a proč jsi Ty Orienty vyřadila? To je asi jediná možná dobrá varianta, jak něco vybrat v této "cenové".
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se