afrikab Odesláno 1. července 2007 Nahlásit Odesláno 1. července 2007 Při hledání infa o SandY 650 jsem narazil na stránku type56.com, na nichž je japonský obchod s military hodinkama. Je sice pravda, že většina modelů má vyprodaných, ale i tak to je zajimavé pokoukání. Britské a americké vojenské hodinky znám, ale byl jsem rád, když jsem objevil i sekci japonských military hodinek. Samozřejmě také značky SEIKO. Snad až na jedny kapesní je viděl tyto modely poprvé: type56.com/japan-top.htm. Krásné pokoukaní. Nevíte o nich neco bližšího?
afrikab Odesláno 1. července 2007 Autor Nahlásit Odesláno 1. července 2007 Ten strojek se mi opravdu líbí.
Messiah Odesláno 1. července 2007 Nahlásit Odesláno 1. července 2007 Ten strojek se mi opravdu líbí. Ty kapesni vypadaj vazne dobre
Mike. Odesláno 1. července 2007 Nahlásit Odesláno 1. července 2007 Ty kapesni vypadaj vazne dobre Souhlasim.
Mike. Odesláno 12. srpna 2007 Nahlásit Odesláno 12. srpna 2007 Tady je nějaké info o těchto hodinkách. Jinak cena byla docela vysoká.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se